| |
|
|
|
| |
Am si eu nevoie de infomatia unui medic dermatolog va rog
|
|
Autor: iulian1990 |
Data: 29-01-2009 |
|
Am intretinut relatii sexuale cu prietena mea neprotejat care ia anticonceptionale laurina. Acum 2 zile am avut o problema pt ca mam iritat si mia aparut in zona unde apare deobicei Smemga o substanta alba asemanatoare si inainte de a imi aparea acea substanta am avut niste bubite albe care acum sunt rosii. Ce ar putea sa fie ? Ar trebui sa ma ingrijorez ? Am intretinut si sex oral daca are vreo importanta asta ... Astept raspuns .. Va multumesc ! |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 3 |
|
|
Autor: rodika_mj |
Data: 29-01-2009, ora 09:35 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
ce ai tu este candida, trebuie sa urmati amandoi un tratament cu fasigin comprimate si clotrimazol crema, altfel se agraveaza. candida se transmite si prin sexul oral. Cel mai bine mergeti la un ginecolog sa va cofirme dar dupa simptome, cred ca-i vorba de candida.
|
|
|
Data: 29-01-2009, ora 12:13 |
|
mentionez ca acum s-au facut ca niste pete rosii care s-au extins putin la inceputul "capului" si arata destul de rau ... chiar incep sa imi fac griji :( nu este nici un doctor care sa imi spuna ce as putea face ?
|
|
|
Data: 29-01-2009, ora 19:39 |
|
am dat cu fluocinolon si mi-a mai trecut ? oare sa fi fost doar o iritatie ? ar fi bine daca m-ar baga si pe mine cineva in seama sa imi spuna ce as fi putut avea ca sa stiu daca merg la medic sau nu :-<
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
| Autor: Administrator | mesaj publicitar: |
Data: 27-11-2009, ora 10:00 |
|
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro
S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.
Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).
Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.
|
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
83205
Ultimul utilizator:
inna20
Total mesaje:
178579
Ultimul mesaj:
11-09-2010
43 useri inregistrati; 2879 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Aflati despre tratamentul modern al plagilor cronice. Sunati GRATUIT la 0800 800 943 sau accesati www. cumvindecamplagile.ro .
UN SERVICIU OFERIT DE HARTMANN.
0800 800 943
Atele articulate pentru corectia deformarii degetului mare de la picior, ce mentin flexibilitatea piciorului si permit mersul
300 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic