Ajutor! Rani circulare dureroase pe penis (sant preputial) la penetrare

16-01-2013
Jagdtiger
Nu este medic/terapeut
Jagdtiger
Ce am patit acum este fara precedent.
In timpul unui act sexual mai dur am simtit o durere foarte mare pe santul balano-preputial, care separa glandul penisului de corp.Am scos penisul din vagin si am observat ca in jurul santului s-a crapat pielea foarte urat si sangera incet, pe langa ca aveam niste usturimi de neimaginat.
Pana a doua zi s-a °vindecat° in sensul ca nu se mai vedea crapatura, dar se deschid la fiecare penetrare.NU mai pot avea un contact sexual normal.De fiecare data cand incerc sa fac dragoste cu iubita mea, la penetrare, cand preputul penisului se decaloteaza odata cu intrarea penisului in vagin, mi se crapa pielea de jur imprejurul canalului si ma doare, avand si un impact psihologic asupra erectiei si barbatiei, acestea din urma, disparand.
Am fost la dermatolog, mi-a spus ca am candidoza fara nicio examinare mai amanuntita, decat cea vizuala, si ca rupturile pielii nu au nimic de a face cu candidoza.Tin sa mentionez ca iubita mea avea candidoza si am luat de la ea.Mi-a prescris un tratament de 2 saptamani cu Clotrimazol crema si Bepanthene unguent de 2 ori pe zi dimineata si seara.Dupa astea 2 saptamani de tratament, nu am mai avut probleme o saptamana, dar au revenit aceste rupturi mai usor de realizat si mai violente.Iubita mea nu a urmat niciun tratament, spunand ca ea nu are nimic.
In 27 de ani nu am patit nimic asemanator si nici nu am auzit de asa ceva la nivelul penisului.Sunt cu impreuna cu iubita mea de 3 luni si ma gandesc ca poate am luat ceva de la ea. (nu am incredere in femei atunci cand vine vorba de partenerii lor sexuali inaintea mea : toate mint si scad numarul lor, chiar mintitnd ca sunt virgine sau ca au avut decat doar un partener inainte, ceea ce nu este intotdeauna adevarat).
Va multumesc si sper ca voi gasi un raspuns care sa ma vindece.
Pace
3 comentarii
0
16-01-2013, ora 15:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai luat iar candida de la ea deoarece ea nu a facut tratament.
Mergi cu ea de mana la ginecologie sa isi faca testul de secretie si sa-ti arate rezultatul sa vezi cu ochii tai.
Pe rezultatul ei o sa scrie daca mai are si altceva pe langa candida aia si o sa poti si tu sa te tratezi in functie de rezultatul ei.

Candida puteai sa o ai tu. La barbati in general nu se manifesta si sa i-o dai ei.
Sau sa o fi avut ea si sa ti-o dea ea.
Adevarul e la Dumnezeu.
Te sfatuiesc sa pledezi pentru rezolvarea urgenta a problemei si nu pe gasirea 'vinovatului'.
Amandoi sunteti vinovati (in sensul ca v-ati facut-o cu mana voastra) ca nu ati folosit prezervativ.
Candida exista in fiecare organism si in anumite conditii de stres, de luat antibiotice, pe fondul sistemului imunitar scazut etc, sa ajunga sa faca probleme.
P.S.: Fara contacte sexuale in timpul tratamentului.
0
17-01-2013, ora 09:12
Jagdtiger
Nu este medic/terapeut
Jagdtiger
Mulţumesc de sfat.O zi minunată.
0
21-05-2015, ora 09:11
valimoise81
Nu este medic/terapeut
valimoise81
salu! am si eu exact aceeasi problema, poti sa-mi spui cum administrai cele doua produse farmaceutice?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici