Amisulprida Lph 200 mg.

07-06-2014
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Despre acest medicament Amisulprida Lph 200 mg, din cate am inteles acest medicament apartine unui grup de medicamente antipsihotice.
Chiar as fi curios... o parere si celor care sunt in tratament cu acest medicament, cum se simt... Multi spun ca acest medicament este copie dupa Solian, poate mai sunt si alte pareri.Multumesc.
O seara plina de liniste.
40 comentarii 12 Înainte ›
0
09-06-2014, ora 16:36
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
amisulprida este o copie a solianului.
0
21-06-2014, ora 09:05
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Amisulprida Lph 200 mg (antipsihotic, benzamida).
Substanţa activă este amisulprida. Fiecare comprimat conţine amisulpridă 200 mg. Celelalte componente sunt: amidonglicolat de sodiu de tip A, lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, "metilceluloza" si stearat de magneziu.


Solian 200 (antipsihotic).
Celelalte componente sunt: amidonglicolat de sodiu de tip A, lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, " hipromeloză " si stearat de magneziu.

In Amisulprida Lph 200 Mg, tinand cont de substanta metilceluloza care e inlocuita cu hipromeloza din Solian.

Rugam mai multe informatii privind pagina.
0
16-10-2014, ora 17:59
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Din cate am auzit. Solian este un antipsihotic de generatia a doua, si este bun in tratarea tulburarilor psihice.Observ pe propria piele ca sunt mai bine... gandesc mai bine, scriu mai bine gramatical...et...
0
17-10-2014, ora 15:52
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
da intr-adevar solianul este foarte bun pentru tratarea tulburarilor psihice, am auzit de multe cazuri de oameni pusi pe linia de plutirea datorita lui.ma bucur ca iti e de folos si tie.
0
14-11-2014, ora 11:21
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Foarte multi vad ca se simt excelent cu Solian, experienta mea este trista in ceea ce priveste amisulpridum...Am trecut prin stari de akatisie si distonie, n-am dormit nopti la rand, a trecut foarte mult timp pana sa-mi dau seama ca, cel putin mie, imi face foarte rau. Nu recomand, daca apar aceste simptome, ele pot avea substrat lezional cerebral!
1
17-11-2014, ora 22:14
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Depine in ce doza se da, daca se da de la 200 mg in sus, este antipsihotic pentru schizofrenie, daca se da intre 50 si 200 este antidepresiv si se da pentru motivatie, deci in ce caz esti ?
Solian este acelasi lucru cu Amilsupride, asta e substanta de baza, iar Solian e denumirea comerciala.
Mie mi-a facut foarte rau si 50 mg, imi dadea un rau si o depresie de nu se putea, insa la fiecare poate reactiona diferit.
0
19-11-2014, ora 09:29
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
S-a dat complet aiurea, eu stiu ca amisulpridum este substanta activa pentru Solian, nu-i bai, dar reactiile adverse pe care le-am descris au fost devastatoare, facand mai mai mult rau fata de o stare de bine. Evident, exista mult mai multe antipsihotice atipice disponibile pentru inlocuire. Deci eu nu recomand, asta e experienta mea, asa am reactionat eu! Cand ma gandesc, de exemplu, ca Abilify(aripiprazolum), este recunoscut ca avand rol in neuroplaticitate, chiar ma intreb de ce insista anumiti oameni cu Solian(amisulpridum). Tulburarea mea nu este psihotica. E normal ca v-a dat aceasta stare, eu nu l-as mai folosi deloc in tulburarile din spectrul depresiv sau de anxietate si cu mare prudenta in tulburarile psihotice.
0
19-11-2014, ora 10:40
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Leacul nu-i cu sacul stimabile !Si mancarea prea multa face rau ce sa mai spunem de medicamente ! Matale in loc sa-ti dea cateva zeci de miligrame ti s-au dat 2 sau 3 GRAME de solian ! De asta e nevoie de medici si nu de pompieri in spitale, imi pare sincer rau pt ce-ai patit ! Nu stiu ce e asa greu sa-i dai prima oara unui pacient un sfert de pastila sau 2 picaturi si nu 2 militri dintr-un medicament nou, drept test !
Si doamna Karolyna (k.v) a ramas traumatizata pe viata tot de o prescriptie neglijenta pt fiul ei, de asta acuma ii mai da doar ulei de peste si ceai bine strecurat si ala !

Primum non nocere trebuie sa ramana un principiu de capatai in medicina, altfel se confunda cu alte bresle profesionale !
0
20-11-2014, ora 02:47
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
De exemplu sora prietenului meu de la Abilify s-a ingrasat enorm ca da pofta airea de mancare, adevarat ca ii merge bine pe schizo cu el, in ritmul asta e moarte sigura, poate in cazuri din astea se trece pe altul.
Medicii nu dau abilify de fraieri probabil, majoritatea casuna pe rispolept sau alte antipsihotice mai proaste, de ex la Obregia rispoleptul e o moda, nu prea am auzit de abilify pe acolo.
La depresie stiam ca se da solian in doze de 25-200 mg ptr motivatie, acuma nu stiu daca la altii le-a facut tot rau.
0
24-11-2014, ora 18:24
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Nu stiu daca a-ti auzit... Solianul este de mai multe feluri, mai este unul care nu poti sa-l lasi cand vrei (in cazurile la acei pacienti care lasa tratamentul).
Solianul care l-am luat in Spania, era cu putin diferit de cel din Romania, era faza ca nu lasa-i tratamentul asa usor.De aceea in Spania cei cu tulburari psihice tin de tratament(care da depedenta) pentru ca nu au alta optiune fixa, tin de tratament nu ca doresc...
0
25-11-2014, ora 19:22
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Solian e solian, nu e de n feluri, are aceiasi substanta de baza oriunde in lume si actioneaza la fel, poate la Solianele neoriginale exista alti excipienti care face putin diferit totul, in rest nu ar trebui sa fie mare diferenta la efectul principal.
0
27-11-2014, ora 12:27
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Mai jos, comentariul meu, pe acesta l-am modificat, nu stiam de unde se sterge ca era postat de doua ori si l-am modificat...:))))
0
27-11-2014, ora 12:27
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Stevens,
nu vreau sa spun cine mi-a recomandat Solian 400 mg si Seroquel 400 mg, deci antipsihotic pana la urma aproape de limita a 1 gram, pentru ca pana la urma tot de impregnare neuroleptica e vorba, cred ca as soca pe multi pe aici. Nu stiu ce s-a urmarit, poate inlocuirea Seroquel, pe care il luam inainte, cu Solian, urmarindu-se o schema care sa scoata Seroquel, tot mi-am framantat mintea sa aflu ce ratiune a avut asocierea a doua antipsihotice, in lipsa unor tulburari psihotice(dg. a urmarit numai tulburarea din spectrul anxietatii, ignorand pur si simplu depresia). Oricum ar fi, iti dau dreptate in ansamblul comentariului si regret si eu acest episod. Anterior am avut o experienta destul de neplacuta, tot cu Solian, doar 200 mg, pentru tulburare depresiva recurenta. Pur si simplu, n-am mai putut dormi, a intervenit si un oarecare grad de akatisie, de data aceasta doar la 200 mg.Costy, eu am luat Abilify, pofta de mancare nu s-a modificat spre hiperbulie, acest lucru s-a intamplat insa cu Zyprexa, in al doilea episod depresiv major din istoricul meu. Pentru tulburarea depresiva recurenta, cel mai bine am reactionat la Seroquel, scazut de la 800 mg, la 600 de mg, cu o doza zilnica de intretinere de 400 mg, seara, care-mi da un somn bun si odihnitor(de altfel are indicatie tulburarea depresiva majora recurenta).
Bineinteles, iau si antidepresive si anxiolitic...Ati putea spune ca am incercat aproape tot...
Starea actuala este foarte buna si imi permite sa fac eforturi intelectuale destul de mari, sa pot munci si sa fiu activ.
Costy,
ai mare dreptate, substanta de baza este aceeasi, iar biodisponibilitatea este aproape la fel in cazul genericelor, excipientii din produsul original(care nu sunt comunicati de obicei, intru totul), putand sa creasca biodisponibilitatea, dar nu e nimic aici care sa influenteze caracteristicele genericului, este vorba de o bioechivalenta, de aceeasi substanta de baza. As mai putea spune ca genericele fabricate in Romania sunt foarte bine realizate, la standarde de calitate ridicate, de aceea sunt si foarte cerute la export. Deci, nu e nimic ingrijorator in a lua generice, e acelasi lucru, doar ca ele costa mai putin. Mai exista si asa-zisa loialitate fata de o anumita marca, iar eu inteleg asta.
0
27-11-2014, ora 17:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Mie de exemplu mi s-a recomandat un antipsihotic nou numit Latuda (Lurasidone) care nu sedeaza deci nu afecteaza deloc receptorii H1, asta pentru depresie fiind aprobat in 2013, ca in februarie 2011 a aparut ca antipsihotic. Nu se gaseste la noi ci in afara.
Ce nu pricep eu si daca ar putea sa ma lamureasca cineva ar fi bine, cum ar putea ajuta asta pe depresie cand blocheaza receptorii de dopamina D1 (D1 si D5) si grupa D2 (D2, D3, D4) deci cam pe toti, nu ma aplatizeaza afectiv ? Nu dispare motivatia, placerea si restul ? Valabil si la Seroquell care ai luat, ajuta doar pe depresie in sens de tristete si tonus, sau ajuta si pe motivare, energie si placere ?
Seroquel ar ajuta pe depresie pentru ca blocheaza receptorii de serotonina 5HT2A, 5HT2C si 5HT7 si stimuleaza 5HT1A, daca ar fi doar atat as intelege ca ajuta foarte mult, dar blocand D1, D2, D3 si D4 de dopamina ar strica totul pe placere, motivatie, imaginatie, curiozitate, afara ca blocand receptorii H1 sedeaza de te rupe mai ales la 400 mg/zi, pe mine ma seda urat si 25 mg.
0
28-11-2014, ora 09:27
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Costy,
Seroquel ajuta mult in depresie, inducand o stare de seninatate, inducand somnul, de aceea se administreaza seara, cu o ora inainte de culcare. Actionand pe receptorii de serotonina(mai ales 5HT1A), mult mai puternic fata de cei de dopamina, asigura un echilibru al acestei actiuni duale. Nici un medicament nu induce placere, motivatie, doar ajuta pacientul sa regaseasca aceste stari, nu se reduce totul la biochimie, mai ales ca modul de actiune nu este pe deplin cunoscut. Daca ar fi asa, totul ar fi posibil! Iti pot spune ca ajuta pe tonus, cum spuneai si tu, dar asta are ca urmare un somn mai bun, efectele medicale si psihologice fiind o memorie mai buna, datorita unei atentii mai bune, energie dupa un somn bun. Ca sedeaza, asta se estompeaza in timp, oricum nu se poate lua in timpul zilei, cel putin nu pentru tulburarea depresiva. Doza terapeutica este mai mare fata de ce spuneai tu, nici nu stiu cum ai facut de ai luat 25 de mg, pentru ca daca se divizeaza comprimatul, atunci biodisponibilitatea este foarte mare si nu e un lucru de dorit.Doza terapeutica minima este de 150 de mg.
Nu stiu prea multe despre Latuda si nici despre afectiunea ta nu stiu mare lucru. Psihofarmacologia e si ea o specialitate medicala, trebuie stapanita foarte bine. In ceea ce ma priveste, consider ca in tulburarea depresiva, mult mai activator este Eglonyl, fata de Solian sau alte medicamente care actioneaza pe receptorii de dopamina. Ca o constatare de-a lungul vremii, dopamina este in exces la persoanele care sufera de schizofrenie, asa zic unii.
0
28-11-2014, ora 13:46
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Din observatiile mele neurolepticele ajuta mai mult pe anxietate decat pe depresie, acolo nu prea ar fi de ajutor fara un antidepresiv pe care il potenteaza oricum dar cu atat mai mult in depresiile cu ceva elemente psihotice, ceea ce e destul de intalnit in practica !

Referitor la neuroleptice par sa existe 3 mari directii de compatibilitate : persoane care se simt bine cu solianul (sulipirid, amisulpirid), altele cu seroquel (quatiapina) si persoane care suporta bine zyprexa (olanzapina)! Cine se simte bine cu unul din ele se simte f rau cu celelate doua, de asta am spus de testari initiale la doze f mici, pt a nu produce traume inutile !
Iar in ce priveste neurolepticele in diverse forme de anxietate, esti printre persoanele care suporta bine sute de miligrame de seroquel (peste cele maxim 150-200 recomandate in nevroze), mai sunt asemenea persoane, si am mai vazut pe net dar si aici pe forum 2 persoane care se trateaza de anxietate generalizata cu 15 si 25 de mg de zyprexa (maximul fiind 3 mg la nevroze), WOW !
Deci totul tine de reactia si toleranta personala la unul sau altul dintre medicamente !
1
28-11-2014, ora 13:58
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Stevens,
exact, de asta depinde, de toleranta individuala si de rabdare. Eu m-am descurcat binisor cu sulpiridum-catastrofal cu amisulpridum, desi poate parea bizar-, foarte bine cu Zyprexa-in ceea ce priveste starea timica, pentru ca mai aveam un pic si deveneam obez- si cu adevarat bine cu Seroquel.In linii mari, observatia ta este corecta si pertinenta. Ma bucur sa te citesc!
2
28-11-2014, ora 19:10
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pulberedestele raspunsul tau nu ofera nici o explicatie, ba daaaa daca stimulezi dopamina apare motivatie, placere si curioziate, cum nu ? De aia se si zice ca cine are low motivation sa ia dopaminergice si cei care luasera si le-a mers, exact asa au simtit, chiar de biochimie depinde tot sa stii, culmea, oricat multi dintre voi negati asta doar din motiv ca nu reusiti sa o echilibrati cum trebuie.
Nu apare artificial, apare faptul ca te bucuri de lucruri cum te bucurai inainte, simti placere facand anume chestii, ai emotii, cand cobori dopamina coboara drastic toate astea si nu te mai bucuri de nimic.
Echilibrand bine chimia te simti bine, ai confort general, ai o stare de bine ca orice om sanatos, tonus sus, optimist, te bucuri de ce iti placea inainte, ai energie, dormi bine (mai putin invers, poti sa dormi cat vrei ca tot rau ai daca nu e chimia bine, asa a fost la mine), nu mai ai anxietate, esti calm, rabdator,.
Si iti zic asta din experienta, mediul conteaza putin, cont cum percepi tu totul in functie de chimia aia in acelasi mediu. Poti fi milardar, sa ai familie, sa ai tot si sa te simti prost, poti sa ai o haina de la second hand si sa te simti f bine.
Iar daca medicamentul nu e in stare sa echilibreze cum trebuie, nu e bun inseamna.

Seroquell are un efect serios blocant pe receptorii de dopamina, deci afinitatea ptr d2 si d3 este egala cu afinitatea ptr 5HT1A, deci asa cum iti stimuleaza 5HT1A, asa iti blocheaza d2 si d3 de dopamina.
Ptr D2 are Ki 379, ptr d3 are 340 si ptr 5HT1A are 394 (deci chiar putin mai putin afinitate ca ptr d2 si d3 (cu cat ki e mai mic, cu atata afinitatea e mai mare).
Foarte multi se plang ca de la antipsihotice au aplatizare emotionala si lipsa interes de orice.
0
29-11-2014, ora 17:26
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Costy,
era vorba de 5HT2 vs. D2 si D1, n-aveam la indemana ceva informativ, se mai intampla, dar calitatea de antagonism fata de receptor cu selectivitate mai mare pentru 5HT2, fata de D2, da o parte din calitatea specifica produsului si e cunoscut faptul ca are o selectivitate mai mare fata de 5HT2 fata de D1 si D2(dar eu ma abtin sa mai polemizez la infinit pe asta, ca nu duce la nimic). In rest, totul e ok si ai dreptate cand spui ca actiunea pe 5HTA1 este aceeasi cu cea pentru D1 si D2, asigurand un produs bun. Ai scris foarte bine, numai ca vezi, la mine este si actiunea activatoare a antidepresivelor, pe langa efectele Seroquel, care a fost autorizat si in depresia majora recurenta.
Experienta mea proprie mi-a demonstrat ca antipsihoticul conteaza, dar nu in mod hotarator in depresie, poate ca in cea cu elemente psihotice. Nu te-am contrazis defel si nici nu vreau s-o fac, nu pun la indoiala psihofarmacologia, ba dimpotriva, vezi bine si tu ca iau medicatia cu sfintenie si nu ma feresc sa afirm asta. Se vede ca ai multa inclinatie spre studiul farmacologic, ca incerci sa ai informatie buna si sa cunosti ceea ce iei(o atitudine pana la urma, o atitudine buna!).
Mediul are foarte multe acceptiuni, in cazul meu depresia majora recurenta este de origine heredo-familiala. Psihofarmacologia este mai mult fata de cunoasterea receptorilor, de aceea, nefiind specialist in psihofamacologie, nu intru in nici o polemica ma opresc la studiile EMA si ANM.
Se plang de anhedonie din cauza severitatii bolii si la fel, lipsa motivatiei este data de severitatea bolii, nu de catre antipsihotic(asta face parte din atitudinea mea de a nu demoniza medicamentul).
Daca mai vorbim, sa avem in vedere sensurile mai complexe ale termenilor ca sa nu intram iar in polemica, iar de mediu nu-ti mai scriu nimica, desi mediul este cel care hotaraste totul, lato sensu, iar cercetarile pe mediu sunt orientate in viitor spre genetica.
0
29-11-2014, ora 18:35
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, pe 5HT2A are afinitate dubla fata de D2 si D3, insa tu zisesei ca pe 1A are afinitate mai mare.
Crede-ma ca nu e mediu de vina, asa ai tu impresia, e chimia praf, daca nu vedeam cum e sa fiu foarte bine in acelasi mediu, credeam si eu ca si tine.
Am cunostinte in domeniu ca trebuie sa am, vreau sa ma fac bine si ca atare a trebuit sa pun mana sa studiez.
Adevarat ca starea de anhedonie este si de la boala, insa nu numai, oameni care au luat antipsihotice fara a avea simptome negative pe schizo sau fara a avea schizo (luase ptr depresie) s-au plans de anhedonie ptr ca e logic dupa cum functioneaza ! Blochezi receptorii de dopamina, cucu placere, cucu motivatie si restul, e ca si cum scoti calculatorul din priza si nu mai merge, e si normal, nu ?
Asa cum cei ce au luat dopaminergice (stimuleaza receptorii de dopamina) au simtit motivatie si restul, desi nu toti.
Si excesul de Serotonina la unii da apatie si indiferenta, se numeste sindromul AAS (Antidepressant Apathy Syndrome) si apare la folosirea antidepresivelor SSRI, excesul de Serotonina in cortexul prefrontal asta face, inhiba Dopamina si Noradrenalina.
Ce ar fi interesant, ar fi un medicament care sa blocheze 5HT2A si sa stimuleze 5HT1A doar, eventual sa fie si partial agonist de D2, Abilify se cam apropie de chestia asta, insa ala blocheaza D3.
0
22-02-2015, ora 21:14
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
De la solianul amisulprid original (franta) nu am avut reactii adverse o perioada de 8 ani, iar de la solianul amisulprida (a) romanesc au inceput reactiile adverse la scurt timp de la administrare.

E clar, ca nu e o copie exacta dupa original!!! Voi ave-ti o parere?
1
24-02-2015, ora 15:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Marius03

Nu poti sa iti faci rost de cel din Franta si sa reiei tratamentul cu el ?
1
24-02-2015, ora 19:50
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Problema e alta, cel din Franta nu e mai bun ca acest romanesc. Dar acest romanesc il suspectez de reactie adversa, ca sa i-mi dau seama ca chiar da reactie adversa ar trebuie sa reincerc cel din Franta.

Amisulprida romaneasca, eu il consider cel mai bun antipsihotic, ma scoate din depresie, anxietate, parca ai impresia ca nu are efect ( cum ar fi zaharul).Iar cel din Franta, te face ca o planta ( cu tot aceeasi gramas), te moaie, eu nu rezist cu el.
0
24-02-2015, ora 20:06
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Poate ca cel romanesc e fix zahar, sau praf de caramida, ca la cat de inventiv e romanul si la cat de disperat e bolnavul...efectul placebo. :))

Marius, ce s-a intamplat, te-ai lasat de tradus carti? :))
1
24-02-2015, ora 20:26
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Am parasit pagina de tradus, doar temporal. Perioada asta sunt mai mult ocupat de mine, de sanatatea mea, si caut solutii...

Ma refer zahar, in diferenta dintre cel francez. Cel romanesc are efect, dar e posibil sa nu-ti dai seama de el. Din partea mea premiu pentru amisulprida romaneasca, si felicitari romanilor care au investigat mai bine cazul cu medicamentele antipsihotice.
La ora actuala prefer sa cumpar numai medicamente romanesti, si mai ieftine si mai bune.
1
07-03-2015, ora 08:20
Jacon
Nu este medic/terapeut
Jacon
Ma poate ajuta cineva, as vrea sa stiu care este medicamentul care elimina definitiv din organism medicamentul solian dupa intreruperea tratamentului.Nici acum dupa mult timp nu a disparut efectul secundar de criza din cand in cand iar am anumite stari de insomnie si nu pot sa ma concentrez nu am atentie etc.Parca citisem intr-un prospect ca exista un medicament care elimina solianul dupa intreruperea tratamentului.Acum nu mai scrie asa in prospectele mai noi.Daca stie cineva sa ajute cu acel medicament contraefect cumva?
1
07-03-2015, ora 08:33
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Incearca eliminarea treptata a pastilei, in cateva luni. Slefuirea pastilei cate un pic, iar daca nu apare reactii de absenta, ai scapat ieftin.
1
07-03-2015, ora 08:44
Marius03
Nu este medic/terapeut
Marius03
Dupa un sfat psihiatric din spania, reduci un sfert din solian pe o perioada mai lunga. Iar daca te simti bine, mai reduci iar un sfert tot pe o perioada lunga(intre 2 si 3 luni), si tot asa pana scapi definitiv.
1
07-03-2015, ora 20:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Krug

Cine ti-a zis sa te lasi de Solian ?
Poti intra in episod si in 2 zile daca te lasi asa de neuroleptice si te interneaza.
Solianul, daca nu te simti bine cu el, se inlocuieste cu altceva.
Posibil sa fi facut sevraj de la Solian.
Medicamentele astea ies cam in 6 luni complet din corp.
Eu am avut sevraj de la Seroquel 4 luni.
Incearca sa bei multe lichide dar nu renunta brusc la medicatie.
La medicatia psihiatrica se renunta numai treptat. Si in general nu prea se renunta pentru ca bolile astea sunt cam cronice.
1
08-03-2015, ora 09:05
Jacon
Nu este medic/terapeut
Jacon
Eu am trecut de la solian la seroqel, deci am intrerupt tratamentul cu solian.Nici acum dupa mult timp nu a disparut efectul secundar de criza din cand in cand am anumite stari de insomnie si nu pot sa ma concentrez nu pot fi atent etc.Parca citisem intr-un prospect ca exista un medicament contraefect care elimina solianul din organism dupa intreruperea tratamentului.Stie cineva care este acel medicament contraefect cumva?
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antipsihoticele - cum funcționează?
  • Copiii expuși prenatal la antipsihotice nu prezintă un risc crescut de tulburări de neurodezvoltare
  • Antipsihoticele cresc riscul de cancer de sân
  • Un antipsihotic folosit în tratamentul schizofreniei ar putea fi util în tratamentul depresiei la adulții care nu au răspuns la tratamentele standard
  • Antipsihoticele injectabile au fost asociate cu o reducere a spitalizărilor
  •