Am 3 saptamani de cand mi e rau...

04-06-2010
Bogdan25
Nu este medic/terapeut
Bogdan25
Ok, am gasit forumul acesta pe Google chiar in seara asta cand cautam simptome pt ceea ce am eu.
Am sa incerc sa fiu cat mai scurt posibil
Acum vreo 3 saptmani m am trezit intr o dimineata sufocandu-ma.Mi se ridicase acidul gastric in nari si gat. Mi se blocasera caile respiratorii. Am stat f mult timp asa, si exact cu cateva secunde inainte sa dau ochii peste cap, mi s au desfundat.
De atunci am lasat tigara, bauturile carbogazoase.. mi am schimbat stilul de viata.
la o saptamana dupa aia(exact o saptamana), am avut o cadere de tensiune si m am dus la spital 9 jumate cu 7.
Incepand din aceea zi mi a fost rau in continuu.vartejuri puternice, ameteli, diureri decap extraordinare.., nici nu mai puteam sa dorm. am stat cateva zile fara sa dorm aproape deoarece nu mai imi gaseam pozitia.. am fost de cateva ori la urgente sa mi faca cate o perfuzie ca nu mai puteam. Insa in acelasi timp cand mi era rau simteam ca ma sufocam. si am inceput sa dezvolt adevrate atacuri de panica.
m am dus la dr de familie, mi a dat iun Mig400 pt cap, si ceva calciu si magnezi..
La cateva zile mi a trecut durerea de cap insa ma durea gatul.
Iar m am dus la dr de familie, si mi a zis ca am amigdalele imflamate sio mi a dat antibiotice, un derivat al eritromicinei.
l am luat prima seara, si mi a fost un pic rau.. m am sufocat.. a doua zi cand l am luat, exact la cateva minute dupa ce am luat antibioticul am inceput sa ma sufoc ff tare. m am dus la farmacie si mi a zis ca am facut reactie alergica la medicament..la dr in schimb, mi a zis ca daca faceam reactie alergica, ar fi trebuit sa imi apara si eruptii, dar nu mi a aparut nimic. oricum am luat 3 zile cleratin
Insa tot nu ma simteam bine, ma sufocam un pic ma durea mana dreapta, uneori ma dreau ambele maini, ca acum.. sau mai bine zis o stare de slabiciune..
m am dus la un ORl is si mi a zis ca mi s au imflamat amigdalele, mai jos.. si mi a dat Tantrum verde, bioparox si alte antibiotice.
Am 3 zile de cand le iau, si ieri de exemplu chiar m am simtit f bine, insa azi, iarasi am inceput sa simt ca ma sufoc.. si din ce se apropia seara simteam ca ma sufoc si mai tare.. si ca ma ia stae de panica.
Am luat acum un extraveral ca sa ma linistesc.. as vrea sa merg maine la dr de familie si sa i cer sa mi dea trimitere sa mi fac analize.. cativa mi au spus ca ar putea fi lipsa de calciu.. altii ca ar putea fi sevraj de la tigari.. nu mai stiu ce sa cred.. va rog ajutati-ma.
Va multumesc
Apropo am 25 de ani, 185 inaltime si 120 kg
2 comentarii
0
05-06-2010, ora 13:08
Niko10
Nu este medic/terapeut
Niko10
Buna Bogdan,
Eu nu sunt specialista in ale medicinei dar eu zis sa mergi sa-ti faci analize sa nu mai asculti dr de familie. Si eu am avut pb - oboseala fizica si slabiciune si medicul de familie mi-a zis ca n-am nimic, ca iarna a fost lunga si vrajeli si am ajuns la operatie la plaman.
Nu mai asculta de medicul de familie si daca nu-ti da sa faci analize mai bine le faci contracost, sanatatea e cea mai importanta !!!
sanatate sa ai !!!!
0
05-06-2010, ora 19:51
Bogdan25
Nu este medic/terapeut
Bogdan25
Ms Niko, asta am sa si fac luni, ma duc s ami fac analizele deoarece nu ma simt bine deloc.. mai nou am inceput sa vad si inceata cu ochiul stang..:( trebuie sa stiu exact ce am
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.