Am o urgenta, va rog sa ma ajutati cu un sfat. multumesc

03-08-2012
Ioanacj
Nu este medic/terapeut
Ioanacj
Buna ziua. Am nevoie de un sfat. pe data de 23-24 iulie am avut un accident in timpul unui contact sexual. S-a spart prezervativul. Dimineata dupa aproximativ 8 ore am luat pastila de a doua zi, escapelle. incidentul s-a intamplat cu 5 zile inainte de a-mi veni menstruatia. Nu am simtit efecte nedorite in urma administrarii pastilei, iar ciclu mi-a venit pe data de 28 iulie, la 28 de zile. Am avut 3 4 zile cu sangerari mai abundente, dupa care urmatoarele 2 zile doar niste scurgeri, semn ca se termina perioada cu sangerari. Ieri dupa masa am vazut inca 2 pete maronii. Aseara am avut din nou un contact sexual si, s-a intamplat ca datorita presiunii, prezervativul nefiind marimea potrivita sa cedeze din nou. Am un prieten stabil de 4 ani si ma protezej cam intotdeauna. In momentul in care a simtit ca ejaculeaza a iesit afara si a ejaculat intr-un servetel destul de mult sa zic acasa. evident prezervativul cedase. am fost la baie si am urinat si atunciam observat inainte, jos ca avem parca ceva si m-am spalat cat am reusit. Dansul a ejaculat in timp ce scotea nu stiu daca s-a inamplat sa ramane ceva, sau doar ce aveam jos si m-am spalat. Sunt destul de ingrijoarata pentru ca sunt constienta ca pastila de a doua zi nu pot sa o iau intr-un intervat asa de scurt din nou. Nu stiu daca fiind la sfarsitul menstruatiei, care ar fi sansele sa pot sa raman insarcinata, lucru absolut nedorit in momentul actual. Ce as putea sa fac? va multumesc !
1 comentarii
0
03-08-2012, ora 20:09
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Salut Ioana,

Recomand plasarea unui sterilet avand in vedere multiplele accidente de prezervativ. Steriletul poate fi pus pana la 6 zile de la contactul sexual neprotejat ferindu-te de o sarcina nedorita.

Toate cele bune,

Dimitrios Harisis MD
Specialist Obstetrica Ginecologie
Famagusta General Hospital
Cyprus
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul