Alergie sau ce altceva?

19-03-2010
Cms.
Nu este medic/terapeut
Cms.
Pe 06.01.2010 am făcut vaccinul Cantagrip. După 3 săptămani am inceput să am o erupţie pe piele ca un fel de urticarie. Am consultat până acum 5 dermatologi si 2 alergologi. Diagnostic:alergodermie sau urticarie. Au urmat analizele :hemoleucogramă, vsh, sumar de urină, urocultura, exudat nazal, exudat faringian, TSH, FT4, ATPO, serologie hepatite B si C, glicemie, creatinina, TGP, TGO, care au avut rezultate bune. Singurele care au ieşit prost au fost examenul coproparazitologic la care au fost detectaţi oxiuri şi IgE total care a ieşit 180 (limita maxima normală fiind 150). Am urmat tratament cu helmintox pt.oxiuri şi aerius sau xyzal ca antialergic. In urma tratamentului cu antialergice, erupţia şi mâncărimea s-a diminuat, în schimb imi apar pete mici roşii in urma frecarii sau atingerii mai dure a pielii. Ce mă sfătuiţi? Continui tratamentul, îl schimb? Care să fie cauza, vaccinul, oxiurii? Mai menţionez ca in perioada de dinaintea apariţiei acestei probleme am purtat 2 săptămâni pantaloni de slăbit Lytess, câte 8 ore/zi, impregnaţi cu particule de cafeină şi ulei de jojoba? Să fie ei cauza?
Vă rog un răspuns
1 comentarii
0
19-03-2010, ora 09:41
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
stati lnistita, nu era vaccinul de vina- pentru ca reactiile alergice date de vaccin sunt imediate. pe de alta parte e posibil sa fiti sensibila la acesti colanti lytess- pentru ca sunt sintetici- nu sunt bumbac si s-ar putea sa nu ii puteti suporta.
de asemenea din cate stiu, oxiurii pot fi cauza de alergie- chiar prin simpla lor prezenta! continuati tratamentul sau mergeti din nou la medic sa intrebati, poate va pot da altceva mai puternic.

nu ascultati lumea care va sperie ba ca vaccinul e toxic, ba ca medicamentele sau cine stie ce altceva, urmati tratamentul in continuare si sigur va fi bine
sunt multi pe acest forum care scriu numai prostii

o zi buna
geanina leabu
consilier psihologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.