Am o problema.. adica 2..

14-03-2006
sbadea
Nu este medic/terapeut
sbadea
prima mea chestie estein felul urmator.. in timpul actului sexual, nu ma pot termina.. deloc, doar daca ma masturbez. Prietena mea, stie ce face, este foarte "dotata"..sani fund..etc.. ma excita la nebunie, nu este "larga", sexul oral il face foarte bine, ma excita la nebunie prin orice se intampla sub plapuma, dar eu tot nu ma pot termina. de ex. am facut-o (cu pauze) aprox 7 ore, ea s-a terminat de 2 ori ( ceea ce eu cred ca dovedeste ca este excitatie la maxim), iar eum de 3 ori, dar de fiecare data, prin masturbare.. Am patit sa primesc sex oral de la ea, am ajuns intr-un stadiu unde tremuram tot de excitatie, dar nu m-am putut termina deloc.. ce se intampla.. adevarul este ca ma vad rar cu ea, odata pe saptamana, sex avem cca de 2 ori pe luna.. si in rest, ma masurbez aporape zilnic.. nu imi vine sa cred ca nu ma pot termina.. la inceput am zis ca este ok, dar acum incepe sa ma jeneze acest lucru.. ce as putea face? sau ce este de facut? m-am gandit sa nu ma mai masturbez deloc, deloc deloc deloc, si atunci cand facem, probabil o sa am sperma'n mine la maxim, si ma pot si eu termina sa o fac fericita..
a 2-a chetsie care ma ingrijoreaza este ca in jurul capului la penis mi-au aparut niste bubitze mii, dar destul de multe. Astea mi-au aparut innainte ca eu sa'mi incep viatza sexuala.. dinc ate am mai citit eu, se numesc negi.. se poate scapa de ei? ce as/ este de facut? Va rog sa ma ajutatzi..
Multzumesc..
SBadea..
2 comentarii
0
16-03-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Problema dvs poarta numele de incompetenta ejaculatorie.Este o disfunctie rar intilnita ce poate fi determinata de un blocaj psihologic cel mai adesea a carui aparitie poate avea diverse cauze.
Identificarea cauzelor necesita o discutie amanuntita dificil de realizat pe un forum.
Ar fi de dorit sa va adresati unui psiholog impreuna cu care sa identificati motivul pentru care vi se intimpla lucrul acesta, urmind apoi sa faceti terapia adecvata.
In ceea ce priveste bubitele acelea ar putea fi mai degraba niste mici chisturi, aparute prin astuparea canalelor de evacuare ale unor glande de la nivelul penisului care produc sebum si transpiratie.Spun asta presupunind eu ca nu va deranjeaza decit din punct de vedere estetic.Tratament impotriva lor aproape ca nu exista.
Totusi, pentru un diagnostic cert, e bine sa mergeti sa va vada un dermatolog
0
19-07-2010, ora 23:52
liviu112
Nu este medic/terapeut
liviu112
Buna!
Am 16 ani, anul asta fac 17 in septembrie.
Am o problema mare:In pe ata penisului am o bila alba aproape de varful penisului.Ce ii aia?Ce sa fac cu ea?Sunt inca virgin.
Astept raspuns cat de repede
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici