Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?

21-03-2013
florin12100
Nu este medic/terapeut
florin12100
Buna ziua,
am o mare rugaminte si anume sa-mi spuneti daca am contactat HIV in cazul de mai jos:

Am fost din pacate la masaj erotic si nu am intretinut raporturi sexuale si nici orale.
1. Am introdus din pacate doua degete in vaginul fetei. Precizez ca nu aveam niciun fel de rana la maini respectiv degete.
Problema este ca nu-mi mai amintesc daca din greseala am mai pus mana apoi pe sanul fetei si apoi sa fi pus buzele pe pielea ei, pe san.Daca as fi facut asta ar fi trecut mai mult de 5 secunde. In gura nu aveam nicio rana deschisa sau sangeranda ci doar o basica aplatizata in cerul gurii de jumatate de diametru care era aproape in stare de vindecare.Semnalmentele basicii erau ca atunci cand atingeam cu limba acea zona din cerul gurii ma ustura putin. Degetele nu mi le-am introdus in gura! In cazul acesta pot contacta HIV daca fata era bolava de asa ceva?
2. Fiind pe spate fata mi-a introdus putin degetul in anus cca. un centimetru de cateva ori. Fata nu avea nicio rana vizibila pe degete sau maini! Pot contacta HIV si in cazul acesta?

Va rog un raspuns si multumesc din suflet! Sunt foarte deprimat si speriat c-am putut face asa ceva!!
8 comentarii
0
21-03-2013, ora 21:45
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Draga domnule speriat, probabil va rodea curiozitatea despre ce se intampla la un salon de masaj erotic si a-ti purces spre descoperirea eul-ui dvs. sexual tocmai in acest loc al pierzaniei si al infectiilor de tot felul :)). Sa fim seriosi: HIV-ul, HPV-ul si alti virusi au nevoie intotdeauna de o gazda vie, cu sange cald, spre a se putea multiplica si face ravagii. Deci, nu se iau chiar de pe clanta de la usa:)) Un obiect contaminat este un obiect care intra in contact intim cu virusul (ace de seringa, freze si alte obiecte care se gasesc in cabinetul dentistului, forfecutza de unghii de la salonul cosmetic). Nu cred ca a-ti avut nesansa sa luati vreun virus mortal. In schimb...de pe lenjeria existenta pe pat puteti contacta stafilococ auriu care rezista destul de bine pe suprafete uscate care par curate :)). Degetele bagate in vaginul nepotrivit se pot molipsi cu un parazit gen Trichomonas vaginalis, care, deasemenea, poate rezista pe prosoape si lenjerie scurt timp. Sincer...nu aveti ce sa cautati la masaj erotic. Ar trebui sa va inchipuiti ca orice om (indiferent daca are o igiena precara sau nu), cat de sarac ar fi, poate sa stranga 300 de lei pe an sa mearga sa-si lase microbii si parazitii acolo :)). Mai bine incercati un masaj de relaxare, e de aproape 10 ori mai ieftin si chiar va face bine. Nu va judec si nu vreau sa va ofensez in niciun fel dar...un barbat cu un caracter puternic nu plateste niciodata pentru a avea parte de relaxare sexuala. Prostitutia este pentru cei slabi, pentru cei frustrati. Ar trebui sa aveti mai multa incredere in fortele proprii si sa nu apelati la astfel de femei. Sunt mai "circulate" decat o toaleta publica, chiar nu aveti niciun pic de orgoliu?
0
21-03-2013, ora 22:20
florin12100
Nu este medic/terapeut
florin12100
Multumesc mult pentru raspuns!! Nu ma simt ofensat chiar merit multa mustrare!!
Este singura si ultima oara cand merg sa caut placeri de-o clipa! Nu vroiam sa ajung acolo, am fost din pacate la rugamintile unor "prieteni"..

Ce ma roade pe mine: daca ai pe degete lichid vaginal invectat cu HIV si din greseala le atingi de buze sau poate au contact cu limba, acel lichid vaginal nu te poate contamina? Repet, rana deschisa nu aveam in cerul gurii si doar o basica in stare de vindecare cu accente mici de usturime cand o atingeam cu limba.

Multa sanatate tuturor !Doamne ajuta!
0
21-03-2013, ora 23:19
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Prietenii aceia care fac misto ca esti fraierul gastii? Acei prieteni v-au determinat sa mergeti in spelunca aceea? Alegeti-va cu grija prietenii, pe viitor. Deci, pana la urma...va-ti bagat degetele in gura sau nu? :)) Virusul HIV exista in toate secretiile, inclusiv in saliva si lacrimi dar intr-o cantitate infima. Nu cred ca a-ti contactat ceva mortal. Ceva microbi or fi fost pe-acolo, dar nu e cazul sa va ingrijorati. N-are rost sa mergeti sa dati o gramada de bani pe analizele astea, traim inconjurati de microbi, respiram microbi, mancam microbi, totusi dispunem de un sistem imunitar care, sa speram, isi face treaba mereu. Aveti mai multa grija pe viitor, pe unde va introduceti degetele :)) Igiena e foarte importanta, ar trebui sa va spalati mainile ori de cate ori intrati in contact cu o "suprafata" intens contaminata, cum ar fi, de ce nu, vaginul unei prestatoare de servicii contra-cost. :))
0
22-03-2013, ora 00:05
florin12100
Nu este medic/terapeut
florin12100
Nu, n-am introdus degetele în gura. Doar că nu-mi amintesc exact dacă am pus mâna pe o parte a corpului ei şi din greşeală să fi atins cu buzele/limba acea zonă a corpului ei...care ar fi avut lichid vaginal de pe degetele mele.

A mai trecut cineva prin această situaţie?
Multumesc pt răspunsuri!
0
22-03-2013, ora 11:06
florin12100
Nu este medic/terapeut
florin12100
Vă rog din suflet aveţi un răspuns /opinie ?
Multumesc!
0
24-03-2013, ora 13:35
florin12100
Nu este medic/terapeut
florin12100
@Ionyssa spui mai sus de "gazda vie" -asta inseamna ca infectia se poate produce numai prin caile "clasice " de transmitere sexuala explicate de cercetari? Nu am gasit pe net intamplare descrisa de mine mai sus!!??
Prin calea expusa de mine era risc 0?
Unele spun ca hiv rezista afara intre 5-8 secunde altele cateva ore.. nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc pt. raspunsuri si numai bine!
0
24-03-2013, ora 19:16
donica
Nu este medic/terapeut
donica
nu se iau boli cu degetul
0
25-03-2013, ora 14:02
florin12100
Nu este medic/terapeut
florin12100
Bună ziua, cu riscul de-a va enerva si supara..mai întreb dacă există riscul de-a te infecta dacă acel deget este introdus în gură, în gură fiind un fel de iritatie/basica în stadiu de vindecare?
Multumesc tuturor si sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Alăptarea și HIV/SIDA
  • Vaccinarea persoanelor cu SIDA (HIV)
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • S-a reușit eliminarea virusului HIV din culturi de celule umane pentru prima oară
  • HIV: cum se transmite și când se poate face testul?
  •