Am o nelamurire in privinta orgasmului

21-08-2008
Iovita
Nu este medic/terapeut
Iovita
Buna ziua... am o prietena de 2 ani si am facut dragoste cu ea de N ori. am inteles ca sunt mai multe tipuri de orgasm umed si uscat etc. cand intretin un act sexual si stimulez clitorisul dupa o perioada de timp prietena mea nu mai poate sa faca sex si i se stramteaza vaginul spunand ca trece prin momente de placere enorme... sa fie un orgasm uscat ??? si la cel umed cum se poate ajunge ??? Multumesc.
3 comentarii
0
10-10-2008, ora 00:00
Iovita
Nu este medic/terapeut
Iovita
nu stie nimeni ??
0
18-05-2009, ora 12:13
bibina
Nu este medic/terapeut
bibina
exista orgasm clitoridian si orgasm vaginal, dar practic, orgasmul clitoridian se realizeaza prin contractii vaginale, ca si cel vaginal, dar stimularea este strict clitoridiana. la o stimulare vaginala, se stimuleaza involuntar si clitorisul. parerea mea este ca prietena ta are un orgasm in timp ce o stimulezi clitoridian.
0
06-10-2010, ora 20:52
liwia
Nu este medic/terapeut
liwia
buna...in primul rand trebuie sa-ti cunosti fosrte bine partenera si sa stii ce-i place in pat, daca este deschisa la ceva nou..si tu la fel...nu trebuie sa va fie rusine de ceea ce v-a urma..eu iti garantez ca aceste orgasme umede(ejaculare feminina..google) vor fi o placere de nedescris pentru amandoi...la mine si sotul meu este...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: