Am o problema!

25-08-2011
SilviAaaa
Nu este medic/terapeut
SilviAaaa
Buna ziua, am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati. Acum 2 saptamani eu si prietenul meu "ne-am jucat" de-a "dragostea". nu a ejaculat in mine, nici macar nu m-a penetrat, dar a ejaculat langa vaginul meu si dupa aceea a intodus degetul in vagin. Poate exista posibilitatea de a fi' insarcinata? Nu am avut menstruatia regulata pana acum...dar deja mi-a intarziat cateva zile. Am facut 3 teste de sarcina dar au iesit negative. Ma dor sanii uneori si ma doare foarte tare burta, am fost la doctor si a spus ca am racit la burta. Pot fi' insarcinata?! Multumesc
2 comentarii
0
26-08-2011, ora 01:14
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Fara penetrare, nu exista sarcina. In schimb, este posibil sa fie vorba de o raceala. Durerea de sani ar putea arata iminenţa menstruaţiei.
Tot ce aveţi de făcut acum este să aveţi un pic de răbdare. Abia dacă vedeţi că au trecut 10 zile de la data la care menstruaţia trebuia să vină şi nu a venit, este cazul să faceţi o vizită doctorului dv.
0
27-10-2011, ora 17:18
SilviAaaa
Nu este medic/terapeut
SilviAaaa
Buna ziua. Mai am o problema...acum 2 luni aproximativ am facut dragoste cu prietenul meu, dar neprotejat. El spune ca nu a ejaculat in mine dar eu cred totusi ca sunt gravida. Mi-a venit menstruatia cu intarziere de 5 zile luna trecuta. Am dureri mari de burta. Doar de burta si mi se pare ca imi creste si ca am pofte. Am facut 2 teste de sarcina. Unul inaintea menstruatiei si unul in timpul menstruatiei dar pe la sfarsit[menstruatia de luna trecuta]. Am fost la doctor si a spus ca am gastrita dar nu cred pentru ca am pofta de mancare. Nu mananc regulat. Pot fi gravida? Ajutati-ma va rog. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.