Am o problema de 3 ani de zile

05-02-2016
Salma a
Nu este medic/terapeut
Salma a
Buna ziua, va rog sa ma ajuţi de 3 ani am am o problema am avut dureri foarte mari jos, usturimi si mâncărimi, am fost la ginecolog mia dat tratament iar dupa 3-4 iar apăreau simptomele, de vreun an am dureri in timpul actului sexual, am fost iar la ginecolog am facut tratament, ecografie si papa Nicolaus a spus ca am o candidă, dar durere încă este. Ce pot avea? Menţionez totul este perfect ovare, uter..
2 comentarii
0
06-02-2016, ora 10:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Poate sa fie o combinatie de factori: aveti un partener stabil? Si-a facut si el tratament pentru candida? O infectie care treneaza de trei ani are o cauza si este probabil sa de agraveze, de aceea au aparut si durerile. Pentru mancarimi si usturimi o cauza poate sa fie alergia la detergent, la anumite materiale din care este realizata lenjeria etc.
Nu intotdeauna acolo unde sunt simptomele este si cauza: pot exista dureri in timpul actului sexual din cauza pietrelor la rinichi, la vezica, la coloana lombara, la ovare, etc.
Incercati sa extindeti analizele si in aceste zone. Foarte corect o doamna doctor scria despre o situatie ce apare dupa infecarea cu HPV, si care este un tip de neuropatie.
0
06-02-2016, ora 10:21
Salma a
Nu este medic/terapeut
Salma a
Da partenerul este stabil, va mulţumesc voi înainte cu aceste analize
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •