Ajutor menstruatie

14-04-2015
EUstd
Nu este medic/terapeut
EUstd
Buna seara! Luna asta (aprilie) ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia pe 16, dar am incercat sa o grabesc (dusuri fierbinti in 2 seri+vitamina C, dar nu in cantitati exagerate). A venit azi, pe 14.
Motivul pentru care am inceput sa grabesc venirea este ca de pe 16 iunie voi fi in afara tarii, unde voi avea si niste drumuri pe la plaja, in asa fel in cat nu voiam sa ma incurc de problema asta (cat as fi stat acolo mi-ar fi venit si am vrut sa o grabesc ca sa se termine maxim pe 16 iunie). M-am gandit ca luna asta un pic, in mai un pic si in iunie va fi perfect; am zis sa nu o iau tare in iunie, sa merg treptat.
Cantitatea de sange e mai mica decat de obicei (mi-a venit de dimineata si da, stiu ca e prima zi).
Intrebare e urmatoarea: credeti ca din cauza incercarii mele de a grabi venirea, se poate sa fi dereglat ceva? Poate ca maine, din a 2a zi, va curge normal... Ce parere aveti?
Mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala si ca de vreo 2 luni simt o durere de ovare, in special ma doare cel drept.
3 comentarii
0
15-04-2015, ora 11:05
xodiac
Nu este medic/terapeut
xodiac
Faptul ca ai grabit menstruatia nu inseamna ca ai dereglat ceva? Si in mod natural menstruatiile nu sunt la fel in fiecare luna. Oricum, presupun ca deja ca volumul de sange este mai mare astazi.
Cand citesti ceva pe internet ce te-ar tenta sa faci, uitate si la efectele secundare.
Iar ca raspuns la intrebarea ta, nu ai dereglat nimic, este ceva natural sa ai menstruatii care pornesc mai greu. Nu cred ca exista o femeie in lumea asta care sa aibe volumul maxim de sange in prima zi la fiecare menstruatie.
Poti sa bei si un pic de vin rosu zilnic, sa faci exercitiu fizic dar nu prea intense.
Multa bafta in realizarea obiectivului dorit!
0
22-04-2015, ora 18:13
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Cu siguranta menstruatia nu a venit mai devreme datorita dusurilor fierbinti.
Nu puteti influenta data menstruatiei decat daca luati pilule contraceptive sau alte preparate hormonale prescrise de ginecolog sau endocrinolog.


O zi placuta!
0
03-05-2015, ora 11:42
Alexandra Popa
Nu este medic/terapeut
Alexandra Popa

Buna ziua!Am o mica problema.. mi-a intarziat menstruatia 2 zile. Ultima oara am avut pe 2 aprilie si acum trebuia sa imi vina pe 29. Mentionez ca in urma unui control am facut in luna martie un tratament cu ovule pt o vaginita si antibiotic pt infectie urinara. Dupa tratament mi-a venit menstruatia cu 5 zile mai devreme adica pe 2. Nu am un ciclu regulat dar nu mi s-a intamplat sa imi intarzie. Am avut si contact sexual dupa ciclu si a ejacuat in mine. am facut 2 teste de sarcina primul fiind invalid al 2 lea negativ. Am avut stari de greata. Sanii sunt f umflati si durerosi am dureri de burta dar totusi nimic. Va rog sa ma ajutati! Vreau sa stiu care ar fi problema si daca totusi ar fi posibila o sarcina chiar daca cele 2 teste nu confirma asta. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.