Ajutati-ma va rog cu un raspuns.

29-08-2012
andrei91
Nu este medic/terapeut
andrei91
Acum 2 zile am fost la stomatolog deoarece ma durea o masea.Am facut radiografie iar domnul doctor a decis sa imi scoate nervul deoarece era afectat de carie.Mi-a scos nervul mi-a facut, mi-a curatat canalele iar apoi mi-a pus o plomba provizorie urmand sa vin sa imi puna plomba definitiva dupa ce pot sa mestec in masea.Au trecut 2 zile si tot mai simt durere cat de cat suportabila chiar daca nu ating maseaua.Ma doare cand ating si locul unde mi-a fost facuta anestezia.Este normal sa mai doara maseaua dupa scoaterea nervului?Si daca da cat mai dureaza aceasta durere ca sa ma pot duce la plomba definitiva?Va multumesc!Toata stima!
2 comentarii
0
29-08-2012, ora 11:32
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Dupa scoaterea nervului se trateaza canalele dupa care se plombeaza. Practic tu tot mai ai infectie daca nu sunt tratate canalele.
Sper ca m-am exprimat corect, vorbesc din experienta.
0
29-08-2012, ora 13:04
andrei91
Nu este medic/terapeut
andrei91
Domnul doctor mi-a spus de la inceput ca nu am infectie, doar caria era profunda si a dus la scoaterea nervului.Iar dupa scoaterea nervului mi-a pus o plomba provizorie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul