Am probleme de virilitate

09-02-2011
edward1980
Nu este medic/terapeut
edward1980
Buna ziua,
numele meu este Edward, am 30ani, sunt casatorit.De 4 ani lucrez in italia ca sofer transpot international, iar de aproximativ 2 ani ma confrunt cu probleme de virilitate.Sunt un impatimit al familiei si imi iubesc foarte mult sotia, astfel fiind plecat aproximativ 6 luni de acasa, am o viata sexuala foarte redusa.Anul trecut 2010, am mers acasa si am constatat ca imi este foarte greu sa incep si sa duc la bun sfarsit un act sexual, in conditiile in care pentru a putea face asta trebuie sa recurg la tot felul de metode pentru a atinge un grad foarte mare de excitatie si nici atunci penisul meu nu atinge o duritate necesara desfasurarii actului sexual.Apetitul si dorinta sexuala exista din plin, dar cu ce?!Sunt foarte stresat si am ajuns sa ma simt inferior avind chiar si probleme de personalitate.Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat!
Va multumesc!
La revedere
5 comentarii
0
12-02-2011, ora 23:31
mototrola
Nu este medic/terapeut
mototrola
Virility Max.Suntem asalatati pe internet cu oferta VirilityMax.Sunt barbat si am 57 ani.De curand am obtinut un job care ma extenueaza, iar performantele de virilitate au scazut dramatic.Doresc un raspuns certificat de un specialist medical, cu referire la acert VirilityMax.Cu stima.
0
13-02-2011, ora 21:22
mototrola
Nu este medic/terapeut
mototrola
Fac un apel catre admin-ul acesui portal, sa stearga toate postarile si banerele care induc in eroare oamenii de buna credinta.Speram, ca...macar aici sa putem avea incredere in ceea ce este afisat.Asa, ca...afara cu impostorii!!Dorim raspunsuri(chiar si multiple)care sa vina din partea unor specialisti autorizati.Cu respect,...pentru cei ce-l merita.
0
06-03-2011, ora 15:28
personactiv
Nu este medic/terapeut
personactiv
Buna ziua dragi cititori,
prin mesajul asta vreau sa va avertizez in legatura cu porcaria asta de Virility Max.
Din curiozitate am cumparat cateva pilule, , magice, , cum le numesc ei. Este adevarat, cateva zile se simte o schimbare in erectie mai mult decat multumitoare, dar de ce ne mint ca nu exista reactii adverse ?
Pana la varsta asta de 43 de ani nu am avut nici cea mai mica problema cu stomacul. Dupa prima pastila, doua zile am simtit ca-mi ia foc stomacul. La inceput am incercat sa dau vina pe mancare sau bautura. Peste cateva zile mai incerc si a doua pastila, de data asta foarte atent la ce mananc sau ce beau, arsurile au aparut din nou mai patrunzatoare, am zacut in pat 3 zile, credeti-ma, numai chef de facut dragoste nu mai ai cu arsurile provocate de pastilele astea. ACUM ALEGETI SI DV-STRA, FERICIT SI OTRAVIT SAU SANATOS SI PUTIN NERVOS ?
0
06-03-2011, ora 20:34
mototrola
Nu este medic/terapeut
mototrola
Romedic este in concediu!!!Nu ne ramane altceva, decat sa ne, , scarpinamin cap ca niste babe, pentru ca acei care sunt pe deplin indreptatiti profesional sa dea raspunsuri de specialitate, puncteaza doar cand apare posibilitatea de a-si face rost de potentiali clienti.Prin urmare si asa deci!!!Edward1980:In subconstientul dumitale, se induce lipsa persoanei pe care o iubesti(sotia).Mai exact,...Dragoste prin carte postala...nu se poate face.Trebuie sa renunti la acel beneficiu material si sa te afli seara de seara langa femeia pe care o iubesti si langa copilasii care-ti simt lipsa(in mod sigur)Cu stima si realizari de familie!
0
06-03-2011, ora 20:47
mototrola
Nu este medic/terapeut
mototrola
Personactiv, multumesc!Am realizat pericolul.Sunt de peste 30 ani cu probleme gastrice(ulcer).Stiu ce inseamna chiar si greseala de a consuma o mancare neadecvata.Probabil, ca in instructiunile acelui VirilityMax erau specificate si reactiile adverse, dar si modul de a le preveni, adica pansamente gastrice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •