Alergie la penicilina

02-01-2009
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Buna ziua,
de ceva vreme am descoperit ca sunt alergica la penicilina. Am facut testul la alergolog. Dar desi nu am facut injectie cu penicilina, si nici medicamente inrudite nu am luat, m-am trezit intr-o dimineata cu bube rosii umflate pe tot corpul si ma umflam la fata si la maini. Ca sa nu mai zic de senzatia de mancarime. Intr-un cuvant urticarie acuta. M-am vindecat cu greu, cateva zile mi-a fost foarte greu, datorita senzatiei foarte puternice de mancarime.Stiu ca sunt alergica doar la penicilina, la altceva nu mi-a iesit la test. Testul n-a fost intr-un oras universitar unde am auzit ca e indicat a se face in cazul meu.As vrea sa stiu care ar fi cauzele acestei urticarii destul de urate?

Va multumesc.
1 comentarii
0
04-01-2009, ora 10:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E clar ca esti alergica si la altele in afara penicilinei.Mergi la un cabinet de alergologie pentru teste alergologice si se va depista la ce mai esti sensibila.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici