Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Ajutati-ma

10-12-2009, ora 22:13
Autor: Anonim3
Buna Tatal meu este de mult alcoolist chiar imi aduc aminte de cand aveam 5,6 ani acum am 11.Mai demult chiar si atunci beea foarte mult si era dependent.Dar acum 3 ani s-a lasat de bautura o perioada si s-a angajat.Acum a luato iar razna si nu mai lucreaza este dependent tot timpul rar s intampla sa nu bea 2,3 zile.Nu poate dormi noapte se trezeste pe la 4,5 si cauta bautura,A inceput sa fie violent cu mama mea,si injura mai mult injura decat vorbeste.
La inceput am vrut sa il ajut dar m-am saturat de el.Deja incep sa il uras ce pot face cu el?Nu vrea sa se duca la tratament,si chiar ne-a spus o data sa plecam in Moldova[De unde este mama mea].Mama mea nu vrea sa divorteze asa ca tot ea este cea care sufera cel mai mult.Ea este foarte calma cu el,dar cateodata e cu puterile la pamant nu mai poate.Copilaria mea mi-am petrecuto foarte greu cu un parinte alcoolic.Spunetimi cum sa fac va rog!!VREAU un raspuns
2 comentarii
10-12-2009, ora 21:23
Autor: scarface
Ti-am scris un mesaj privat. Da un click pe "modificati profilul dvoastra".
06-01-2010, ora 12:26
Autor: rviorel23
Imi pare rau pentru calvarul prin care treceti. Trebuie sa inteleaga si el si Dvs. ca dependenta este o boala. Daca ar avea cancer sunt sigur ca nu l-ati detesta. Sa ii ceri unui dependent de alcool sa renunte la alcool ar fi ca si cum i-ai cere unui bolnav de cancer sa se lase de cancer. Totusi tatal Dvs. a reusit si sa invinga dependenta iar ceea ce s-a intamplat dupa aceea este oarecum normal, a recazut.
Daca nu doreste sa se interneze, daca nu doreste sa vorbeasca cu un specialist, daca nu reusiti sa faceti o internare nevoluntara in timpul unui episod de betie (Vezi Legea Sanatatii Mintale Legea 487 din Iulie 2002 - din Legea sanatatii mintale Sectiunea 2 - Internarea nevoluntara) nu uitati ca si Dvs si mama Dvs. sunteti la fel de importanti si trebuie sa aveti grija si de voi. Chiar daca acest lucru inseamna separare sau chiar divort. Succes Maxim.
Adaugă un comentariu / răspuns