Ameteala | Forumul Medical ROmedic

Ameteala

23-03-2016
Andrei0
Nu este medic/terapeut
Andrei0
Buna ziua. Ma numesc Andrei, am 21 de ani si de 1 an am probleme cu ameteala. Sa incep cu inceputul. Eu am fost o fire mai rebela. Fumam, consumam alcool. Pana intr-o zi, cand am facut o infectie urinara. Am avut dureri abdominale timp de o saptamana. M-am tot gandit si am stat cu frica, crezand ca am apendicita. Dupa ce am aflat de la un medic ca defapt este o infectie urinara, a incceput calvarul. Am inceput sa ametesc numai cand ieseam afara. In casa nu aveam niciun fel de problema. Am mers la medicul de familie si ma indrumat sa fac analize de sange. le-am facut de doua ori, ambele iesind ok. Am facut si tomograf, sunt ok.Apoi am mers la un doctor oftalmolog. Am facut un control si mi-am pus ochelari ( dioptrie -0, 5 ). Si din ce in ce, starea de ameteala s-a agravat. Acum si in casa sunt ametit, ma simt slabit. Am luat vitamine in fiecare zi, timp de un an, am luat calciu, am luat fier.. degeaba. Am incercat si medicamente pentru calmare (Calmogen), tot degeaba. Viata mea s-a restrans intrun spatiu limitat, stau numai in casa. Daca ies afara sunt ametit si nu ma pot concentra iar cand intru intr-o incapere, magazin sau la facultate, ma iau transpiratile si ametelile, plus stare de lesin. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog din suflet sa ma ajutati! Va multumesc anticipat.
10 comentarii
0
24-03-2016, ora 11:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Test Anxietate orientativ pe net.
0
27-03-2016, ora 16:09
bbybby8
Nu este medic/terapeut
bbybby8
La fel ca tine ma simt și eu Andrei, nu știu ce să fac. :(
0
27-03-2016, ora 19:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti simptome ale unei boli care se cheama Anxietate. Trebuie sa mergeti la psihiatru pentru evaluare si tratament.
Mai puteti incerca tratamente naturiste pentru anxietate. Intrati pe subiectele mele. Medicamente naturiste pentru anxietate. Dar intai trebui sa va puna diagnosticul un medic.
0
28-03-2016, ora 22:22
Andrei0
Nu este medic/terapeut
Andrei0
Am mers astazi din nou la medicul de familie si mi-a dat trimitere catre neurologie si psihiatrie. Mi-a interzis consumul de alcool, tutun si cafea. Mi-a spus ca sa iau magneziu. Am luat astazi si parca am fost mai ok. La neurolog voi merge. La psihiatrie, nici gand. A fost matusa mea mai de mult ( avea aceleas simtome) si voiau sa o interneze la nebuni. Plus ca a primit medicamente care mai rau i-au facut. O sa revin cu raspuns! Sper sa fie unul bun...
0
29-03-2016, ora 10:48
bbybby8
Nu este medic/terapeut
bbybby8
Andrei cum pot lua legătura cu tine? Ai Facebook?
0
29-03-2016, ora 17:39
Andrei0
Nu este medic/terapeut
Andrei0
Lasa-mi facebook-ul tau si iti dau cerere.
0
30-03-2016, ora 14:04
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Andrei tu faci marea ta greseala dute la pshiolog finca asa am fost si eu ca tine si amsi mam agravat nu am vrut sa merg la pshiolog sfatul meu rste sa te duci ai sa vezi cat de bine este dute direct la pshiatru sa iti dea tratament nu iti fie frica ca nu se intampla nimic si eu am luat nervocalmin relaxare si inca mai iau doar cannd imi amintesc dar un sfat prietenesc daca vrei sa ma aCulti laaate de fumat si baut deci si eu avrmeam obiceiul asta mai ales de fumat dupa ce mam lasat totul sa schimbat la 180 de grade astea iti provooaca agitatie si nu iti fie frica lasate brusc si ai sa vezi ca e chiar usor e greu pt cine nu are vointa si ai sa vezi ca asta se intampla fi tare.
0
15-04-2016, ora 13:05
Andrei0
Nu este medic/terapeut
Andrei0
Am fost astazi la neurologie. Am vorbit cu doctorul, a zis ca totul este din autosugestie. Ca trebuie sa stau linistit, sa nu consum alcool si nici tutun. Sa nu ma mai stresez. Mi-a dat o trimitere catre psihiatrie deoarece nu a vrut sa imi dea el o reteta anume, spunand ca imi da degeaba sa iau pastile ca nu isi fac efectul. Voi merge la psihiatrie zilele acestea.
0
26-04-2016, ora 17:18
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Buna ziua!

Simptomele descrise mai sus pot fi foarte suparatoare si chinuitoare uneori. Este bine ca ai inceput colaborarea cu un medic. Recomand fiecarei persoane sa comunice deschis cu medicul, psihologul, cu specialistul la care apeleaza. Solicitati explicatii, lamuriri daca ele nu va sunt date.
Din fericire anxietatea poate fi tratata cu succes daca urmati un demers psihoterapeutic adecvat cu un psihoterapeut specializat in aceste probleme. Cu cat trece mai mult timp, cu atat poate dura mai mult perioada de revenire.
Este nevoie de cateva sedinte pentru a iesi din atacurile de panica si din starile de anxietate severa, insa uneori este nevoie de cateva luni pentru a depasi o problema de anxietate pe care o aveti demult.
Doar a schimba stilul de viata si obiceiurile de zi cu zi, fara a schimba si modul de gandire, fara a rezolva si alte temeri si frici, poate fi doar o solutie temporara.

Multa sanatate si echilibru!
Psihoterapeut Doina Grasu
0
12-05-2017, ora 10:08
M.L.G
Nu este medic/terapeut
M.L.G
Buna ziua Doamna Doina eu cred ca psihoterapeutu este ca si vrajitoarea
Am sa va spun o intamplare pe scurt o prietena de a mea a mers la sedinte de psihoterapie si psihoterapeutu ia spus ca data vitoare cand merge la el sa mearga singura pe jos sasi atinga limita ea a incercat nu a reusit a revenit la el si ia spus ca nu poate ca starile de ametiala si lesin i sau accentuat tot mai tare el ia raspuns ca totul este din capul ei totul vine de la autocontrolul pe care numai tu poti sa lupti cu el asa apoi a 2 ora sa dus la el si ia spun am reusit am venit singura si intradevar nu a fost usor dar am reusit defapt ea a mers cu taxi dar la mintit atunci psihoterapeutu ia spus felicitari asta se datoreaza sedintelor ai progresat dar mai iti trebuie cateva luni de sedinte ca sa depasesti simpomele si ele sa nu revina deci el o programa la 3 sedite pe saptamana cu 100 lei sedina
CONCLUZIA ESTE CA SARACA FEMEI SEDINTELE NU O AJUTAU ATUNCI CAND EA IA SPUNS CA STAREA NU SA AMELIORAT A FOST VINA EI APOI CAND A REUSIT A FOST MERITU LUI NU A EI
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.