Am in gat stafilococ auriu

145 comentarii 1 2 34 5 Înainte ›
0
30-04-2012, ora 20:04
justitiarul
Nu este medic/terapeut
justitiarul
Am fost depistat cu stafilococ auriu in zona faringe, in urma unui exsudat faringian, doresc sa fac si analize de sange pentru a verifica daca exista infectia si aici, intrebarea este: Ce analiza de sange trebuie facuta pentru depistarea infectiei stafilococice?
0
02-05-2012, ora 17:19
evidenta
Nu este medic/terapeut
evidenta
Buna ziua mi-a iesit la exudat faringian stafilococ auriu asta explica imunitatea mea foarte scazuta (de 2 ani ma tot chinui ba cu amigdalele ba cu faringele...antibiotice la greu ce mi- au scazut imunitatea) dupa ce am citit pe forum am inteles de ce niciodata nu imi facea bine tratamentul decat ptr o perioada f scurta.NU MAI VREAU ANTIBIOTIC va rog frumos spuneti-mi de unde pot face rost de bacteriofag am inteles ca e singurul remediu ptr mizeria asta de microb.
Va rog ajutati-ma impartasiti-mi din experienta dumneavoastra !!!! Cu stima
0
02-05-2012, ora 19:04
elena2505
Nu este medic/terapeut
elena2505
Buna...am 20 de ani..am si eu o problema cam grava.tot timpul cand ma doare in gat am niste sintome foarte ciudate.vomit...orice mananc dau afara..nu pot bea apa nu pot manca k simt k ma sufoc si dau afara.ma zgarie rau de tot pe gat in jos.am nevoie de raspunsul unui medic daca se poate sa imi spuna ce am de facut...va multumesc
0
02-05-2012, ora 19:06
elena2505
Nu este medic/terapeut
elena2505
Inca ceva...tot timpul cand ma duc la medicul de familie imi da sa iau aceleasi pastile(eritromicina)...ma doare stomacul de la ele si nu isi mai fac efectul..
0
04-05-2012, ora 19:36
MinervaStie
Nu este medic/terapeut
MinervaStie
pentru masinameadeata - buna, ai incercat sau cunosti pe cineva care sa fi incercat Parodonto-Liz gelul inventat de Dr. in virusologie dl Mircea Ciuhrii, despre care am citit ca nu se produce in Romania? Ai putea sa-mi spui daca a dat rezultate in tratarea parodontozei? As aprecia sa primesc raspuns de la roice are cunostinta despre rezultatul utilizarii acestui produs.
0
07-06-2012, ora 17:40
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
@justitiarul: Reactia ASLO trebuei sa o urmariti sa vedeti daca ASLO va iese marit, daca da, atunci infectia a emigrat din gat in corp(si mai cu seama in plamin emigreaza din gat si aveti o usoara jena sau tuse mai ales cand este inorat afara). Am citit toate mesajele voastre de la toti, la unii am putut sa raspund la altii nu si-mi pare sincer rau, dar nici eu singur nu pot sa raspund la toate mesajele. Cei care vor adresa mea de yahoo este foarte simplu, trebuie doar sa o adaugati la numele autorului cu care ma loghez pe acest site.
Din discutiile pe care le-am purtat pana in prezent cu specialisti consacrati din domeniul medicinei alopate se pot desprinde urmatoarele concluzii:
1. Stafilococul auriu nu a cedat pana acum decat la un singur antibiotic: Vancomicina perfuzabila, este singurul antibiotic la care cedeaza dar numai in cazul in care infectia este intr-un stadiu incipient.
2. Stafilococul auriu nu a cedat cu bacteriofagi produsi la Institutul George Eliava, asa ca nu mai dati banii degeaba acolo si nici monstre, ca le trimiteti fara rezultat. Am trimis eu probe de la doi pacienti si mi-au recomandat bacteriofagul PYO BACTERIOFAGUM si le-am administrat in loc de 10 fiole cat mi-au recomandat ei, 30 si nu a cedat, asa ca nu este foarte eficient tratamentul cu bacetriofagi produsi in Georgia. In schimb, luna trecuta am avut un caz al unei persoane care s-a vindecat de o infectie cu stafilococ auriu cu bacteriofag polivalent luat din Rusia, deci bacteriofagii de la rusi sunt eficienti.
3. Nu am ajuns inca in Slovenia, dar voi ajunge pe 10 august si voi achiziona de la ei vaccinul sub forma de pastile care se administreaza cate o pastila in fiecare zi timp de 20 de zile pe luna trei luni consecutiv si se repeta cura timp de trei ani. Eu am fost foarte multuimit de acest vaccin, l-am administrat unei persoane care tusea de aproximativ 30 de ani cu infectie mare in plamani si in prezent nu mai are astm in plamani, o mai jeneaza putin doar cand este nor afara, dar nu poate sa treaca o infectie dintr-o data, sper ca dupa rapelul din acest an cand va lua pentru a doua oara acest vaccin sa fie bine si sa-i dispara sper de tot infectia si sa nu mai simta dependenta actuala cand este inorat afara. In cazul in care in continuare va simti, am doua solutii va continua rapelul pentru al treilea an sau ai voi administra vaccin stafilococic de tip alergenic. Oamenii fac alergii pe langa alergenii obisnuiti(praf, fum, acarieni, etc) si la, infectiile cu stafilococ, stretococ, etc. medicamente, alimente, etc. Cei din Slovenia produc vaccinuri, pentru toate tipurile de alergii posibile. Rinita cronica, adica inflamarea foselor nazale si senzatia de nas infundat, este rezultatul unei alergii la un alergen, care prin teste sau exudat nazal poate fi pus in evidenta.
@MinervaStie. Nu stiu de produsul indicat de Dvs. si nici nu-l cunosc pe dl. Mircea Ciuhrii, in schimb il cunosc pe dl. Constantin Gh. Bacanu, care este din punctul meu de
0
07-06-2012, ora 18:22
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Distinsul profesor Constantin Gh. Bacanu este mentorul si parintele microbilogiei in Romania si poate o sa va surprinda, dar Romania a fost prima tara din Europa care pus pe piata un vaccin care vindeca cancerul cu produsul AUTOVACCIN CELULOMICROBIAN TOTAL COMPLEX (AVCMTC).
Acest produs a revultionat Europa cand a fost scos pe piata prin anii 1970-1980, dupa ce au lucrat la producerea lui mai multi cercetatori condusi de distinsul profesor timp de aproape 2 decenii. Sistemul centralizat de atunci le-a pus la dispozitie acestora un centru pilot compus din aproape 1000 de porci si totin atatia soareci, cateva sute de vaci si cai, pentru teste si analize.
http://www.oocities.org/indrumar/avcmtc/avcmtc.html
Adresa de mai sus este rezultatul muncii acestor bravi romani, oameni de exceptie. Nu mai stiu daca mai traieste distinsul profesor, ar fi extraordinar daca ar mai trai, poate ca o firma ar putea sa puna din nou in valoare ce a realizat acesta pentru ca patentul exista, trebuie doar investitia facuta, dar cine sa mai investeasca atat de mult?Rog moderatorul site-ului sa nu stearga adresa de web de mai sus, este singura care mai poate aminti romanilor ca odata, candva de aici se dadea ora exacta in microbilogie. Retineti ce va spun, peste un deceniu cancerul se va vindeca doar cu autovaccin similar celui produs de distinsul profesor, numai ca costurile vor fi enorm de mari pentru ca trebuie personalizat pe fiecare individ in parte. Mare pacat ca nu am stiut sa ne pastram ceea ce aveam mai de pret si am aruncat la cos ceea ce era valoros. Sunt ferm convins ca medicii de astazi habar nu au de rezultatele acestui distins savant.
0
15-06-2012, ora 11:17
spireb
Nu este medic/terapeut
spireb
masinameaeata@ Am citit mesajeleD-voastra. Sotia mea are multa flegma in gat si analizele au gasit strptocopul auriu care nu a cedat la antibiotice. As vrea sa stiu daca in Slovenia trebuie de facut din nou analize inainte de administrarea vaccinului, sau se poate lua pe baza analizelor facute deja. Oricum sunt interesat de vaccin, cu sau fara analize, si as vrea sa-l procur de la D-voastra sau sa-midati adresa de unda as putea sa-l procur.
Multumesc mult.
0
09-07-2012, ora 01:25
justitiarul
Nu este medic/terapeut
justitiarul
masinameaeata@ am citit ultimul post al Dvs. si am ramas nedumerit, eu detin flacoane cu PYOBACTERIOFAGUM produs la institutul Eliava, inca nu am avut curajul sa-l administrez pentru ca nici analizele efectuate nu m-au convins, primul exsudat cu antibiograma a aratat prezenta stafilococ auriu, am facut injectii cu Gentamicina...repetat exsudat la acelasi laborator, din nou stafilococ auriu...am facut o pauza de 2 saptamani fara tratament si am repetat analizele la Cantacuzino... ce credeti? SURPRIZA!!!...STAFILOCOC AURIU ABSENT, dar au gasit Streptococ Beta Hemolitic grupa C...apoi am facut endoscopie digestiva la cererea medicului si mi-au gasit reflux gastro-esofagian!!!...am tinut tratament si ptr asta, binenteles. Acum, ma simt la fel ca la inceput, disconfort in gat, corpuri straine, mucoasa, tuse mai rar si rosu in gat uneori. Peste o saptamana merg la un alt medic ORL...sa vedem ce noutati mai aflu...
0
07-09-2012, ora 20:17
vali31
Nu este medic/terapeut
vali31
Eu una consider ca ne chinuim degeaba. sufar de multi ani din cauza parazitului asta, in urma caruia am facut bronsita, sinuzita, meeu am puroi in gat, dureri. Chiar daca este activ nu mereu apare la analiza. dupa multi ani mi-a aparut in exudat, la altii iese in urina la examene si asa mai departe. desi in urma antibiogramei iti da o lista cu antibiotice la care poate ceda "creatura", el reapare dupa o perioada, pentru ca este mascat. Atunci cand imunitatea imi scade apar problemele, incerc sa-mi mentin imunitatea pe linia de plutire. partea proasta ca o poti transmite si sotului(sotiei) si te streseaza. Am renuntat de mult sa mai gasesc o rezolvare. din cauza atator antibiotice mai dai si in candida, alta belea, care iti distruge flora intestinala si mai ai probleme si cu matele pe urma.
0
07-09-2012, ora 20:38
FloreaOctavian
Nu este medic/terapeut
FloreaOctavian
Si eu am renuntat sa iau toate tampeniile. Cand aud de doctori aud ca de dracu. Oricum din tot ce am citit in ultimul an trebuie sa ne intarim sistemul imunitar mai intai, orice am face revine deoarece organismul nu e destul de puternic. Il distrugem dar il luam iar. Eu unul mi-am cumparat miere de manuka, o iau de aproape o luna si intentionez sa o consum mult timp de acum incolo. Iti ridica foarte mult sistemul imunitar si lupta si impotriva stafilococului. Poate nu il distruge dar il opreste sa avanseze. Si pe langa asta am inceput sa mananc usturoi cu miere normala. Nu mai iau toate prostiile de medicamente. Plus foarte multe fructe si legume.
0
23-10-2012, ora 21:53
janeey
Nu este medic/terapeut
janeey
buna seara! si mie mi s-a depistat de curand in urma exudatului faringian infectie cu germenele Stafilococ aureus. Mentionez ca sunt convinsa ca am aceasta infectie de multi ani (desi la analize a iesit mereu negativ) deoarece ma stiu de mult timp cu colectia de puroi, uneori mai abundenta, alteori mai putin, sau cel mai adesea expectorez un puroi deshidratat. Nu obisnuiesc sa racesc des, nu am durere in gat, parametrii de inflamatie(Vsh, fibrinogen, PCR) sunt normali, dar in ultima perioada am tot facut multe carii (ultima a fost cu infectie la radacina dintelui in jurul nervului, iar caria era in zona dintelui acoperita de gingie - nu se observa si practic nu ar fi putut ajunge mancare etc la acel nivel ), cosuri pe fata gat piept spate, foliculita si suspicionez ca tot acest stafilococ este de vina! Cat de posibil este sa fac complicatii cardiace- endocardite sau cu alte localizari daca stafilococul a diseminat pe cale hematogena si ce analize sa fac ptr asta? Daca bacteria este prezenta in sange obligatoriu trebuie sa fac febra? In orice caz vreau sa scap de aceste infectii si sa omor bacteria. Daca mi-ati putea trimite va rog informatii pe adresa mea de email diana.gherghina@ymail.com despre ce ati scris in legatura cu vaccinul din slovenia sau tratamentul cu bacteriofagi poate din Moscova? Va multumesc mult!
0
24-10-2012, ora 20:54
FloreaOctavian
Nu este medic/terapeut
FloreaOctavian
Chestiile din slovenia si moscova sunt basme. A sppus cineva de ele insa doar atat, nimic concret. Este greu sa scapi, mai ales in Romania, unde il iei foarte usor din spitale. Eu 3 ani m-am chinuit cu tot felul de tratamente, tot ce mi s-a recomandat am incercat. Stafilococul trage la persoanele cu sistemul imunitar slab, trebuie sa il intarim ca sa distruga virusul. Degeaba il distrugem, il luam inapoi daca nu ne ridicam sistemul.
0
26-10-2012, ora 19:55
danconstbz19
Nu este medic/terapeut
danconstbz19
catre masinataeamea.Buna seara! Am depistat la fetita mea, din 2010 stafilocul patogen -auriu, i-am facut conform antibiogramei tratament cu antibiotice, pe moment s-a rezolvat, dar apoi i-a aparut iarasi, dar nu s-a manifestat ca o infectie ci sau inflamat ganglionii limfatici din zona gatului. Nu as recurge la antibiotice, deoarece stiu din propria experienta ca duc la slabire imunitatii si distrugerea bacteriilor bune.Am auzit despre acesi bacteriofagi si as dori sa aflu cum putem recolta probele si cum putem sa le trimitem la acest institut si automat cum putem lua legatura cu d_voastra.
0
20-11-2012, ora 00:43
yvan
Nu este medic/terapeut
yvan
buna seara.sint in tratament pentru hepatita c si mi-am facut exudat faringian si mi-a iesit streptococul auriu as dori sa stiu de unde pot cumpara bacteriofag o sa incerc cu hemeopate.am vazut pe net ca cinava a scapat de streptococ cu 1/2 lamiie amestecata cu putina sare fina a facut gargara de 2-3 ori pe zi. va multumesc
0
20-01-2013, ora 14:59
driver_vali
Nu este medic/terapeut
driver_vali
Buna ziua! Pentru cei care doresc sa urmeze tratamentul cu bacteriofag impotriva stafilococului auriu va informez ca il pot aduce din Rusia (fiole 20ml).
0
23-01-2013, ora 19:30
terezia ferencsik
Nu este medic/terapeut
terezia ferencsik
pe mine m-ar interesa acest bacteriofag si as dorii sa-l cumpar, am vazut ca puteti sa faceti rost. puteti sa ma contactati -*. Va multumesc!


(*modificat de admin)
0
04-02-2013, ora 21:09
vypera
Nu este medic/terapeut
vypera
BAKTERIOFAG INTEGRAT LICHID,
Soluţie pentru uz oral, de actualitate şi externe.
bakteriofag lichid complex, soluţie orală, utilizarea locală şi externă, este un amestec de steril filtrat fagolizatov stafilococi, streptococi, enterococi, Proteus, Klebsiella pneumonie şi oksitoka, Pseudomonas aeruginosa si Escherichia coli.
Conservant - hinozola 0.0001 g / ml.
Bacteriofag este un lichid limpede galben de intensitate variabilă cu mediu de gust specific, fără amărăciune.

Proprietăţile biologice
bakteriofag lichid integrat are capacitatea de a lyse specific bacterii Staphylococcus, Streptococcus, Enterococcus, Proteus, Klebsiella pneumonie şi oksitoka, Pseudomonas aeruginosa si Escherichia coli.

Numire
Tratamentul şi prevenirea bolilor inflamatorii intestinale şi cauzate de stafilococi, enterococi, streptococi, Escherichia coli, Klebsiella, E. coli patogeni serogrupuri diferite, Proteus în rectală intern şi uz extern.

Indicatii pentru utilizare:
boli ale urechii, nasului, gâtului, tractului respirator si plamanii - o inflamatie a sinusurilor, urechea medie, amigdalite, faringite, laringite, traheita, bronsita, pneumonie, pleurezie, infecţii chirurgicale - răni purulente, arsuri, abcese, celulita, furunculi, abcese, gidroadenit, panariţiu, abces, mastita, bursita, osteomielita - infecţii urogenitale - uretrita, cistita, pielonefrita, colpita, endometrita, oophoritis, conjunctivită traumatice, ulcere corneene, keratoconjunctivita şi iridociclita purulentă.
În loc de predare a aprobat 5/22/03,

infecţii enterice - gastroenterocolitis, colecistita, dysbiosis;
generalizată septic boală;
purulent-inflamatorii boli ale nou-nascuti - ofmalit, piodermite, conjunctivită, gastroenterocolitis, sepsis, şi altele;
alte boli cauzate de bacterii, stafilococi, streptococi, enterococi, Proteus, Klebsiella pneumonie şi oksitoka, Pseudomonas aeruginosa si Escherichia coli.
De la prevenire la medicament utilizat pentru tratamentul de operare şi răni svezheinfitsirovannyh, precum şi pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale privind indicaţiile epidemice.
O condiţie importantă pentru terapia fage eficient este un agent patogen preliminare determinare fagochuvstvitelnosti.
De administrare şi dozare
Tratamentul bolilor inflamatorii, cu leziuni localizate trebuie să se desfăşoare împreună ca topic şi pe cale orală, 7-20 zile (atunci când este indicat clinic).
În funcţie de natura sursei de infecţie bacteriofag utilizat:
1. La nivel local în formă de irigare, lotiuni si fage lichide în care conectaţi o sumă de până la 200 ml, în funcţie de mărimea zonei afectate. Cu bacteriofag abcese injectat în cavitatea a camerei, după eliminarea de puroi prin puncţie. Valoarea de droguri ar trebui să fie uşor mai puţin decât puroiul la distanţă al volumului. Osteomielita după tratamentul chirurgical adecvat al plăgii turnat bacteriofag 10-20 ml.
2. Introducere în cavitatea - pleurală, cavităţi articulare, precum şi alte limitată la 100 ml de bacteriofag, apoi a plecat de drenaj capilar, prin care câteva zile reintroducă bacteriofag.
3. Cu cistita, pielonefrita, uretrita de droguri administrat oral. În cazul în cavitatea vezicii urinare sau pelvisului renal drenat, bacteriofag este administrat prin intermediul organelor pelvisului sau de 1-2 ori pe zi pentru nefrostomu 20-50 ml în vezicii urinare si ml 5-7 din pelvisul renal.
4. Când boli inflamatorii cronice ginecologice, de droguri injectate în cavitatea vaginului, uterului într-o doză de 5-10 ml doza zilnică.
5. Când boli cronice inflamatorii ale urechii droguri, nasului şi gâtului se administrează în doză de 2-10 ml de 1-3 ori pe zi. Bacteriofag utilizate pentru clătire, spălare, instilarea, turundae introducerea saturat (lăsându-le la 1:00).
6. Conjunctivită şi keratokonyunktivitah de droguri insufla 2-3 picături de 4-5 ori pe zi, cu ulcer cornean purulentă - picaturi de 4-5 utilizare purulentă de droguri iridotsiklitah 6-8 picături la fiecare 3 ore, în asociere cu cale orală.
7. În tratamentul stomatitei şi cronice utilizarea generalizată de droguri parodontita ca o apa de gura de 3-4 ori pe zi la o doză de 10-20 ml, şi o introducere la turundas parodontale buzunare piobakteriofagom impregnate, timp de 5-10 minute.
8. Forme ale bolii intestinale, boli ale organelor interne, bacteriofag disbacterioza folosit de gura si clisma. Un bacteriofag gura da de 3 ori pe zi pe stomacul gol 1 oră înainte de mese. Într-o formă de clisme administrate o dată pe zi în loc de un comprimat de gură.

Doza recomandată preparataVozrast doza pentru 1 admitere (în ml)
prin gura in clisma
0-6 luni. 10 mai
6-12 luni. 20 octombrie
de la 1 an la 3 ani 15 30
de la 3 ani la 8 ani 20 40
8 ani şi peste 30 50
Bacteriofag nu exclude utilizarea altor antibiotice. În cazul în care pentru a utiliza bacteriofag pentru a trata ranile de orice conservanţi chimici, rana trebuie să fie spălate cu clorură de sodiu sterilă de 0, 9%.
Bacteriofag la copii (de până la 6 luni). În sepsis, enterocolită, inclusiv sugari prematuri, bacteriofag este folosit ca o clisma de mare (prin tubul de vapori sau cateter) de 2-3 ori pe zi (a se vedea tabelul).. În absenţa vărsăturilor şi regurgitarea pot folosi de droguri prin gura. În acest caz, se amestecă cu lapte matern. Poate că o combinaţie de rectale (clisme) şi orală (pe gură) utilizarea de droguri. Curs de tratament de 5-15 zile. În cursul bolii recurente posibil să se efectueze cursuri repetate de tratament. În scopul de a preveni sepsis si enterocolita in utero infecţii sau riscul de infecţii nosocomiale în bacteriofag nou-născutului sugari sunt utilizate ca clisma, de 2 ori pe zi, timp de 5-7 zile.
În tratamentul omphalitis, piodermite, plăgi infectate medicament este folosit în formă de aplicaţii două ori pe zi (tifon umezit cu bacteriofag şi a pus pe rana ombilical sau leziuni pe piele).

Reacţiile legate de perfuzie.
Nu este instalat.

Contraindicaţii.
Nu.

Eliberaţi formular.
În flacoane de 20 ml, 100 ml. 8 flacoane de 20 ml cu un prospect în ambalaj. 1 flacon de 100 ml cu un prospect în ambalaj.

Starea de aprovizionare.
Eliberate fără prescripţie medicală.

Data de expirare.
Condiţiile de depozitare şi transport.
2 ani.
De droguri a expirat de cerere nu este supus.
Păstra într-un loc uscat, ferit de lumină, şi la îndemâna copiilor şi transportate la o temperatură de 2 ° până la 10 ° C, în conformitate cu SP 3.3.2.1248-03. Pot fi transportate la o temperatură cuprinsă între 2 şi 25 ° C timp de până la 1 lună.

Reclamaţii la calitatea de droguri, cu indicarea obligatorie a numărului lotului şi data de fabricaţie fi trimis la statul de cercetare ştiinţifică Institutul de Standardizare şi control al preparatelor medicale biologice. LA Tarasevich (GISCO ei. L.A.Tarasevicha) (119002, Moscova, Sivtsev Vrazhek, 41.
Adresa producătorului FSUE 'non-profit' Microgen 'Ministerul Sănătăţii, 115088, Moscova, ul. Prima Dubrovskaya, 15, tel.
Locul de amplasare de producţie: Nijni Novgorod, 603950, st. Georgia, 44.
tratament pt stafilococ auryu este bacteriofag
0
16-04-2013, ora 19:46
Roxana.N
Nu este medic/terapeut
Roxana.N
Buna ziua.Acum o saptamana mi-a iesit la SNF, stafilococul auriu.medicul mi-a prescris azitromicina pentru 5 zile, pentru ca facandumi-se si antibiograma, a rezultat ca la acel medicament este sensibil.am avut : ASLO-350, TGO/AST-8, 58 CRP-17, 82 IgG-1775 VSH 1h-40...HGB-11, 9 HCT-35, 4 LYMPH% 12, 6 NEUT%-76, 9 LYMPH#-0, 99 MONO#-0, 71 PDW-11, 6...Mi-a aparut pe maini o eruptie rosie care se tot extinde.medicul de familie mi-a spus ca e dermatita si mi-a prescris Locoid daca nu ma insel, insa fara nici un rezultat..poate sa fie din cauza stafilococului? si daca se poate sa imi spune-ti cu ce ar putea fi tratate acele pete si un tratament mai bun pentru stafilococ.trebuie sa repet analizele saptamana viitoare si o sa vad daca a avut vreun efect azitromicina.va multumesc.o zi placuta in continuare!
0
02-06-2013, ora 10:46
olgaolga
Nu este medic/terapeut
olgaolga
buna ziua,

cum pot face rost de bacteriofag? de unde poate fi cumparat? informatii, date de contact?

acum 3-4 ani in urma cand am facut pentru prima data exudat faringian a iesit stafilococ auriu, am repetat analiza dupa 2 ani si nu era stafilococ detectat, acum, in urma altui exudat nu a iesit nimic, dar este ceva care creeaza multe secretii urat mirositoare si, uneori, grauncioare de cazeum la fel urat mirositoare, am dureri in piept pana la trahee, am fost operata la nas in ideea de a scapa de aceste secretii, insa dupa operatie, situatia s-a inrautatit si am mai multe secretii, operatia amigdalelor nu este o solutie, pentru ca acel microorganism sau virus ramane acolo, nici macar nu stiu ce am, am cautat peste tot in bucuresti sa fac analiza pe flora totala ca sa aflu ce am, dar nu se mai face.

stie cineva un centru de analize unde se face analiza pe flora totala (nas, faringe, trahee)?

Multumesc,
Olga
0
08-07-2013, ora 20:59
icamica
Nu este medic/terapeut
icamica
Stie cineva daca ASLO se face dupa 40 de ani? Fiului meu in varsta de 17 ani i-a iesit ASLO 800 si face tratament cu moldamin. Medicul lui de familie mi-a spus sa avem grija ca se ia. Adevarul este ca eu cred ca deja am aceasta infectie stafilococica deoarece in ultimii doi ani fac raceli puternice si iau antibiotice dar care nu prea dau rezultate. Ce ma doare cel mai tare este ca medicul meu de familie nu vrea sa-mi prescrie ASLO deoarece la aceasta varsta nu este concludent. La exudat nu a iesit nimic desi eu tusesc si dupa tratamentul cu augmentin si multe alte siropuri, pastile de tuse si alte chestii naturiste. Oare sa fie adevarat ca nu trebuie sa mai fac aceasta analiza daca am trecut de 40 de ani? Va rog dati-mi un raspuns. Va multumesc.
0
27-07-2013, ora 16:53
gela mit
Nu este medic/terapeut
gela mit
Buna ziua, ajutati-ma va rog si pe mine cu tratarea stafilococului! am facut un exudat faringian si mi-a iesit.am facut si antibiograma si am urmat tratament cu zinnat 10 zile si 5 zile augmentin si nu imi trece. nu am mai luat augmentin pt ca am avut dureri mari de cap.anul trecut am luat cedax pt o durere dupa ureche si mi-trecut.acum am si faringita cronica si candida si am omuletul alungit si se vede clar ca este o pungulita cu lichid.dar doctorita orl a zis ca nu am nimic la omulet desi eu nu mai pot.am si dureri de cap dinspre urechea dreapta spre gat. ma frige si urechea.multumesc.
0
27-07-2013, ora 17:06
gela mit
Nu este medic/terapeut
gela mit
ma frige si urechea si ma doare capul dinspre ureche spre gat.multumesc.
0
12-08-2013, ora 16:42
Raresino
Nu este medic/terapeut
Raresino
Buna ziua,
masinameaeata - nu mai avem vesti de la dvs de peste 1 an; ce s-a mai intamplat cu rezultatele vaccinului din Slovenia? Am un baietel de 8 ani care are stafilococul auriu in gat si la un interval de 2-3 luni isi face "simtita" prezenta. Am citit toate parerile de pana acum, si un lucru este clar: nu trebuie sa folosim anitibiotice.
Multumesc pentru raspuns.
0
16-08-2013, ora 14:14
aqnlmfyz
Nu este medic/terapeut
aqnlmfyz
incearca cu Bactroban, dati-mi un mesaj privat pentru mai multe detalii
0
05-09-2013, ora 20:36
bogdan1331
Nu este medic/terapeut
bogdan1331
buna tuturor!!!!! as vrea sa fiu si eu printre "cei 10" care vor sa cumpere/incerce acest tratament...am fost depistat cu stafil auriu si ma chinui cu el de mai bn de 6ani... - masinameaeata t e r o g c o n t a c t e a z a-m a sau daca cineva ma pote ajuta sa il/o gasesc pe masinameaeata.va multumesc
0
18-09-2013, ora 21:52
ionelanelly
Nu este medic/terapeut
ionelanelly
BUNA SEARA AM SI EU ACEEASI PROBLEMA.. STAFILOCOCUL AURIU LA GAT. AM INTELES DIN CELE CITITE CA AR FI DE AJUTOR BACTERIOFAG ADUS DIN SLOVENIA. DACA STIE CINEVA DE UNDE SI CUM SA FAC SA AJUNG IN POSESIA LUI VA ROG CONTACTATI-MA - aici pe forum. VA MULTUMESC ANTICIPAT
0
23-10-2013, ora 22:08
bogdan1331
Nu este medic/terapeut
bogdan1331
sall MARIAN mi.am rezolvat problemele despre care ti.am scris in msj.nush dc dar nu am primit nimic pe mail de cand am vb la tel , poate s.a intamplat cv cu nr tau de tel..scriu pe forum poate dai de msj meu aici as vrea sa iau din nou legatura cu tn
0
26-10-2013, ora 22:55
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Buna ziua!
Am revenit! Am studiat stafilococul auriu de peste 10 ani, din pacate acesta este foarte putin studiat in Europa si in SUA, daca nu exista un raport cu privire la numarul de decese de peste 2 mil de oameni anual, nici acolo nu se luau masuri impotriva acestuia. In prezent in SUA exista in testare doua antibiotice extrem de puternice care dupa primele doua teste preliminare au avut rezultate foarte bune. Cu parere de rau o spun, dar noi romanii am avut cateva vaccinuri la Institutul Cantacuzino care erau o comara de nepretuit, iar aceste vaccinuri au fost: Anatoxina stafilococica(este cea mai importanta, pentru ca NU stafilococul in sine este nociv, cat toxinele eliberate de el), vaccinul stafilococic si mai era un vaccin care din pacate nu-mi mai amintesc cum se chema dar stiu ca era special pentru reumatism. Cele trei vaccinuri erau special concepute atat pentru stafilococul auriu, cat si pentru alte infectii rebele care nu cedau. Reputatul Prof. dr. Olinescu, cel care a stat la baza descoperirii Cantastimului, spunea prin anii 1997 ca nu exista infectie care sa nu cedeze cu cele trei vaccinuri enumerate de mine mai sus. Din pacate, cel care i-a fost invacel, fiind student la vremea respectiva Radu Dorel, care avea sa castige mai tarziu o bursa in SUA la Boston unde si-a dat si doctoratul, a fost cel care practic a ingropat Institutul Cantacuzino, in anul 2010, cand a solicitat retragerea licentei de productie la toate produsele Institutului pe motiv ca nu se aliniaza la normele europene. Daca ar mai fi trait in anul 2010, reputatul prof. dr. Olinescu, nu se ajungea la o asemenea aberatie, si din partea cui, din parte d-lui Radu Dorel, cel care a crescut practic in umbra reputatului profesor? L-am cunoscut pe Radu Dorel pe vremea cand era student, chiar reputatul profesor mi-a facut cunostinta cu el si l-am mai vazut odata prin anul 2011, l-am intrebat de ce a solicitat ridicarea licentei pentru toate liniile de productie vaccinuri cu exceptia celui antigripal(care este cel mai putin solicitat si cel mai neimportant) şi mi-a comunicat că a executat un ordin venit de la Ministerul Sănătăţii. Este trist, dar adevărat, poate că acest mesaj nu va fi şters şi va rămâne mărturie ce s-a ales de vaccinurile excepţionale produse de echipe de specialişti care au lucrat zeci de ani, la un singur vaccin, după efectuarea a zeci de teste pe şoareci şi ulterior pe oameni.
Legat de stafilococul auriu, din păcate noi românii am avut doar un singur medic cu adevărat specializat pe alergia la stafilococ auriu şi pe infecţii cu stafilococ auriu, acesta a fost col. dr. David Vasile, fost şef până în 1989 al Spitalului Militar Central, medic cu doctorat luat în Canada şi specializat pe Alergologie - Imunologie, medicii actuali, nici nu vor să citească şi nici nu sunt pasionaţi de meserie, fac meseria doar din obligaţie. Atenţie NU sunt medic, dar am studiat acest domeniu de zece ani, şi pot să afirm că am avut cel puţin 180 de zile în care m-am culcat la ora 3 sau 4 dimineaţa pentru a studia în profunzime ce au făcut alte ţări în acest domeniu şi credeţi-mă sunt materiale în limba engleză o grămadă pe internet, inclusiv conferinţe şi întâlniri cu concluzii clare rezultate din analize si experimente efectuate. O singură concluzie se desprinde, stafilococul auriu nu trece exclusiv cu antibiotic, bacteriofagi sau medicamente care stimulează sistemul imun. Cu oricare din cele trei varinate de mai sus doar se ameliorează starea, dar nu dispare definitiv. Pentru a rezolva problema este nevoie de un combinaţie al celor trei de mai sus. Cred că cea mai bună schemă de tratament, ar fi următoarea:
Antibiotic luat între 7 şi 10 zile(singurele antibiotice bune care au efect pe stafilococul auriu meticilino rezistent sunt următoarele trei: Biseptol, Gentamicină şi Vancomicină, recomand Vancomicina soluţie perfuzabilă este cel mai eficient antibiotic pe stafilococul auriu). Atenţie mare, dacă decideţi să începeţi tratamentul cu vancomicină trebuie să va tineti de le, altfel dacă aveţi de gând să-l faceţi două trei zile şi să renunţaţi mai bine nu-l mai faceţi, pentru că vă faceţi mai mult rău, stafilococul dobândeşte rezistenţă la antibiotic şi atunci chiar nu-l mai scoateţi din organism.
Bineânţeles că ar trebui să faceţi o antibiogramă, dar cele trei antibiotice trebuie să le aveţi în vedere la antibiogramă, de fapt sunt singurele a căror eficienţă a fost demonstrată, restul antibioticelor când le luaţi, întăriţi mai tare microbul în organism.
În perioada în care luaţi antibiotic, ar trebui să luaţi şi un imunostimulator, din păcate la noi pe piaţă cele existente sunt slabe calitativ şi scumpe ca preţ. Pentru cei care au doar o jenă în gât dar nu au rinită infecţioasă indusă de stafilococul auriu, recomand vaccinul bulgăresc RESPIVAX, din punctul meu de vedere este cel mai bun şi cel mai ieftin vaccin din Europa, nu degeaba OMS îl recomandă pentru tratarea unor boli grave precum malaria în ţările africane în combinaţie cu un alt vaccin antiviral. Respivax-ul se administrează dimineaţa cu 30 de minute înainte de masă câte o pastilă timp de 20 de zile consecutiv, pauză 10 zile şi se reia încă 20 de zile. Îmi pare sincer rău că nu pot recomanda vaccinul românesc, dar pot să vă spun că între cele două Institute de Cercetare cel de la Sofia şi cel de la Bucureşti a existat o strână colaborare şi întotdeauna echipele de specialişti se întâlneau, de aceea produsul lor care mă bucur enorm de mult că încă mai există pe piaţă este net superior calitativ celor occidentale. Am câteva flacoane de la ei, nu am multe am câteva, pentru doi copii şi cred că pentru doi adulţi, îmi puteţi scrie pe id-ul meu masinameaeata la y.a.h.o.o, dacă nu puteti ajunge la Sofia sau la bulgari.
Atenţie dacă aveţi alergie la stafilococul auriu, simţiţi că vă sufocaţi, mai ales când faceţi un pic de efort, sau aveţi o rinită alergică indusă de stafilococul auriu, vă recomand un tratament de bază pentru desensibilizare cu un vaccin foarte bun achiziţionat tot de la ei, se numeşte bacterial allergens, se face o schemă de imunizare de bază, urmată de un alt tratament pentru întreţinere. Totodată, dacă aveţi o rinită indusă de candida albicans vă recomand vaccinul fungal allergens, dacă aveţi alergie la polen, vă recomand o desensibilizare cu produsul pollen allergens, dacă aveţi alergie la alimente, vă recomand o desensibilizare cu produsul food allergens. Produsele bulgarilor sunt foarte bune, în primul rând pentru că au antigenele microbilor specifice zonei noastre. Tratamentul nu trebuie intrerupt, si trebuie OBLIGATORIU sa faceti rapel, adica sa-l repetati dupa sase luni sau un an, ideal ar fi timp de trei ani consecutiv, abia dupa aceea dobanditi imunitate specifica. NU sunt de acord cu medicii care recomanda medicamente care suprima sistemul imun, este complet gresita suprimarea sistemului imun, din contra sistemul imun trebuie ajutat sa identifice problema si sa lupte cu ea, nu sa-l omoram, daca reactionează, reacţia este normală.Am o singură rugăminte: sa-mi scrieţi la adresa masinameaeata arond y-a-h-o-o.com, vreau sa vad ce rezultate ati avut, dar va rog sa nu uitati sa-mi scrieti si sa va rugati la Dumnezeu sa va ajute sa va vindecati, ca si aceste retete pe care vi le-am transmis tot un semn divin sunt. Am uitat sa va spun, ca ar fi bine sa luati silimarina, sau liv 52 sau BioZheolyth de la Dacia Plant, sau Viusid sirop(foarte bun), pentru protectia ficatului, asa cum va spuneam mai sus, nu microbul este cel mai toxic, cat toxinele lui, iar ele distrug si influentează ficatul de aceea trebuie sa ajutam ficatul sa elimine toxinele nocive din organism cu unul din produsele enumerate mai sus.
0
27-10-2013, ora 01:41
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Buna seara!
Am primit zeci de e-mailuri de la persoane care mă intreabă de bacteriofagi. Aş dori să vă spun că şi bacteriofagii la fel ca si antibioticul se administreaza dupa o anumita bacteriograma, similara antibiogramei de la antibiotice. Nu exista un singur bacteriofag, in lume exista urmatorii bacteriofagi(cultura generala):Pyo, Intesti, Fersis, Ses, Enco, Sb-1. Alegerea unuia dintre aceştia se face pe bază de bacteriogramă. Cred ca am fost primul roman care am beneficiat de analize medicale pentru doua persoane dragi mie la Institutul George Eliava din Tbilisi, dupa mai multe discutii cu d-na Prof. dr. Mzia Kutateladze, cercetator stiintific principal, dansa a facut analizele acolo si mi-a comunicat ca pentru zona noastra bacteriofagul care se pretează este bacteriofagul PYO(la rusi descrierea acestuia este bacteriofagul polivalent). Am fost plecat in Rusia si am achizitionat de acolo bacteriofagul polivalent, la cele doua persoane a fost mai eficient cel rusesc decat cel din Georgia, dar din pacate nu am achiziţionat cat ar fi trebuit, si asta pentru ca este foarte scump bacteriofagul din Rusia si sincer nu am avut suficienti bani la mine, iar tratamentul cu bacteriofagi presupune o doza de bacteriofag de 10 ml zilnic, iar in prima zi se ia o doza de soc(20 ml).
Spre deosebire de cel rusesc, cel din Georgia este de aproape zece ori mai ieftin, din acest motiv nici nu ma asteptam sa coste atat de mult cel din Rusia(numai ca Moscova este printre cele mai scumpe capitale din lume).
La solutiile cu bacteriofagi de obicei se apelează atunci când antibiograma arată că stafilococul este rezistent la aproape toate antibioticele, de obicei acesta rămâne sensibil la un bacteriofag si atunci se administreaza respectivul bacteriofag, dar doza este mare, cei din Georgia mi-a comunicat d-na Mzia ca administreaza in asemenea cazuri si 100 ml pe zi, ceea ce inseamna doua cutii de bacteriofag zilnic, timp de 10-14 zile, timp in care nu se consuma nimic acidulat si inainte de a lua bacteriofagul este indicat sa facti un lavaj bucal cu o solutie de apa cu bicarbonat de sodiu, care permite schimbarea ph-ului acesta devenind bazic si in acest fel prinde bacteriofagii. Solutia de bacteriofagi din pacate nu este una placuta la gust, as putea sa spun ca are un miros si un gust "putin" neplacut, de aceea pentru copii desi este indicat este putin mai dificil de administrat(eu la una din cele doua fiinte am reusit sa-i administrez, si am reusit cu bacteriofagul din Rusia sa o scap de o alergie care se extinsese devenise alergica inclusiv la lapte, desi ea a consumat lapte de mica, in schimb cealalta persoana nu am reusit sa o induplec sa-i administrez bacteriofagul si asta este din pacate cea mai mare problema, ca sunt purtatori ai microbului care desi sunt sanatosi, daca fac parte din aceeasi colectivitate si nu sunt tratati toti, transmit microbul la persoana care se trateaza dupa ce tratamentul incetează si se reinfecteaza, pentru ca nu dispare focarul. Din pacate nu prevad vremuri foarte bune, nu este posibil ca la Ministerul Sanatatii vaccinurile sa fie alternative si nu obligatorii. Legea care permite asa ceva nu este buna, riscam peste cativa ani sa izbucneasca o pandemie de la o persoana bolnava, daca unul nu se imunizează, infecteaza persoanele sanatoase din jur si acetea pot deveni fie purtatori sanatosi care la randul lor infectează pe alţii, fie daca microbul ajunge pe mucoase si isi gaseste un teren usor favorabil, infecteaza mucoasa si devine patogen. Ar trebuie efectuat obligatoriu in scoli si gradinite odata la sase luni exudat faringian si nazal la toata colectivitatea obligatoriu si tratament adecvat.
Adaugă un comentariu / răspuns
145 comentarii 1 2 34 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea irațională a antibioticelor și răspândirea Stafilococului auriu meticilinorezistent
  • Celulele imune pot proteja împotriva infecției cu stafilococ
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • De ce vaccinurile antistafilococice nu funcționează la oameni?
  •