pete rosii pe capul penisului de ceva vreme si a inceput sa apara putin si pe preput

06-08-2007
uNu
Nu este medic/terapeut
uNu
Buna...sunt un baiat de 18 ani si am nevoie de ajutor.Am niste pete rosii pe capul penisului de ceva vreme, si a inceput sa apara putin si pe preput.Cateodata nici nu se vad aceste pete, dar cand apar, produc usoare mancarimi si sunt unsuroase.ESTE GRAV????CE TRATAMENT POT SA IAU???, tinand cont ca nu am facut sex, dar ma masturbez?Ce imi recomandati?Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!
3 comentarii
0
16-08-2007, ora 00:00
uNu
Nu este medic/terapeut
uNu
nu tot timpul cand apare pata imi produce mancarimi(adica nu intotdeauna am mancarimi), doar estetic, ma cam deranjeaza...si vreau sa stiu ce pot sa fac ca sa scap de acea pata, sper sa nu fie grav.Astept raspunsul d-voastra cat mai repede.VA ROG!!!Va multumesc anticipat.
0
23-08-2007, ora 00:00
rhadooliano
Nu este medic/terapeut
rhadooliano
Poate fi vb. de o candidoza...asta dak ai relatii sexuale neprotejate...tratamentul se face simplu cu un unguent in aceasta cauza...insa multe alte boli se pot manif. cu bubite rosii.mergi la dermatolog...nu e nici o rusine...:P Bafta!
0
24-08-2007, ora 00:00
uNu
Nu este medic/terapeut
uNu
Nu, nu am facut sex deloc, dar ma masturbez. Si nu sunt chiar bubite, mai degraba o pata rosiatica asemenea unei iritatii.Nu mia mai aparut de vreo 2 saptamani, nu am nici o urma, nu stiu din ce cauza apare, dar as vrea sa stiu.Ar putea fi din cauza ca ma masturbez prea des, sa iasa o asemenea pata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •