Amigdalita cronica cazeoasa

29-01-2015
Florentinaf27
Nu este medic/terapeut
Florentinaf27
Buna ziua! De ani de zile ma confrunt cu halena. Initial am crezut ca problema o reprezinta cariile, apoi stomacul si intr-un final am gasit niste puncte albe pe amigdale. Am mers imediat la ORL si diagnosticul : Amigdalita cronica cazeoasa. Mi-a recomandat sa fac operatia in primavara iar imediat dupa asta am avut un episod urat de amigdalita cu durere, febra... Sunt dispusa sa fac operatia dar mi-e teama ca mirosul nu dispare. Am facut analizele, Helicobacter Pylori negativ, strptococ negativ, ASLO bun, cam toate erau bune. Am observat ca gaurile nu se mai incarca la fel cu acea chestie alba dar mirosul este groaznic, fetid, miros de sulf. Am citit despre unele cazuri in care operatia de scoatere a amigdalelor nu a fost chiar un succes si mi-e teama sa nu fiu si eu la fel.
2 comentarii
0
30-01-2015, ora 19:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
teama.. este o problema care trebuie rezolvata la Psiholog
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena
0
04-02-2015, ora 22:29
Florentinaf27
Nu este medic/terapeut
Florentinaf27
Multumesc! Da, intr-adevar, teama o sa fie pana in momentul in care ma operez. Am citit pe anumite site-uri ca acest caz de amigdalita poate duce la gastrita si la reumatism. Este adevarat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre angina (amigdalita) virală și cea bacteriană - când trebuie să iei antibiotic
  • Amigdalele umane absorb nanoplasticele, sugerează cercetătorii
  •