Ajutor, el nu prea se mai atinge de mine, insa se masturbeaza

25-11-2015
diana1990
Nu este medic/terapeut
diana1990
Eu si prietenul meu locuim impreuna de 8 luni, dupa 5 luni am ramas gravida, si nu prea am mai contact, la 3 luni am pierdut sarcina, de 2 luni de cand avem voie sa avem contact, el nu prea se mai atinge de mine, insa am descoperit ca se masturbeaza in fiecare zi uitanduse la filme porno se intampla chiar si de 2 ori pe zi, atunci cand nu sunt acasa!!! Iar cand vreau sa facem dragoste spune ca nu are chef sau ca e obosit, si imi scoate ochii ca sunt disperata dupa sex, ce este de facut? Ca nu mai rezist!!!
5 comentarii
0
25-11-2015, ora 13:20
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Diana, autostimularea poate fi o solutie in unele momente, cum ar fi o sarcina avansata, pentru a descarca tensiunea acumulata. Nu e ceva rau si nu dauneaza cata vreme nu se inlocuieste actul sexual, sau daca nu se foloseste ca "tratament de lunga durata". Mai are si avantajul ca nu se lasa cu mostenitori :) - poate fi tocmai acest aspect motivul pentru care partenerul tau nu se mai apropie de tine! Poate ii e teama de o noua sarcina, sau poate cata vreme ai fost insarcinata s-a temut sa nu te raneasca, ori are alte motive, habar n-am care - numai el poate sti cauzele refuzului sau de a avea contacte sexuale cu tine. V-ar ajuta sa discutati deschis si fara reprosuri aceste lucruri. Daca intampini dificultati, poti apela si la un specialist, un psihoterapeut sau psiholog clinician. Terapia de cuplu ajuta mult partenerii sa-si exprime temerile sau nemultumirile si in alt mod decat sub forma reprosurilor, astfel incat niciunul din parteneri sa nu se simta atacat si sa prefere sa se retraga din conversatii, sau sa evite apropierea fizica.
Deci, poti oricand apela la un psiholog, dar mai incearca sa ai o discutie cu prietenul tau si ai incredere ca exista solutii si pentru problema voastra! Sanatate!
0
25-11-2015, ora 13:27
diana1990
Nu este medic/terapeut
diana1990
Mentionez ca iau anticonceptionale, adica stie ca nu voi ramane insarcinata!!!
0
25-11-2015, ora 13:46
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
deci, eliminam aceasta posibila cauza, dar mai raman multe altele :)! Mai bine discuta cu el, vezi ce-l supara/sperie, iar daca nu reusesti sa afli, mergeti impreuna la psiholog. Cred ca e cea mai simpla varianta. Uneori pot aparea blocaje in mintea unui barbat (si al femeilor, dar aici vorbim de un barbat) si tot uneori, nici ei nu se pot intelege :)! De aceea, mai bine nu pierdeti timp pretios si nu lasa relatia sa se duca la vale - luati masurile recomandate. E limpede ca tu iti doresti sa apara schimbari in relatia voastra, din moment ce ai scris si aici, dar mai ramane de vazut ce isi doreste si partenerul, de aceea va recomand sa apelati la un specialist.
0
25-11-2015, ora 14:09
diana1990
Nu este medic/terapeut
diana1990
El nu stie ca eu am aflat despre asta, si tocmai ca el spune ca eu am o problema, ca sunt moarta dupa sex, ca eu ptr asta traiesv
0
26-12-2015, ora 11:43
office@psyho-med.ro
Identitate neconfirmată
office@psyho-med.ro
buna

Eu cred ca ar trebui sa va deschideti mult mai mult unul fata de celalalt si sa vedeti care sunt dorintele fiecaruia din voi si implicit sa faceti in asa fel incat sa vi le satisfaceti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul