Amigdalita+febra!!

11-02-2010
Lizanya
Nu este medic/terapeut
Lizanya
Buna ziua,

In ultimele 2 luni am facut de 2 ori amigdalita cu puroi pe ambele amigdale, febra si durere la inghitire numai la amigdala dreapta.
Mentionez ca pana acum nu am facut atat de des amigdalita, ci foarte rar.

Care ar fi cauza si ce ar trebui sa fac?
6 comentarii
0
11-02-2010, ora 21:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ai facut vreun vaccin sau ceva tratamente in ultimul timp ?
0
11-02-2010, ora 22:22
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
cu ce te ai tratat prima oară la amigdalită? dacă nu a fost suficient sau potrivit tratamentul atunci e posibil ca a doua oară să fie o recădere a primeia- recomandare: du-te şi fă un exudat faringian cu antibiogramă pentru a lua exact tratamentul care trebuie şi du la medic, ca sa ţi recomande şi doze şi durata tratament ca să se vindece de tot.
0
12-02-2010, ora 17:15
Lizanya
Nu este medic/terapeut
Lizanya
Pana acum m-am trata cu amoxicilina.Astazi mi-am facut un exudat si astept sa primesc rezultatul, iar pana atunci am inceput tratament cu Ospen.Nu am mai facut nici febra.
0
12-02-2010, ora 18:05
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
e bine, aşteaptă rezultatul şi vei vedea apoi ce e de făcut
0
14-02-2010, ora 14:33
ecris13
Nu este medic/terapeut
ecris13
Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de fiul meu, de 4, 5 ani care are probleme cu nasul infundat. I-am facut 2 operatii de polipi (una la 2 ani si inca una la 4 ani), dar problemele cu nasul infundat au revenit, ceea ce mereu duce la suprainfectare si rosu in gat cu febra mare, care nu ii trece decat cu antibiotice.
Recent, la ultima raceala, doc ne-a prescris aerosoli cu ambroxol, ceea ce instant i-a desfundat nasul. Acum, la 3-4 zile i se infunda nasul, iar daca folosesc cam 2 zile (o data sau max de 2 ori pe zi) cate 20 de pic in aerosol copilului i se desfunda nasul instant. Intrebarea mea este daca acesti aerosoli cu ambroxol il afecteaza cu ceva si cat de des pot sa folosesc? multumesc
0
21-02-2010, ora 08:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Operatia de polipi indeprateaza numai simptomele prezente si nu cauza, care nu este cunoscuta si nici cautata de medicina. Cu ajutorul homeopatie puteti vindeca cauza bolii - care des este o dereglare in asimilarea calciului (deci nu o lipsa de calciu!!!!) si elimina pt. totdeauna aceste probleme. Mergeti cu copilul la un medic homeopat bun care face homeopatia clasica (nu-s usor de gasit, multi nu practica homeopatia in mod adecvat)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.