de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?

28-12-2008
anamaria 35
Nu este medic/terapeut
anamaria 35
Buna la toata lumea, eu am probleme cu glanda tiroida de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament dar acum am ajuns la tratamentul postoperator si in februarie sper sa ma operez.Pentru ca eu imi doresc enorm un copil doamna doctor care ma trateaza a zis ca este nevoie de operatie mai intai si pe urma sa raman insarcinata, Va rog din suflet daca cineva a fost operata si pe urma a facut copii sa imi spuneti si mie cum va simtiti?si cum a decurs operatia?va rog tare mult pentru ca am emotii foarte mari dar am speranta ca dumnezeu ma va ajuta sa trec si peste acest obstacol si pe urma sa fac si eu un puiut de copil pe care il doresc din tot sufletul, va multumesc anticipat.
6 comentarii
0
08-01-2009, ora 20:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stati linistita ca totul va fi bine!
Operatia va fi un succes! Dupa operatie veti primii un tratament care sa substituie activitatea tiroidei si veti avea unele interdictii, cum ar fi:

-nu aveti voie sa va aplecati, decat pe genunchi si foarte lent;
-nu aveti voie sa mancati alimente "dure" si mai ales alimente care v-ar putea "zgaria" pe gat;
-nu aveti voie sa vb, pentru ca dupa operatie veti fi putin ragusita, ar fi bine daca ati face pauza vocala totala (comunicati cu cei din jur prin intermediul semnelor sau scriind pe un carnetel);
-nu aveti voie sa beti nimic rece sau acidulat;

etc.

Va doresc numai bine, multa sanatate si un copil asa cum vi-l doriti, adica minunat ;)
0
08-01-2009, ora 22:28
anamaria 35
Nu este medic/terapeut
anamaria 35
Va multumesc din tot sufletul ca mi-ati raspuns, si din toate cate mi-ati scris ca trebuie sa le tin dupa operatie nu mi se pare nimic imposibil ci dinpotriva, cand iti doresti cu adevarat ceva in viata am vazut ca se poate si imposibilul, chiar azi am fost la control la doamna doctor si m-ia dat o veste buna analizele au iesit bine, si am fost trimisa de dansa la un doctor chirurg care este cu un suflet foarte bun dar ce este cel mai important este unul dintre cei mai buni din acel spital, si pe luna viitoare pe la inceput sa merg sa imi mai faca niste analize si mult asteptata operatie, ma incurajat foarte mult si domnul doctor azi, si dumneavoastra asa ca nu poate iesi decat bine.Va multumesc inca odata.
0
10-01-2009, ora 23:10
spektrum
Nu este medic/terapeut
spektrum
da..eu am fost operata acum 2 ani si la un dupa am ramas insarcinata. dupa operatie a fost bine nu ai de ce sa iti faci griji crede-ma e o operatie de maxim jumate de ora, a doua zi poti merge vorbi bea... ulterior vei putea si manca... iar cu sarcina... mie mi s-a spus sa am grija si sa merg la control cu copilul deoarece poate sa mosteneasca vreo afectiune la tiroida... pana acum insa totul a fost bine... copilul e sanatos si sper sa nu apara pe parcurs nici o problema. multa sanatate! si curaj... ca frika nu are de ce sa-ti fie crede-ma!!multa sanatate!!
0
23-01-2009, ora 18:17
anamaria 35
Nu este medic/terapeut
anamaria 35
Va multumesc doamna scumpa pentru incurajare, si ca mi-ati spus ca ati fost operata, si sa va traiasca copilul si sa aveti sanatate sa va puteti bucura de el, ma bucur sa aud ca o sa decurga bine totul si sper sa fie bine, ca dupa operatie sa pot sa va scriu ca ma simt bine.Am vrut doar sa va mai intreb ceva dumneavoastra inainte de operatie ati fost putin ragusita?si dupa operatie nu o sa fiu ragusita?pentru ca eu acum sant putin ragusita sar putea sa fie de la glanda tiroida ca apasa pe corzile vocale asa mi sa spus.Va multumesc inca odata si sa va traiasca copilul si sa va bucurati de el, multa sanatate.
0
15-12-2012, ora 18:43
psihomihaela
Nu este medic/terapeut
psihomihaela
si eu am fost operata in 2009, diagn cancer:( am urmat un trat cu iod radioactiv, , iar la un an am ramas insarcinata cu o fetita perfect sanatoasa, este adev ca am avut o sarcina mai grea, , , Am fost mereu optimista, si sunt foarte fericta in prezent. In schimb, tocmai am fost la eco tiroida si se pare ca se reface... sapt viit voi afla mai multe informatii, ,
0
11-02-2015, ora 09:38
bush1981
Nu este medic/terapeut
bush1981
Domnule doctor la ecografia cervicala au constatat următoarele : Hipertrofică tiroidiană cu vascularizaţie moderat crescută este motiv de îngrijorare? Regiunea cervicala stânga dreapta nu prezintă formaţiuni înlocuitoare de spaţiu decelabile ecografic si fara adenoplatii laterocervicale cervicale. A fost investigaţie imagistica. care e părerea dvs
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: