Amorteala inelarului si degetului mic de la mana stanga

09-04-2013
Daniela N.
Nu este medic/terapeut
Daniela N.
Buna ziua! Am 16 ani si sufar de prolaps holosistolic de valva mitrala, insuficienta pulmonara gr I, insuficienta mitrala gr. II, insuficienta tricuspidiana gr II si dubla comunicatie intra atriala de tip os. De asemenea am spasmofilie, sindrom vertiginos, epistaxis si probleme cu circulatia periferica. Pana acum luam doar calciu, magneziu, vitamine si aspacardin, dar am resimtit dureri puternice in piept si senzatie de sufocare, iar doctorul mi-a recomandat sa iau timp de 7 luni cate 1/4 de 2 x pe zi Betaloc Zok, iar in timpul racelilor un anumit tip de antibiotice, nu stiu sigur cum se numesc. La inceput ma simteam mai bine, dar de acum o saptamana nu mai e la fel. Degetul inelar si cel mic de la mana stanga au inceput sa ma doara odata cu inima, apoi cand durerea s-a oprit au inceput sa amorteasca, apoi durerea a revenit, apoi din nou amorteala..a durat aprox. 1 ora. S-a mai repetat de cateva ori, si am inceput sa resimt din nou dureri in piept, ce-i drept, nu la fel de puternice si dese ca inainte. Totusi sunt putin ingrijorata. Momentan imi este greu sa ajung la doctorul meu de inima, si nu as vrea sa imi ingrijorez degeaba parintii. Va rog frumos sa-mi dati un sfat! Multumesc foarte mult anticipat!
2 comentarii
0
09-04-2013, ora 09:50
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna dimineata. Data fiind patologia de fond si simptomele aparute recent, recomand un consult medical de evaluare. De prima intentie, apelati la medicul de familie daca este dificila realizarea evaluarii cardiologice de specialitate. Va sugerez sa va informati parintii cu privire la manifestarile care au survenit si sa va adresati cat mai curand medicului cardiolog care va dispensarizeaza. Multa sanatate!
0
09-04-2013, ora 10:14
Daniela N.
Nu este medic/terapeut
Daniela N.
Multumesc foarte mult, asa voi face!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici