Am nevoie de un sfat

02-10-2007
ludmylla
Nu este medic/terapeut
ludmylla
Ma numesc A.am 24 de ani iar in urma unui control la un cabinet de specialitate am fost diagnosticata cu chist pe ovarul drept(un chist de cca 2 cm)D'na doctor mi'a prescris anticonceptionale Desorelle iar dupa o luna sa ma prezint la control.Ce vreau eu sa va intreb este:exista vreun tratament naturist pt a rezolva problema chistului?Pana acum n'am luat deloc anticonceptionale si nu as vrea sa incep, dar daca alta solutie eficienta nu este, sigur ca voi urma intocmai tratamentul prescris de medic.Ce imi puteti spune despre aceste anticonceptionale Desorelle?Vreau sa va rog deasemenea sa'mi explicatii cum trebuiesc luate aceste pastile?
Multumesc mult!
2 comentarii
0
02-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desigur că există alternative naturiste pentru tratamentul chistului, in special tratamentul homeopatic este indicat. Dacă e doar o constatare la examenul clinic sau ecografic şi nu există nici un simptom alarmant, trebuie luată în considerare şi alternativa de a nu trata.
0
03-10-2007, ora 00:00
ludmylla
Nu este medic/terapeut
ludmylla
Simptome alarmante ar cam fi.Adica controlul l'am facut deoarece mestruatia era tot timpul dureroasa si cu multe cheaguri.D'na doctor mi'a zis ca acest chist ar fi de vina, deci trebuie tratat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: