Ajutor! Dureri in timpul actului sexual, dar si dupa

22-12-2010
marian20
Nu este medic/terapeut
marian20
Buna ziua ! Ma numesc Marian, am 21 ani.Prietena mea are 17 ani, s-a dezvirginat la 16 ani, a facut-o de 8 ori, iar apoi a facut pauza 1 an.Ne-am cunoscut, era racita la ovare.O raceala destul de usoara..
Dupa o perioada am facut dragoste, cand i-a trecut raceala.Lubrifiere a fost (naturala), cand am terminat partida, a facut dus.In momentul cand a inceput sa dea cu sapun in zona vaginului, a simtit usturimi puternice si in interior si la exterior.Usturimile au persistat cam 3 zile pana au disparut complet.Am facut din nou dragoste, seara iar au inceput usturimile si au tinuto la fel, cam 3 zile. Incepand de atunci, dureri din ce in ce mai groaznice chiar si in timpul actului sexual.S-a intamplat o data sa inceapa sa planga in hohote, din cauza durerii.Am plecat la un doctor ginecolog, a facut setul de analize, si i-a iesit "Vulvovaginita nespecifica". I-a prescris un tratament, l-a facut, s-a simtit foarte bine pe perioada tratamentului (ovule Cervugid).Imediat dupa ce a incetat tratamentul, au reaparut durerile fara sa mai facem dragoste.Acum nu mai simte usturimi in interior, ci doar la partea exterioara (labii) si o ia cu frisoane, iar daca trebuie sa urineze, nu se poate abtine decat foarte putin, in cazul in care se abtine, are usturimi. Si usturimile apar si in momentul in care se lubrifiaza.Daca se gandeste la ceva "erotic" si ii provoaca umezeala, incep si usturimile..
Ne luptam cu problema asta de 4 luni de zile, ne-am pierdut toate sperantele.Efectiv nu scapa de usturimi..

As dori un sfat, un raspuns... Va multumesc !
4 comentarii
0
22-12-2010, ora 21:55
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa faca si analize ale urinei si consult la urolog. E posibil sa fie de la canalul urinar, am mai auzit cazuri care numai asa s-au rezolvat. Bineinteles ca si ginecologic trebuie sa urmeze tratamentul si eventual si tu daca a iesit ceva la analize care o poate reinfecta. De investigat si daca sunt probleme ale glandelor Bartholin sunt cele situate langa intrarea in vagin si ele secreta umectarea de la excitatie. Deci e de mers si la urolog! Sanatate!
0
22-12-2010, ora 22:24
marian20
Nu este medic/terapeut
marian20
A facut si setul de teste la urina...A iesit ok, eu nu am nimic.. Si acum avem o pauza de aproape 2 luni de cand nu mai facem dragoste..si tot o doare. Azi a luato putin dimineata, iar acum seara efectiv m-a sunat plangand...si chiar de e ok la urina... totusi urineaza foarte des, si sta incordata cand urineaza..
0
23-12-2010, ora 09:07
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate ca nu ar fi rau sa faca un consult homeopatic.
0
23-12-2010, ora 11:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pare ca tine de urologie, desi pe fond psihic se pot declansa multe simptome ginecologice. In locul ei, la urolog m-as duce si nu numai ptr sumar de urina, asa cum am spus mai sus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •