Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru | Forumul Medical ROmedic

Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru

13-06-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
De cateva lui am niste ameteli asa putenice cu stare de voma s stare de aru.Sunt asa din crestetul capului cu tulburari de veder.Am facut investigatii la un neurolog si mi-a zis ca nu am nimic am facut analize si e ok.nimik care ar putea da cele ameteli.Sa fie din cauza anxietatii?
Va rog ajutati-ma !!
52 comentarii 12 ÃŽnainte ›
0
13-06-2008, ora 00:00
teocezi
Nu este medic/terapeut
teocezi
E posibil sa fie si anxietatea dar e bine sa faci si un control la ORL. Si eu ma confrunt cu aceleasi stari tot de cateva luni si mi s-a spus ca s-ar putea sa am probleme cu urechea interna. Eu nu am ajuns la ORL inca deoarece sunt in concediu, dar abia astept sa merg sa scap de ameteli.
Multa sanatate!
0
15-06-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ar fi bine sa faci si un consult oftalmologic complet cu cicloplegie si examen al FO( fund de ochi);numai bine
0
21-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Aridana astea sunt efectele cortizolului ! Ai fost intr-o perioada de stres constientizata sau nu !
0
21-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
.. Pt starea de rau : 1/2 tb de ghimbir + 10-15 pic tinct de valeriana de 2-3 / zi.
0
21-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
.. Pt ameteli : paducel, levantica, busuioc, maghiran, sanziene, splinuta !..Si cat mai putina sare !
0
24-06-2008, ora 00:00
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
multumesc frumos.Stevens intr-adevar nivelul cortizolului este putin peste limita asa ca.se pare ca anxietatea e de vina(zic medicii).Sincer mie nu prea imi vine sa cred cum anxietatea iti da starilea astea asa dintr-o data.Acuma nu ai nimik si imediat e naspa(mi se infunda urechile presiune in cap palpitatii cu strangere asa de gat agitatie etc.)
0
24-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Stiu ca am dreptate de aceea ma si exprim ! De fapt anxietatea este un simptom (ca si ametelile) si NU o cauza !..Dar mai bine aplicati solutiile de mai sus si vedeti cum va simtiti !
0
03-08-2008, ora 00:00
adriian
Nu este medic/terapeut
adriian
buna!am si eu o problema cu ametelile astea si tulburari de vedere iar daca stau la soare nici nu va doresc sa stiti am stari de lesin dar nu am lesinat niciodata nu stiu ce sa mai fac am facut tot felul de investigati dar fara rezultat si asa ma simt cam de vreo 2 ani nu pot sa ies nicaieri pt ca nu ma simt in stare lucrez dar ma astept ca in fiecare clipa sa cad sau ceva de genul asta inca niciodata de 2 ani nu am avut o zi in care sa zic ma simt bine.va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva, va multumesc
0
04-08-2008, ora 00:00
nicoleta805
Nu este medic/terapeut
nicoleta805
buna, si eu am fost o, , ametita" timp de 3ani aproape. Intr-adevar, anxietatea iti poate da ameteli, daca in rest analizele sunt bune, incearca sa mergi la un psiholog, rezolvarea s-ar putea sa fie acolo. Sanatate!
0
04-08-2008, ora 00:00
adriian
Nu este medic/terapeut
adriian
Buna Nico!multumesc mult pt sfatul dat am sa incerc dar nu cred ca asta ar fi!dar am sa incerc si asta, ce am vrut sa te intreb ce simptome ai avut daca se poate intreba, iti multumesc mult de tot, bye
0
05-08-2008, ora 00:00
nicoleta805
Nu este medic/terapeut
nicoleta805
Buna Adrian. Simptomele mele erau in felul urmator: aveam senzatia de tangaj-ca plutesc sau ca sunt beata, ameteli persistente, senzatii de voma, greata-nu puteam manca mai nimic la inceputul bolii, ameteli care se amplificau cand mergeam mai mult - atunci aveam senzatia de lesin.Inaintea aparitiei ametelilor am avut o perioada foarte stresanta. Mi-am facut toate investigatiile, nu mi-au gasit nimic. Se pare ca la mine a fost datorita anxietatii. Mi-am rezolvat problemele, am fost la un psiholog si ametelile mi-au disparut incetul cu incetul, acum pot sa spun ca am o viata normala - am trait un cosmar inainte. Cu gandul la Dumnezeu si cu ajutorul celor din jurul nostru reusim sa mergem mai departe. Multa sanatate!
0
05-08-2008, ora 00:00
adriian
Nu este medic/terapeut
adriian
Buna Nico!dupa cum spui tu cam asa ceva este si la mine, si atunci cand fac efort am senzatia ca pic odata si gata, si eu am facut o gramada de investigati chiar si in strainatate si toata lumea spune ca sunt sanatos tun dar eu ma simt ca si cum mai am vreo luna de trait, deja nici prieteni nu ma cred nici familia spun ca deja exagerez daca toata lumea imi spune ca sunt sanatos (poate te faci)!!dar numai eu stiu cum imi este, eu am primit ametelile astea dupa cam doi ani de munca intr-un club de noapte/hala pt concerte unde lucram si cate 30 de ore 40 fara sa dorm nimic si poate de acolo mi se trage in fine nu vreau sa te plictisesc sau sa te indispun cu cazul meu ma bucur ca am avut placerea de a vb cu cineva care a trecut prin asta si cum ajung si eu in tara am sa ma duc la un psiholog sa incerc, iti multumesc din tota inima.GBU.sa ai grija de tina
0
07-09-2008, ora 00:00
ichim69
Nu este medic/terapeut
ichim69
ametelile si starea de rau o am si eu, puncte negre in ochi, dar se pare ca totul este de la calciu, deoarece nu se echilibreaza.
0
27-10-2008, ora 17:22
danielanatalia
Nu este medic/terapeut
danielanatalia
Pentru Nicoleta 805. Stimata doamna Nicoleta, si eu ca si dumneavoastra (si multi altii ), am aceste ameteli care sânt foarte dificil de suportat...exact aceleasi stari si aceasi cauzà : anxietatea ! Incerc sa fac fata dar mi-e foarte greu, am facut sedinte multe de psihoterapie ( luni de zile) dar nu mi-au fost de prea mare folos în aceste simptome.Stiu foarte bine despre ce este vorba, fac tot ce mi s-a spus de catre terapeut dar simptomul=ameteala se mentin în diferite intensitati si frecvente. V-as ruga foarte mult sa-mi spuneti numele si clinica unde poate fi gasit psihoterapeutul care v-a ajutat, în cazul în care este în Bucuresti. Va multumesc mult si astept sa-mi raspundeti.Va doresc sa va fie bine mereu ! Danielanatalia
0
27-10-2008, ora 18:36
teocezi
Nu este medic/terapeut
teocezi
Dragii mei "ametiti"! Eu cred si sper sa fii gasit remediul ametelilor mele blestemate. Am facut tot felul de analize si investigatii (ORL, Oftalmo, Cardio, Endo, Neuro) si s-a constatat ca in urma atacurilor de panica pe care le-am avut in urma cu 2 ani, am ramas cu anxietatea si ca am si ceva lipsuri.calciu, magneziu, acid folic, potasiu.dar ca am si ceva in plus.tahicardie sinusala, drept pentru care iau calciu cu D3, aspacardin, betaserc si seara la culcare xanax. Beau multe ceaiuri, in special sunatoare si busuioc, consum mai multe lactate si preparate din peste si.desi am doar 3 saptamani de tratament ma simt mai bine.
Sper din tot sufletul ca acest tratament sa ma scape de starile astea proaste si totodata sper ca si voi sa va gasiti remediul si sa scapati de ameteli.

Multa sanatate!
0
28-10-2008, ora 07:33
nicoleta805
Nu este medic/terapeut
nicoleta805
Pentru Daniela Natalia. Eu sunt din Ploiesti asa ca am fost la un psiholog de aici din oras. Si pentru mine este o minune ca am scapat de ameteli pentru ca m-au chinuit ani de zile, dar s-a rezolvat. Deci, se poate! Nu pierdeti speranta! Multa sanatate!
0
18-11-2008, ora 14:43
bucklucica
Nu este medic/terapeut
bucklucica
Buna!Si eu ma confrunt cu ameteli permanente, fara niciun alt simptom.Am facut o gramada de investigatii, stau bine cu calciul, magneziul, nu am anemie, nu am infectii orl, nici probleme neurologice.Dupa ce am consultat cate 2 medici pe zi, pentru ca eram speriata, am ajuns la un doctor care mi-a pus un diagnostic:spondiloza.Am facut acupunctura, dar fara niciun rezultat.Am in continuare ameteli, parca as fi beata, de multe ori prefer sa stau in casa in pat decat sa ies in oras.Acum port si ochelari, ca mi-am facut si control amanuntit la ochi, nu am tensiune oculara si nu s-a descoperit nimic la fund de ochi.Asa ca nu stiu ce sa zic...Mi-a mai ramas doar sa cred ca e din cauza stresului, am avut un an foarte agitat, nunta, zugravit casa, schimbari la serviciu s.a.Daca gasiti cumva o solutie, va rog ajutati-ma si pe mine, sunt momente in care simt ca am ajuns la capatul puterilor, sunt sigura ca treceti si voi prin asta...
0
13-12-2008, ora 14:43
lor2u
Nu este medic/terapeut
lor2u
Sal!
Eu de la sfarsitul lui iulie simt ca nu mai sunt eu, am avut senzatia de lesin, mergeam pe strada cu o prietena, m-am asezat jos, era totul negru in fata okilor, tineam okii inkisi, au spus ca e lipsa de Ca, am facut Ca intravenos, am luat tot felul de vitamine, multiminerale... nimic, continuam sa ametesc, in septembrie am avut o raceala puternica, iar dupa asta pana azi simt ca ametesc pe strada cu stari de lesin si atacuri de panica, am mers la endocrinolog, am tiroida putin marita, am luat tratament, dar eu inca ametesc si atacuri de panica, tot timpul tre sa sun sa va vina sa ma ia de unde sunt.
Sincer sunt dea dreptul speriata de toata situatia asta... m-am saturat :(((((
Daca stie cineva ce este va rog dati-mi un sfat.
Multumesc anticipat
0
02-02-2009, ora 10:37
berarua
Nu este medic/terapeut
berarua
buna.si eu ma confrunt cu asa ceva chiar acum.de vreo 2 zile a inceput iar sa am ameteli cu senzatii de voma, doar ca ma ia de dupa cap durerea, am facut analize si nimic rau, de anul trecut ma tot supara, am facut tratament pt spasmofilie cu calciu, mg, d3 si o perioada mi-a trecut.e adevarat ca atunci lucram intr_un mediu ffff stresant, am plecat si totul sa linistit.acum din nou, am facut egografii abdominale si totul bine doar ceva acid in exces tratat.maine verific pt apenticita desi 4 medici au spus ca nu e cazul.poate cineva elucida cauzele ca eu nu stiu ce sa mai fac sa nu mai zic senzatiile de somnolenta si oboseala permanenta.multumesc anticipat
0
02-02-2009, ora 19:05
teocezi
Nu este medic/terapeut
teocezi
Draga berarua incearca sa mergi la endo si sa verifici nivelul cortizolului plasmatic, unul din hormonii secretati de tiroida. (Al meu era dublu din cauza stresului). Si eu m-am confruntat cu ameteli puternice, stari de rau si oboseala permanenta si se pare ca le-am dat de cap intr-un final dupa multe teste si analize. Acum iau un tratament combinat de doi medici - endo si psihiatru- pentru a scadea nivelul cortizolului si a scapa de oboseala. Am 12 zile de tratament si ma simt excelent.
Se pare ca stresul e de vina. Cum nu-l putem elimina din viata noastra macar sa-l tinem sub control.
Iti doresc multa sanatate si sper sa dai de cap problemelor tale.
0
03-02-2009, ora 20:28
berarua
Nu este medic/terapeut
berarua
multumesc, teocezi, vineri ma duc la medicul de familie si sa imi dea trimitere si voi vedea si eu sau sper sa vad ce am, De anul trecut de cand am lucrat intr-un mediu mai stresant au inceput starile mele dar dupa ce am plecat si un tratament pt spasmofilie si exces de acid gastric au incetat senzatiile acum din nou dar nu stiu de ce sa fiu stresata,...multumesc mult
0
03-02-2009, ora 20:28
berarua
Nu este medic/terapeut
berarua
multumesc, teocezi, vineri ma duc la medicul de familie si sa imi dea trimitere si voi vedea si eu sau sper sa vad ce am, De anul trecut de cand am lucrat intr-un mediu mai stresant au inceput starile mele dar dupa ce am plecat si un tratament pt spasmofilie si exces de acid gastric au incetat senzatiile acum din nou dar nu stiu de ce sa fiu stresata,...multumesc mult
0
04-03-2009, ora 18:57
mihaeladiaconu
Nu este medic/terapeut
mihaeladiaconu
din data de 28.08.08 am inceput sa ma simt rau, sunt tot timpul obosita, ametita, am o senzatie de lesin si dimineata ininte sa plec la serviciu ma trezesc foarte greu.de cateva ori pe zi am ca un fel de crize, imi tremura mainile, am o senzatie de agitatie in organism, ametesc foarte tare si o senzatie de oboseala imi cuprinde tot corpul foarte tare, parca imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm. binenteles ca am facut foarte multe investigatii medicale, in urma acestora nu mi s-a pus nici un diagnostic, am luat calciu, magneziu, vitamine, am facut si un RMN la cap si la coloana cervicala, mi s-a spus ca am o spondiloza cervicala, am luat inclusiv niste pastile impotriva anxietatii, frontin (contin alprazolam). Toate acestea nu au avut nici un rezultat, eu ma simt la fel in continuare.
Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Va rog sa ma ajutati daca aveti alte noutati.
Tineti-ma la curent cu situatia voastra.
Ce analize imi recomadati sa mai fac.
0
05-03-2009, ora 11:13
danielanatalia
Nu este medic/terapeut
danielanatalia
Buna ziua tuturor.Revin pe acest Forum, dupa multa vreme, timp în care m-am documentat cât am putut cu privire la starea mea, de ameteala, ràu, epuizare ( cele descrise si de dumneavoastra) si rezultatul a fost tot anxietatea ! Este inutil sa va mai spun ce investigatii si analize am facut, deja stiti acest lucru.Ultimul medic psihiatru pe care l-am vazut ( cu experineta de peste 40 de ani practica în spital!) mi-a spus ca nici un medicament nu poate ajuta subconstientul, psihicul, acolo unde este problema.ce cantitate de substanta si UNDE sa mearga în creier ca sa te poata ajuta ? Concluzia este : PSIHOTERAPIA sau Hipnoterapia ! Bineînteles este vorba de o practica facuta de BUNI specialisti, ceea ce este foarte greu de gasit, toti psihologii considerându-se FOARTE BUNI .Eu pot sa va asigur din proprie experienta ( destul de lungà, ani de zile...) ca poti gasi foarte greu, încercând mult, pâna ajungi ca un terapeut sa-ti dea atentia, consideratia si competenta necesara ! Eu acum încerc hipnoza ericksoniana si sper sa dea rezultate mai bune si mai reale decât psihoterapia, care dureaza foarte mult si când sânt SOMATIZARI PUTERNICE si CRONICE , nu prea este de folos.Va doresc sa gasitit CALEA cea mai folositoare pentru vindecare ! Multà sanatate ! Danielanatalia
0
06-03-2009, ora 18:07
berarua
Nu este medic/terapeut
berarua
buna tuturor, am fost si la oftalmolog si totul e in regula, analize din nou in regula, dar un diagnostic ba.Acum fac o cura de vitamine a, e, b, mg, zn, ca si e totul destul de ok si eu am ajuns la concluzia ca totul ar fii fost provocat de stresul avut la fostul loc de munca incerc sa nu mai dau importanta unor lucruri mai putin inportante si poate daca continui asda nu o sa ajung la psiholog.Maistiu pe cineva care de la stres si multe probleme a ajuns sa stea 2 luni cu perfuzii in spital, corpul ne asimiland nimic si nici un diagnostic clar.
0
15-03-2009, ora 13:33
roscataa2005
Nu este medic/terapeut
roscataa2005
Buna! Am 30 de ani si de un an de zile am ameteli stare de agitatie si ma taie transpiratia instantaneu. Nu stiu ce sa mai fac, am fost la doctorul O R L a zis ca nu am nimic, am fost consultata de un neurolog, a zis ca sunt obosita, ca muncesc prea mult, i-am respectat sfatul si am inceput sa ma odihnesc mai mult, tot de geaba, am facut tomografie anul trecut in luna august, la fel au zis ca nu am nimic. Chiar nu stiu ce am. Am facut analize foarte mult la o clinica particulara in Bucuresti, mi-au zis ca sunt anemica am urmat tratament tot de geaba, anemia s-a reglat dar eu tot am ameteli. Ma poate ajuta cineva?
0
25-03-2009, ora 16:36
Eu1952
Nu este medic/terapeut
Eu1952
pt roscataa2005 cat si pt ceilalti care va intrebati de la ce sant ametelile ei bine pot sa va spun din proprie experienta ca sant pe sistem nervos.eu am 1 an de cand ma confrunt cu ameteli si atacuri de panica.am perioade in care ma simt foarte bine adika sant ca noua.dar am zile intregi in care sant f ametita am impresia ca ma duc jos de pe picioare.am facut si eu analize bune toate teste la inima la glanda.nimik.am fost la neurolog si la psihiatru si diagnosticul a fost depresie neuro-vegetativa si atacuri de panica.acestea din urma manifestandu-se cu transpiratii ale mainilor si picioarelor, ameteala, incalzirea cefei batai accentuate ale inimii.intr-un cuvant o stare de discomfort total.tocmai aseara am avut un episod din asta.eu incerc sa ma mai cotrolez cand apar vsimptomele dar e f greu de trait asa.eu iau xanax din oct 2008.am luat de 0.5 acum iau de 0.25.ceai de sunatoare eurovita s.s-au mai rarit atacurile dar ametelile persista.eu am si spondiloza cervicala asa ca ar fii bine sa mergeti cei care aveti ameteli sa faceti si o radiografie sa vedeti daka nu cumva si de la asta se trage.eu am desc intamplator.daka vreti sa mai comp[aram starile adresa mea de mail e karinaabalasei@yahoo.com
0
25-03-2009, ora 16:36
Eu1952
Nu este medic/terapeut
Eu1952
pt roscataa2005 cat si pt ceilalti care va intrebati de la ce sant ametelile ei bine pot sa va spun din proprie experienta ca sant pe sistem nervos.eu am 1 an de cand ma confrunt cu ameteli si atacuri de panica.am perioade in care ma simt foarte bine adika sant ca noua.dar am zile intregi in care sant f ametita am impresia ca ma duc jos de pe picioare.am facut si eu analize bune toate teste la inima la glanda.nimik.am fost la neurolog si la psihiatru si diagnosticul a fost depresie neuro-vegetativa si atacuri de panica.acestea din urma manifestandu-se cu transpiratii ale mainilor si picioarelor, ameteala, incalzirea cefei batai accentuate ale inimii.intr-un cuvant o stare de discomfort total.tocmai aseara am avut un episod din asta.eu incerc sa ma mai cotrolez cand apar vsimptomele dar e f greu de trait asa.eu iau xanax din oct 2008.am luat de 0.5 acum iau de 0.25.ceai de sunatoare eurovita s.s-au mai rarit atacurile dar ametelile persista.eu am si spondiloza cervicala asa ca ar fii bine sa mergeti cei care aveti ameteli sa faceti si o radiografie sa vedeti daka nu cumva si de la asta se trage.eu am desc intamplator.daka vreti sa mai comp[aram starile adresa mea de mail e karinaabalasei@yahoo.com
0
29-03-2009, ora 14:31
roscataa2005
Nu este medic/terapeut
roscataa2005
Multumesc Karina, o sa merg sa ma consult sa vad daca nu am si eu spondiloza cervicala. Dar am o rugaminte la ce medic specialist trebuie sa merg ca sa vad daca am asa ceva?
0
31-03-2009, ora 09:15
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
buna roscataa2005.eu stiu ca pentru asta e bun medicul neurolog.sper sa nu ma insel ( la mine neurologl mi-a facut rmn la coloana cervicala) si iti doresc sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns
52 comentarii 12 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul