Alergie, nu stiu ce sa mai fac ! AJUTOR!

23-10-2011
alexx17
Nu este medic/terapeut
alexx17
Buna ziua,

Acum 2 saptamani dupa ce m-am tuns a inceput sa ma manance capul iar a doua zi au inceput sa-mi apara pete pe fata, m-am dus la farmacie si am cerut ceva pentru alergii si mi-au dat Aerius dupa ce le-am luat petele au disparut de pe fata si au aparut pe corp. Am fost la medicul de familie care mi-a prescris un tratament de 3 zile cu Gluconat de calciu si Hydrocortisone si petele apareau din ce in ce mai multe. Mi-a dat trimitere la medic dermatolog iar acesta mi-a prescris o reteta cu Aerius si Xyzal au inceput sa-mi mai dispara dar din cauza pastilelor am inceput sa am umflaturi la maini, picioare si fata dar si dureri mari de ficat. Am renuntat la tratament si m-am dus la urgente unde acolo am luat-o de la capat mi-au prescris o reteta cu Gluconat de calciu si Hydrocostisone.

Nu stiu ce sa mai fac, as dori niste sfaturi va rog frumos ajutati-ma!!. De 2 saptamani tin regim si iau tratament si nimic!
4 comentarii
0
23-10-2011, ora 17:31
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Un dermatolog te-a vazut?
0
23-10-2011, ora 19:16
alexx17
Nu este medic/terapeut
alexx17
Da, si mi-a dat Xyzal timp de 20 de zile dar dupa 5 zile ficatul meu ma durea incredibil de rau. Si nu stiam ce sa fac ca sa nu ma mai doara plus ca mi se umflat buzele, mainile si picioarele.
0
24-10-2011, ora 08:16
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Pentru ca simptomatologia dumneavoastra este persistenta si se agraveaza ar trebui sa mergeti inca o data la dermatolog sa va recomande un set de analize si un regim alimentar strict.
Cu stima,
0
24-10-2011, ora 10:19
alexx17
Nu este medic/terapeut
alexx17
Setul de analize mi l-a dat care trebuie sa-l fac zilele astea, dar se pare cu injectiile de Gluconat de calciu si Hydrocortisone facute ambele in vena incep sa mai dispara dupa 2 zile. Sa speram ca ma poate ajuta in continuare aceste injectii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: