Am facut endo si test HP si nimic

02-02-2009
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
Eu am facut 3 ani dans sportiv. asta insemnand de la 12 la 15 ani :). in tot acest timp am avut organismul ok, sport, mancat normal. dupa ce m'am lasat de dans, m'am ingrasat maxim 4 kilograme. era si normal pentru ca facusem sport si eram si in perioada de crestere. dar cu timpul, am inceput sa acuz durerti abdominal ein special ale stomacului, apoi arusri stomacale si ale esofagului, in timp si voma cu acid din stomac, dureri tot mai mari.In prezent am 18 ani. Acum 3 saptamani am fost la gastro unde mi'au psu niste intrebari si m'au trimis la endoscopie suspecta de ulcer sau gastrita avansata. Acolo facand endoscopia medicii au descoperit ca nu am nimic. sa fiu sigura pe mien si stiind ca am ceva.. mi'am facut si testul helycobacter-pylori. si s'a descoperit ca nu am nimic. voma si pierderea poftei de mancare s'au instalat in stilul meu de viata. si am decis sa'mi iau singura un tratament pentru ca nu mergea nimic din ce imi spusese medicuil de familie, iar regimul alimentar nu'l pot tine deoarece am un profgram foarte incarcat, Asa ca mi'am luat niste pastile numite essentiale forte n, ce vad ca dau roade, nu ma mai doare stomacul, nu mai vomit, pot manca normal ce vreau, cand vreau, unde vreau.


mai am de luat 8 pastil eeu le iau in felul urmator : in timpul mesei. dimineata 1 si seara 2.

dupa ce intrerup acest tratament este posibil sa nu mai am nimic ?

ce sa fac ? ma gandeam sa'mi fac si o radiografie. medicu de familie spune ca am probleme usoare cu fierea si ficatul. si o hiperaciditate a sucurilor endocrine si biliare.

ce sa fac ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici