Am o mare problema sexuala de erectie si ejaculare! | Forumul Medical ROmedic

Am o mare problema sexuala de erectie si ejaculare!

20-11-2009
Odin2009
Nu este medic/terapeut
Odin2009
Buna ziua! Am o problema sexuala de cand ma stiu insa nu am reusit sa discut cu nici un specialist, probabil din jena.Am 31 ani, si o viata sexuala nu foarte stabila in sensul ca nu mai am o prietena(iubita) dar am pe cineva cu care fac sex uneori.Problema mea este ca oricat de mult m-ar atrage acea persoana, nu reusesc sa am o erectie imediata si de durata.Pentru mine o erectie "la maxim" inseamna ejaculare.Nu reusesc sa controlez erectia.Am incercat mai multe metode: am folosit si mai folosesc din cand in cand un inel care dupa cum se stie aduna sangele in zona penisului si astfel mai reusesc sa am o erectie buna si cat de cat de durata.Prin lipsa unui partener stabil apelez la masturbari, destul de dese, am incercat si astfel diverse tehnici de controlare al ejacularii precoce insa nu am reusit, in momentul in care ajung la o erectie buna imi vine sa ejaculez.Atunci cand fac sex, penetrarile sunt scurte din cauza ca nu reusesc sa am o erectie imediata, iar cand reusesc sa penetrez nu reusesc sa o mentin pt ca ejaculez prea repede.Ma excit destul de greu, indiferent ca imi place mult persoana.Ma tem ca e o problema psihica, sau o problema hormonala.Mentionez ca penisul meu are o lungime si o grosime medie, m-am gandit ca penisurile mai mari devin erecte mai greu si ar fi si cazul meu(poate).
Timp de o luna de zile am inceput sa iau niste pilule la care li se face reclama pe net Vimax, despre care s-a spus ca face minuni.Am cumparat doar un flacon pe care l-am terminat azi, nu vad nici un fel de modificare, desi am citit ca rezultatele se vad dupa 4-6 luni de tratament.Ma intreb daca nu cumva este o prostie ce vand ei, si ca eu am de fapt o alta problema si nu stiu.Nu stiu nici daca sa mai continui sa cumpar aceste pastile de la ei sau sa ma opresc pentru ca s-ar putea sa dau banii degeaba.
Am nevoie de un sfat, sunt cam ingrijorat pentru ca tine de viata mea ca barbat si viata sexuala este importanta, aceasta problema ma descurajeaza cumva si de multe ori nu mai am curajul sa-mi gasesc o alta iubita, stabila cu care sa ma casatoresc candva, din cauza fricii de nesatisfacere a partenerei, care mi s-a mai intamplat in trecut.Relatii ocazionale si intamplatoare nu mai vreau pentru ca daca nu reusesc sa am o erectie imediata si buna, nu reusesc sa imi pun un prezervativ si sex ocazional neprotejat este foarte riscant sa fac, de aceia apelez la masturbare. Familia ma intreaba de ce nu ma casatoresc, nu pot sa le spun ca am o problema, deci...si barbatii plang...in sinea lor.
Nu stiu daca am fost suficient de explicit, insa astept cu nerabdare un raspuns de la dvs. ca specialisti sa ma indrumati ce pot sa fac si care ar fi problema mea?
Multumesc anticipat!
4 comentarii
1
05-02-2010, ora 10:51
robertul
Nu este medic/terapeut
robertul
Vimax este foarte bun si din cate mi s-a spus isi face efectul la toate persoanele. Eu iau de 3 luni si l-am recomandat la toti prietenii mei.
Probabil tu ai o problema erectila si este necesar un consult. Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic.
1
05-02-2010, ora 15:04
bbix
Nu este medic/terapeut
bbix
cred ca cel mai bine e sa mergi la un control..asa stii sigur ce se intampla si sa nu dai banii degeaba...
chiar daca iti este rusine o faci pt sanatatea ta..si plus de asta nu e nmk rusinos..
:*
1
05-02-2010, ora 16:05
bibi23
Nu este medic/terapeut
bibi23
consulta un medic urolog, iar el iti va spune daca este necesar sa iei vimax sau altceva.
poate ai vreun blocaj psihic... si deasta nu reusesti sa te concentrezi
0
28-04-2022, ora 21:14
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Buna ziua si va multumim pentru o descriere atit de ampla. Chiar daca raspunsul meu este intirziat, vreau sa ma expun cu privire la problema dv-stra :
1. Este vb despre un sindrom de asteptare nervoasa a nereusitei sexuale, pe care probabil l-ati dezvoltat in timp dupa mai multe esecuri sexuale sau, , umilire, , din partea unei partenere..
2. Lipsa unei vietii sexuale stabile, regulare duce in timp la scaderea testosteronului, care are ca rezultat ejacularea precoce si dezvoltat sindromul de dezantrenare sexuala a barbatului, cu neincredere psihologica in performantele sexuale proprii si comportament de evitare a actului sexual - deci, in final ati dezvoltat si o frica de intimitate !!! ACEASTA DIN URMA VA IMPIEDICA SA CONSTRUITI O RELATIE DE DURATA !
3. MASTURBARILE FRECVENTE, MAI ALES CU PORNO, DUC LA FORMAREA IN TIMP A UNEI DEVIATII DE TIP, , FETISH'', CEEA CE VA IMPIEDICA SA AVETI ERERCTII ADECVATE SI SA CONTROLATI EJACULAREA !
4, DESIGUR DACA V-ATI ADRESA LA UN MEDIC SPECIALIST CLINICIAN, PROBABIL ACESTA AR DIAGNOSTICA SI CAREVA SCHIMBARI LA PROSTATA..
VA recomand sa consultati pentru inceput un medic sexolog clinician, care sa va ajute sa depasiti si sa rezolvati toate problemele sus mentionate !!!
Multa sanatate si succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: