Ameliorare dureri

15-08-2009
aronm
Nu este medic/terapeut
aronm
Am 69 de ani si am niste ciocuri crescute pe coloana cervicala si din cauza lor am dureri foarte mari la umarul stang.M-au consultat mai multi doctori si au spus ca nu se poate opera din cauza varstei.Exista in tara un aparat care sa ma scape de aceste dureri?. A doua problema ar fi durerile din zona inimii.Mi s-a spus ca am nevralgie intercostala stanga, pe urma ca am cardiopatie ischemica iar a treia oara ca s--ar putea sa am reumatism.Pentru dureri iau algocalmin, diclofenac si tramadol dar durerea continua sa existe.Ce este de facut?Multumesc
3 comentarii
0
15-08-2009, ora 22:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna seara,
consultati um medic homeopat cu experienta, exista remedii homeopate pt. ambele probleme.
0
15-08-2009, ora 23:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Tablete care contin extract din scoarta de salcie alba; au efect antiiflamator, antipiretic, adjuvant in afectiunile in care este prezenta algezia (durerea). Este un antiinflamator natural...multa sanatate;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
30-08-2009, ora 00:27
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Stimate Domn
In mod evident spondiloza cervicala poate fi raspunzatoare de durerile de care suferiti. Insa a fi o greseala sa considerati de la inceput ca aceasta este singura cauza. Exista afectiuni multiple care pot da aceasta simptomatologie, singure, dar mai ales in asociere. Pentru acest motiv este bine sa puneti doar o parte din dureri pe seama coloanei cervicale si sa cautati alte eventuale afectiuni; daca acestea nu se probeaza, cu atat mai bine. Este insa periculos sa va bazati - inainte de a avea un diagnostic precis - pe automedicatie sau ceaiuri de plante, oricat de aromate.
Sfatul meu este sa efectuati un control cardiologic competent - care sa includa si EKG, ecocardiografie si eventual un eco-Doppler pentru vasele mari. Pentru a analiza eficient implicarea coloanei cervicale, puteti efectua un RMN care va arata daca exista modificari ce afecteaza integritatea maduvei spinale.
Fiecare dintre afectiuni va beneficia apoi de un tratament specific, oferit de specialist. Exista mijloace medicamentoase si eventual prin instrumentatii chirurgicale minim invazive care pot remedia deficientele dovedite prin imagistica Rx sau RMN. Si apropos, consultati totusi si un medic infectionist - un atac de zona zoster poate fi precedat de astfel de dureri intercostale.
Cu stima,
SL Dr. Marius Enescu
Medic Primar Oropedie Traumatologie
Medic Sef Sectie Ortopedie SCJU Constanta
Doctor in Stiinte Medicale
Coordonator Centru Pilot O-HBO
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul