Ameteli, Stari neliniste

07-04-2015
abogdan2015
Nu este medic/terapeut
abogdan2015
Totul a inceput in vara anului 2014. Intr-o zi cand m-am ridicat din pat am simtit ca lesin.De aici au inceput problemele mele de sanatate. Apoi am simtit o presiune la nivelul capului, un fel de durere de cap, pentru o perioada destul de indelungata- 2-3 saptamani. Acestea au trecut, dar au aparut alte probleme.
Nu puteam respira bine, astfel incat am schimbat tigarile, inlocuindu-le cu cele mai slabe de pe piata. De atunci nu am mai avut aceasta problema.
Actualmente pot spune ca am un fel de 'Crize'. Nu ma simt rau tot timpul, am doar anumite perioade. In prima instanta, 'precum un avertisment', simt o senzatie ca si cum mi-ar veni sangele pe nas, insa niciodata nu mi-a curs. Aceasta senzatie se mentine pe tot parcursul 'crizei'. In perioada imediat urmatoare, incep sa transpir, mi se pune un nod in gat, imi tremura mainile, respir greu, inima imi bate mai repede, sunt ametit, mi se inmoaie picioarele. Aceste crize ma prind deobicei in sali de curs, autobuz, dar nu au fost putine cazurile cand m-am simtit rau si in aer liber.
Mentionez ca am fost in vara anului 2014 si am facut un rmn, ocazie cu care neurologul mi-a spus ca nu am probleme la creier. Am facut si analize complete de sange, iar din acestea au reiesit ca sunt sanatos tun. Am facut tot in vara si un EKG, si nu a fost semnalata absolut nicio problema.
Sunt intr-o mare dilema, caci pana acum niciun doctor nu a reusit sa imi spuna ce am, doar mi-au prescris niste vitamine, care nu prea m-au ajutat.
Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
3 comentarii
0
10-04-2015, ora 12:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti Anxietate. Adresati-va medicului psihiatru.
0
19-04-2015, ora 23:37
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Bogdan, starile tale corespund unor simptome ale mai multor tulburari anxioase, iar pt un diagnostic si interventie, te pot ajuta atat un psihiatru, cat si un psiholog clinician/psihoterapeut.
Sanatate!
0
25-04-2015, ora 19:47
Angelie
Nu este medic/terapeut
Angelie
Bună. Îţi spun din proprie experienţă, mă confrunt cu o situaţie similara cu a ta. Am fost la un consult neurologic pentru a determina cauza problemei şi a ametelilor şi am fost diagnosticata cu vertij. După lungi eşuari cu tratamente quarelin, betaserc şi amitriptilina (antidepresiv) sunt trimisa la orl şi mi se descoperă sinuzita cronica + rinita însoţită de hipertrofia corentelor nazale (respiraţia dificila care mă panica ). Îţi recomand întâi un consult la orl. Respiraţia grea poate fi şi din cauza unei infecţii sau alergii în fata unor factori la care eşti expus când ieşi din casa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •