Am o nedumerire

01-10-2010
c.alej
Nu este medic/terapeut
c.alej
Buna seara ! Am si eu o nedumerire... Acum 2 saptamani am luat pastila de a2a zi din cauza unui contact neprotejat. Va aduc la cunostintza ca am avut perioada aceea dupa ce am luat pastila in care mi'a venit menstruatzia timp de vreo 3 zile. Menstruatzia normala trebuie sa'mi vina acum la inceputul lunii dar am intzeles ca poate intarzia. Dar acum dupa 2 saptamani ma dor sanii (nu foarte tare dar totusi ). Este normal sa am aceste dureri?
3 comentarii
0
02-10-2010, ora 23:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este "normal" în condiţiile în care aţi luat pilula de a 2-a zi, care conţine o încărcătură hormonală considerabilă. Din fericire, de obicei situaţia se normalizează fără urmări.
0
04-10-2010, ora 14:27
c.alej
Nu este medic/terapeut
c.alej
Va multumesc foarte mult ! Eram foarte speriata... acum pot sta linistita !
0
07-10-2010, ora 14:06
c.alej
Nu este medic/terapeut
c.alej
Mai am o problema acum... Mi'a venit menstruatia si am niste dureri infernale. Niciodata nu m'a durut in halul acesta (probabil e din cauza pilulei de a2a zi)... Nu stiu cu ce sa le ameliorez... Cred ca am incercat toate antiinflamatoarele posibile si nu s'a ameliorat deloc. Nici cu ceaiuri nu merge. Aveti vreun sfat ! Ce pot sa iau pt a scapa de aceste dureri?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul