Ajutor! a introdus degetele in vaginul meu dupa ce si-a atins penisul

02-02-2009
Georgy88
Nu este medic/terapeut
Georgy88
Buna ziua.Eu si prietenul meu "ne-am jucat" intr-o seara.adica el a introdus degetele in vaginul meu dupa ce si-a atins penisul.:|.Stiu ca nu am fost cu capul pe umeri...dar..mi-am dat seama mai tarziu si l-am oprit...El a ejaculat mult mai tarziu.cand s-a dus la baie.dar ma gandesc.este posibil sa fi ramas insarcinata? Toate astea s-au intamplat duminica seara, iar marti de dimineata, speriata, am facut un test de sarcina, folosind prima urina...care a iesit negativ.(desi stiu ca acestea sunt mai precise daca trece mai mult timp de la "incident"). Am luat si Postinor, pentru orice eventualitate, primul la 48 de ore de la intamplare, iar al doilea la 13 ore diferenta de primul. Dupa vreo 6-7 zile de la acesta, a aparut asa numita"falsa menstruatie" care a durat vreo 2-3 zile. Probabil ca sunt paranoica, stiu ca am fost iresponsabila, dar, credeti ca exista vreo sansa sa raman insarcinata??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
1 comentarii
0
02-02-2009, ora 12:10
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
nu ai cum sa ramai insarcinata mai ales daca partenerul a ejaculat in alta parte decat in vaginul tau, si daca ai luat si postinor. si "falsa" menstruatie este efectul postinorului.. si nu trebuie sa faci abuz de postinor, poti lua de cel mult doua ori pe an pt k este foarte toxic. si testul de sarcina se face abia dupa 14 zile de la contact ca sa stii sigur daca ai ramas sau nu insarcinata.stai linistita k nu ai nimic!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici