Ajutor! Pauza mai lunga nedorita intre blistere! Cum reincep?

19-01-2013
Emily21
Nu este medic/terapeut
Emily21
Buna ziua. De 3 luni de zile am inceput sa iau anticonceptionale. Azi ar trebui sa imi incep a patra luna, dupa pauza de 7 zile dar din nefericire locuiesc in Germania si anticonceptionalele se dau doar pe reteta si in plus am fost la farmacie si pilele se aduc doar pe comanda. Asta inseamna ca le primesc doar luni. Ce pot face in cazul asta daca incep a patra luna doar de luni (tinand cont ca azi e sambata)? Este necesara o alta metoda de contraceptie timp de 7 zile? Din cate stiu da dar cred ca pauza asta aduce cu sine si efecte negative, sau? Sau cum pot face? Astept un raspuns urgent. Va multumesc din suflet. Precizez ca anticonceptionalele se numesc Femikadin 20.
2 comentarii
0
20-01-2013, ora 11:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Primele 7 zile sa ai grija...te poti proteja suplimentar.Comanda sa o faci odata pentru mai multe luni, ca sa nu mai ajungi in situatia asta..soliciti 2-3 cutii de contraceptive...
0
20-01-2013, ora 22:54
Emily21
Nu este medic/terapeut
Emily21
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Mi-ati fost de mare ajutor. De data asta am facut pentru 6 luni. Asa e cel mai sigur.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul