Ambioplie, strabism si i dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi

10-04-2013
Daniel Ciupeanu
Nu este medic/terapeut
Daniel Ciupeanu
Fiica mea (13 ani) a fost diagnosticată în urmă cu aprox. 6 ani cu strabism, ambioplie şi dioptrii cu diferenţă de 2 între ochi. De 5 ani urmează tratamentul clasic, însă am început să am dubii asupra rezultatelor. Am auzit despre Neurovision, am citit ce am găsit pe Net şi aş avea nevoie de orice părere, înainte să apelez la ea. Orice sfat, pro sau contra, de la orice persoană care are cunoştinte despre această terapie, pacient care a încercat, specialist sau cunoscător este bine venită. Vă mulţumesc foarte mult!
2 comentarii
0
18-06-2013, ora 12:49
albuaurelia
Nu este medic/terapeut
albuaurelia
Draga Daniel nu incerca tratamente de pe net mai ales la ochi. Incearca sa mergi la Sp. de urgente oftalmologice Bucuresti la doamna doctor Monica Pop cu trimitere de la medicul de familie. Va doresc sanatate.
0
04-03-2014, ora 11:21
Luminita Filip
Nu este medic/terapeut
Luminita Filip
Eu am un baietel de 11 ani si acum 2 ani a fost diagnosticat cu ambioplie la un ochi.De atunci am ainceput un program de recuperare la clinica MRINI din Constanta.Primele 6 luni am facut exercitii pe calculatot cu ocluzie 2 ore pe zi timp de 6 luni.Programul se numeste Ambliopia ABC si l-am cumparat de pe net.De la acuitate vuizuala 0.20 am ajuns la 0.60.Dupa am inceput un program de recuperare adus din america la clinica Mrini +ocluzie acasa 2 ore pe zi timp de o luna.Am ajuns la acuitate vizuala 0.80. Am facut o pauza de o luna in care timp am pierdut si am ajuns la 0, 60.Acum am facut din nou recuperari la aceeasi clinica si pot spune ca am ajuns cu vederea ochiului la 99%.Mai facem ocluzie acasa timp de 2 ore pe zi timp de o luna si speram sa terminam.Copilul poarta bineinteles permanent ochelari adecvati.Deci se poate cu putin efort specialisti si tehnologie noua.Multi specialisti mi-au spus ca dupa varsta de 7 ani fac degeaba orice recuperare.Eu am fost mai capoasa si am reusit.Multumesc echipei spitalului oftalmologic Mrini Constanta in primul rand pentru ca mi-au dat speranta ca nu e o boala incurabila.Asta e experienta mea personala si sper sa functioneze la cat mai multi copii.Doamna doctor Monica Pop a spus ca orice incercari sunt inutile dupa varsta de 7 ani.De fapt cititi pe blogul dumneaei si acolo va lamuriti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.