Am un hematon de 10 ani

23-02-2013
Tudor Mariana Florina
Nu este medic/terapeut
Tudor Mariana Florina
buna ziua am 32 ani si acum 10 ani prietenul meu ma lovit cu pumnul la picorul stang pe pulpa in lateral si am un hematon, nu ma doare dar ma deranjaza ca atunci cand port o pereche de pantaloni de blugi ma strange pe picior.Va rog sa imi spuneti daca exista vre-un remediu naturist sau este obligatoriu operatia.D-na doctor de familie acum 10 ani mia spus ca daca fac operatia nu o sa imi placa pentru ca va fii o operatie cu un aspect urat.P e mine ma intereseaza sa fiu bine si sa nu ma mai stresez.Va multumesc.
1 comentarii
0
24-02-2013, ora 20:06
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ar fi bine sa faceti o ecografie sau un RMN ( sau CT)de parti moi pentru o caracterizare obiectiva a leziunii. Daca leziunea este veche si de dimensiuni mari, solutia este cura chirurgicala si, de asemenea, trebuie facut examenul histopatologic al leziunii. Pentru un aspect estetic al cicatricii postoperatorii, ar fi bine sa faceti operatia intr-o Clinica de Chirurgie Plastica. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul