Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..

23-04-2013
tototi
Nu este medic/terapeut
tototi
Buna..am o intrebare daca ma puteti ajuta.ama vut contact sexul protejat...dar pentru un moment eu nu am vazut ca nu mai e protejat si a avut loc un mic contact...mi-a zis ca nu s-a intamplat nimic...dar totusi nu am liniste si ma gandesc la asta...este posibil sa fiu insarrcinata daca mi-a venit ciclul normal..nu mi-a intarziat deloc...si am facut 2 teste..unul in saptamana a 2-a si a iesit negativ...dar in urma acestuia tot nu aveam liniste pentru ca simteam ca o bataie a inimii in burta.la buric...imi simt si sanii putin mariti...sau e doar in mintea mea si am impresia ca se modifca orice.si am mai facut un test in saptamana a 5-a care a iesit tot negativ.si tot simt o bataiein burta...acum nu stiu ce sa cred...multumesc.
2 comentarii
0
23-04-2013, ora 21:26
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Draga mea, daca ai avut ciclul normal si ai facut testul inclusiv in saptamana a cincea si a iesit negativ, cum sa fie vorba de o sarcina? si oricum nici in saptamana a cincea nu ai fi simtit, , o bataie in burta". Stai linistita.
0
23-04-2013, ora 22:23
tototi
Nu este medic/terapeut
tototi
da pai de cand am avut ciclul ma gandeam ca nu prea e posibil dar am zis totusi sa ma conving..iti multumesc foarte frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •