Am ramas insarcinata fara sa stiu

18-05-2011
simonaloretta
Nu este medic/terapeut
simonaloretta
Sunt in saptamana 7 a de sarcina. In luna martie la un consult gine. mi s-a spus ca am Candida si mi s-a prescris ovule, 11, de Clotrimazol. Am luat 3 buc. si am asteptat sa-mi vina ciclul, ca dupa acesta sa le iau in continuare. Nu mi-a venit ciclul si mi-am dat seama ca am ramas insarcinata, ca nu ne-am pazit pe considerent ca a trecut pericolul. In aceiasi perioada am fost si racita si am luat Oscilococcinum. Medicul ginecolog mi-a spus ca ar fi un risc pentru fat mai ales ovulele. Fiind foarte puternice ar putea afecta creierul copilului, dar nu a recomandat ferm o intrerupere de sarcina. Sa urmarim sarcina si sa vedem cum are sa fie, dar nu garanteaza din punct de vedere intelectual.Nu aveam in plan aceasta sarcina.
Cum sa procedez? Daca as stii ca nu am gresit si totul e bine as continua, dar daca copilul nu e bine?
1 comentarii
0
18-05-2011, ora 19:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ovulele cu Clotrimazol nu sunt foarte puternice ; ele actioneaza la nivel local, nu se absorb prin mucoasa genitala si substanta activa din ovul nu are efecte sistemice. Unii ginecologi il recomanda timp de cateva zile in sarcina, daca considera ca este necesar. Iar Oscillococcinum se poate da femeilor insarcinate.Deci stai linistita, nu te panica degeaba, nu-ti fac rau trei ovule cat iti face rau stresul...Parerea mea este sa pastrezi sarcina si sa apelezi si la un al doilea ginecolog, mai cu experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul