contact neprotejat, test negativ

25-06-2015
IoanaManuela
Nu este medic/terapeut
IoanaManuela
Buna, am si eu o problema si vreau sa va cer părerea pentru ca este prima oară cand mi se întâmpla asa ceva smile.

Luna trecută trebuia sa imi vina ciclul pe 1 Mai si a venit pe 13 ( niciodată nu a venit regulat ), luna aceasta la fel...Nu a venit(nu sunt sigura ) dar de 3 zile imi curge doar maro si foarte puţin! am avut contact sexual vineri ( neprotejat dar nu a ejaculat in mine )...credeam ca imi vine ciclul pentru ca prima zi imi curge întotdeauna mai maro iar dupaia direct sânge...

Am avut contact neprotejat cu el si acum o luna( locuim la distanţa, suntem de mult împreuna dar timpul nu ne permite sa ne vedem atât de des) si joi mi-am facut un test care a ieşit negativ!

Am citit atât de multe pe internet si sunt foarte speriata! Vreau sa va întreb pe dv înainte de un consult ginecologic, poate aţi trecut prin asa ceva...

Tin sa Menţionez ca acum 5, 6 luni m-am oprit din a mai lua anticoncepţionale yasmin!

Am 19 ani, sunt in Germania iar peste 10 zile voi pleca in concediu in România si ma voi duce la control pentru ca aici asigurarea imi începe din August.

Daca eram in România m-as fi dus maine la doctor, ma voi duce oricum ca in fiecare an pentru papanicolau, lama...etc, dar vreau părerea dv!
Azi dimineaţa am mai facut un test de sarcina care a ieşit negativ !

Mulţumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.