cos in ureche spart.. si de 2 zile imi curge sange

11-11-2010
lucacin
Nu este medic/terapeut
lucacin
mi-a aparut un fel de cos in ureche si m-am gandit sa ma duc la doctor. Doctorul a zis ca nu e ceva grav si ca ar fii un dop de cerumen. Desteaptul de doctor a luat o agrafa ca sa scoata dopul de cerumen care de fapt nu era, si mi-a facut rana in ureche de imi curge sange constant de 2 zile. trimitere la spital nu vrea sa imi dea pentru ca nu are si ar trebuii sa plateasca din banii lui. Iar la spital cand m-am dus fara trimitere nici nu vrea sa se uite la mine pana nu platesc ceea ce nu imi pot permite pentru ca nu am o situatie financiara prea buna. Am fost la farmacie si mi-am luat vata si otocalm ca poate o sa imi treaca, dar observ ca nu imi trece.ce ma fac? va rog ajutati-ma.un sfat ceva?
5 comentarii
0
11-11-2010, ora 19:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu pot sa cred ca un medic de familie nu are bilete de trimitere.poate ca nu poate sa-ti dea pentru ca nu esti asigurat in nici un fel.daca nu esti asigurat, trebuie sa faci un control ORL contra cost...daca esti asigurat si medicul nu vrea sa-ti dea trimitere, mergi cu buletinul si inscrie-te la altcineva .Cumpara-ti Ospamox de 1g 14 comprimate si ia unul dimineata si unul seara...Nu renunta si gaseste o cale sa te vada un specialist ORL.trebuie vazut de unde si de ce curge sange.
0
11-11-2010, ora 19:41
lucacin
Nu este medic/terapeut
lucacin
faza e ca nu pot sa schimb medicul de familie ca sunt in armata.la academie.am luat diclofenac pastile si un ketonal de durere.imi curge sange ca mia bagat agrafa in ureche si nu a avut grija.cand i-am aratat ca imi curge sange a zis k nu e nimic.deja incep sa imi pierd incredere in medici.mai ales in cei din armata.si acum stau cu otocalm si vata in ureche...si durere de nu mai pot.
0
11-11-2010, ora 22:44
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
In ce loc. te afli? Daca ai posibilitatea, mergi la serviciul UPU de la spitalul cel mai apropiat sa te vada un specialist orl.Iti dau dreptate, si mi-am pierdut increderea in unii medici, mi-e greu sa spun acest lucru dar e perfect adevarat.Unii si-au ales gresit cariera.
0
11-11-2010, ora 22:58
lucacin
Nu este medic/terapeut
lucacin
am fost la spitalul militar de dimineata si nici nu a vrut sa se uite la mine k nu am avut bilet de trimitere.asa ca o sa ma duc acasa in fetesti la fostul doctor de familie sa imi fac un control amanuntit.
0
13-11-2010, ora 13:54
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Ma revolta ce aud.Tot timpul se pling ca salariile sint mici, uneori si acestea sint mari pt. atentia pe care o acorda pacientului.Sper sa ai mai mult noroc cu medicul de familie.Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: