ciuperci pe piele - pete albicioase, Hepatita Virala cu VHB si Aplazie Medulara

26-02-2011
tzenkhe
Nu este medic/terapeut
tzenkhe
Deci, din 2001/2002 (de mic) am niste mici probleme... ciuperci pe piele( pete albicioase, vara chiar daca sunt complec bronzat ele raman albe), in jurul taliei (multe, vreo 5-7) si inca 1-2 astfel de ciuperci pe abdomen si piept. Nu stiu ce fel sau daca sunt ciuperci dar banuiesc deoarece exact in acea perioada am fost la un bazin si nu am facut dus la plecare... dar dupa 3 ani, in 2004 a mai aparut o problema... in urma unor analize de sange am aflat ca am Hepatita Virala cu VHB si Aplazie Medulara... deci probleme cu ficatul, pot cumva aceste pete sa fie din cauza ficatului?

Si spre nefericirea mea, atat se pare ca nu a fost de-ajuns, in urma cu 2 ani pe scalp mi-a aparut o "buba"... e foarte ciudata... am ticul s-o rup mereu si aceasta se extinde, e tot mai mare, coaja alba si margini rosii, puteti cumva sa ma indrumati? De adaugat faptul ca am fost la dermatolog si de cum sa uitat la pete/"buba" m-a trimis la stomatolog.

Va rog ajutati-ma.
1 comentarii
0
26-02-2011, ora 13:15
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Cine ti-a spus ca petele albe ar putea fi o ciuperca?ai facut teste in acest sens?Medicul de familie ce parere are?Eu cred ca ar tb s-o iei pe mama ta de mina si sa mergi la specialistul la care te va indruma med.tau.Buba din cap n-o mai rupe si mergi la un chirurg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.