Ajutati-ma

21-02-2009
flaciu
Nu este medic/terapeut
flaciu
as avea neoie de un raspuns urgent! de ceva vreme am niste mancarimi ingrozitoare, iar daca raspund acestei 'provocari' ma aleg cu eritem plus unflarea labiilor, toate acestea sunt insotite de scurgeri abundente alb-galbui-verzui mirositoare, chiar nu pot sa-mi dau seama ce sa intamplat !
2 comentarii
0
21-02-2009, ora 17:11
ade_dulcika
Nu este medic/terapeut
ade_dulcika
Eu cred k e infectie...ca sa stii ce e ar trebui sa mergi la gineco sa iti faci un papanicolau sa vezi sigur ce e. multa sanatate iti doresc
0
21-02-2009, ora 18:05
n_mirela
Nu este medic/terapeut
n_mirela
si eu cred ca e o infectie, dar pina la papanicolau... cred mai degraba ca e vorba de candida. daca faci spalaturi cu bicarbonat de sodiu( alimentar) dizolvat in putina apa calduta, se mai potoleste? daca da, atunci e sigur candida. un tratament bun ar fi: flucovim, capsule 150mg, 1 pastila in doza unica, se poate repeta peste o saptamina, si lomexim 600, ovule, intravaginal, 1 ovul seara, se poate repeta peste 3 zile. fara spalaturi si fara contact. daca nu cedeaza, mergi la un laborator care face si analize de secretie vaginala. un medic oricum te va trimite la un laborator. iar o analiza de secretie va evidentia daca nu cumva mai axista si o alta infectie. profilactic, apoi, poti face o data pe saptamina spalaturi vaginale cu tantum rosa. multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.