Bubite, labiile mari s-au inrosit si ma ustura foarte tare mai ales cand fac baie

10-09-2012
add.05
Nu este medic/terapeut
add.05
Sunt activa din punct de vedere sexual si eu si iubitul meu.Dar problema este urmatoarea de cateva zile, mi-au aparut niste bubite sa zic asa iar labiile mari s-au inrosit si ma ustura foarte tare mai ales cand fac baie, problema este ca e dureros si neplacut pana in timpul actului sexual, iar la orice atingere simt arsuri in zona externa a labiilor.Igiena intima este zilnica chiar si de 2 ori pe zi, m-am documentat si cred ca ar fi vaginita pentru ca inainte de a avea menstruatia, aveam niste secretii galbele care imi provocau mancarimi in zona genitala, iar labiile mari sunt foarte sensibile la lenjeria intima, si am aplicat pe zona labiilor mari si un pic mai jos inspre zona anala niste creme pentru iritatii crezand initial ca asta ar fi, dar cand fac baie si apa e mai fierbinte simt arsuri si mancarimi in zona genitala care sunt foarte neplacute si problema e ca momentan nu dispun de suma pentru a apela la un doctor ginecolog sa vad ce anume este si imi e teama sa nu se agraveze, ce as putea sa fac, ce tratament chiar si naturist.Va rog daca stie cineva, mi-ar face mare placere sa mi se spuna.Precizez ar putea fi si de la faptul ca mai apelez uneori la epilare cu aparat de ras
1 comentarii
0
11-09-2012, ora 07:17
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate să fie o vaginită, poate să fie o candidoză, o bartholinită sau un herpes. Acestea sunt primele posibilităţi care vin în minte, dar mai sunt şi altele. Deci, este nevoie de un examen medical. Cât costă ?

Dacă sunteţi asigurată, nu costă. Mergeţi la medicul la care sunteţi înscrisă. Dacă este nevoie, el vă va trimite la un ginecolog sau la un dermatolog, după caz. Vă va da un bilet de trimitere.

Dacă nu sunteţi asigurată, consultaţia la medicul la care sunteţi înscrisă costă cam 50 de lei. Presupunând că nu se edifică, vă trimite la un specialist la care consultaţia este cam 80 de lei. În cel mai rău caz, specialistul, ca să se lămurească, are nevoie de un examen de laborator care costă cam 20 de lei. În concluzie, în varianta pesimistă vă va costa 150 de lei. Merită să daţi aceşti bani, decât să-i daţi pe tot felul de creme "naturiste" de care auziţi pe net şi care doar întâmplător ar avea vreun efect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.