Ajutati-ma urgent cu un tratament si imi puteti spune ce boala este?

15-10-2011
anamariaaa555
Nu este medic/terapeut
anamariaaa555
Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns;am scurgeri vaginale urat mirositoare, abundente, de culoare galben-verzuie;pe limba, mi-au iesit un fel de ciuperci si simt o jena mare in gat;am urmat tratament cu azitromicina 500 mg/zi, timp de 4 zile, si ciprofloxacina 750mg/zi.Am facut si Ceftriaxona 1g IM dar am in continuare aceleasi simptome.Am in continuare usturimi dar si mancarimi, scurgeri vaginale si pe limba aceleasi ciuperci.Va rog sa ma ajutati cu un tratament urgent deoarece ma simt destul de slabita, si am o stare rea, am dureri pelviene mari.Va multumesc din suflet.
2 comentarii
0
16-10-2011, ora 00:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In cazul (foarte plauzibil, dupa simptome) in care e vorba (si) de o candidoză, medicamentele enumerate nu numai că nu ajută, dar pot agrava situaţia. Este nevoie mai întâi de un diagnostic şi după aceea de un tratament. Pentru un diagnostic, este necesar să faceţi o vizită doctorului dv, care ar putea să vă recomande un examen microbiologic sau/şi alte analize.
0
16-10-2011, ora 18:33
anamariaaa555
Nu este medic/terapeut
anamariaaa555
Multumesc din suflet, domnule doctor.Chiar ieri am fost la un ginecolog si, mi-a recomandat urmatorul tratament:ciprofoxacin 500mg de 2 ori/zi, daktarin cream, betadine(vaginal douche), gynoconazol 80 supozitoare, timp de 7 zile.As dori sa stiu daca tratamentul este corect, tinand cont ca am dureri abdominale foarte mari, nu numai dureri pelviene.Acesta a fost si diagnosticul dat de doctorul care m-a examinat.Cu recunostinta, va doresc o seara buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.