Ai slabit? Spune si la alti cum!

24-11-2007
alygindahause
Nu este medic/terapeut
alygindahause
Spune cum ai reusit, ce metode ai folosit, medicamente, retete, cat sport ai facut, cum te-ai ingrasat, problemele cauzate de kg in plus, ce ai dori sa fie in Romania care sa te ajute sa slabesti, ce fel de centre, diferite tabere, TOTUL DESPRE SLABIRE, OBEZITATE SI KG IN PLUS, orice parere este binevenita.
11 comentarii
0
24-11-2007, ora 00:00
corintzza
Nu este medic/terapeut
corintzza
buna!din nefericire eu am reusit sa ma ingras deoarece mancam multe dulciuri, aproape ca am devenit de dendenta de ele, si acum ma lupt zilni sa nu mai mananc dulciuri.eu am reusi sa slabesc in 2 luni 8 kg la sala, fara sa tin vreun regim alientar.momentan ma vreau sa slabesc 5 kg si sa scap de aceasta dependenta.
0
25-11-2007, ora 00:00
alygindahause
Nu este medic/terapeut
alygindahause
Ce parere ai, un centru care s-ar ocupa cu astfel de probleme, te-ar ajuta? daca da ce ai dori tu sa fie in acel centru?
0
26-11-2007, ora 00:00
corintzza
Nu este medic/terapeut
corintzza
sigur k m-ar ajuta!mai ales k am gastrita si nu pot slabi cu diete fulger.mi-as dori sa fie in acel centru personal calificat, capabil sa dea sfaturi.
0
21-05-2008, ora 00:00
anka20
Nu este medic/terapeut
anka20
sunt disperata!!!!!!!am 20ani si ma confrunt cu kg in plus am 1, 65 inaltime si 94 de kg insa arat de vreo 70 cu toate ca insasi "cantarul vorbeste", din aceasta cauza am dereglari hormonale(amenoree), vergeturi mov pe abdomen si coapse care isi modifica marimea treptat iar ovarele au fost diagnosticate ca fiind micropolichistice.In iulie 2007 am fost internata la sp PARHON din Bucuresti, unde mi s au facut toate investigatiile...diagnosticul final, fiind :obezitate grad I, hipercorticism, gusa mixta; in urma caruia mi s a prescris XENICAL, REGENON, EUTIROX SI SPIRONOLACTONA insotit de o dieta hipocalorica de 1000calorii/zi, timp de 3 luni.Am administrat acest tratament 45 zile deoarece am plecat din tara si nu l am mai putut procura, in aceste 45 zile am slabit ~10kg.Acum ma confrunt cu aceleasi kg si cu intarzierea ciclului menstrual care s a instalat dupa 3 luni de absenta.De pe 1 mai 2008 mi am reluat acelasi tratament REGENON, EUTIROX SI SPIRONOLACTONA (fara XENICAL-DEOARECE NU CONSUM GRASIMI)cu speranta ca voi slabi si mi se vor regla aceste dereglari menstruale, fara a merge din nou la doctor.Din informatiile care le am cules "de peste tot "m as incadra in caracteristicile sindromului cushing iar despre ovarele micropolichistice-mi este frica ca nu o sa pot avea copii!!! ROG PERSOANELE DE SPECIALITATE SA MA AJUTE CU UN SFAT IN PRIVINTA ACTUALULUI TRATAMENT PE CARE IL ADMINISTREZ(REGENON, EUTIROX SI SPIRONOLACTONA)-DACA ESTE EFICIENT PT PROBLEMELE MELE SAU SA MI DATI ADRESA UNUI MEDIC SPECIALIST IN ACESTE AFECTIUNI CU CARE MA CONFRUNT!!!VA MULTUMESC!
0
27-08-2008, ora 00:00
julia_myneeds
Nu este medic/terapeut
julia_myneeds
Du-te la doctorul endocrinolog...vergeturile mov se fac datorita ca ai slabit brusc si te-ai ingrasat brusc...trec cu crema de la Avon pentru vergeturi, ti-o recomand pentru ca eu am incercat-o si merge dupa o saptamana nu se mai vad, daca te dai in fiecare zi...vreau sa-ti spun ca si sora mea este la fel ca si tine si arata mult mai slaba de atat datorita faptului ca aveti oasele grele...anka20 dak vrei lasa-mi idul tau de mess si mai vorbim
0
20-04-2012, ora 08:38
iulian_brasov
Nu este medic/terapeut
iulian_brasov
Draga Anca, referitor la problema ta am un prieten ce a slabit 53 de kg in 12 luni(1an) a slabit fara sa faca gimnastica, fara sa flaminzeasca A SLABIT IN TIMP CE A MINCAT, daca doresti asa ceva lasa-mi te rog un mesaj privat si vom vorbi mai multe
0
17-05-2012, ora 10:59
oana2718
Nu este medic/terapeut
oana2718
Am pus un comentariu cu o dieta super la' As putea slabi 15 kg cu aceasta dieta?' si nu prea stiu cum sa-l transfer aici, asa ca cititi-l va rog ca vreau sa vad o parere macar.Multumesc.
0
18-05-2012, ora 20:55
beatrice12345
Nu este medic/terapeut
beatrice12345
Sport, de doua ori pe saptamana cate 2 ore. Mers pe jos (jumatate de ora in fiecare zi) la pas alert. Alimentatie sanatoasa *fara fast-food sau sweets*. Odihna, intre 8-9 h pe noapte. Cam asta am facut eu in ultimele 5 luni si am slabit cam 6 kg. Mentionez ca nu am pus niciun kg in plus chiar daca nu tin un regim strict. P.S - Ceaiul de slabit de la Fares face minuni. Good luck girls !
0
12-03-2013, ora 23:00
melu
Nu este medic/terapeut
melu
Detoxifiere, un alt mod pentru slabire
Eu am incercat ceva nemaipomenit pentru detoxifiere  sucul de iarba de grau, pe net am gasit si mi-am comandat. Primele semne care m-au facut deja sa cred ca functioneaza sunt: urina mai închisă la culoare, scaun mai fluid, oboseală, care semnifică pornirea procesului de detoxifiere, dar dupa 2-3 saptamani se pot simti efectele benefice ale sucului de iarba de grau, cum ar if: mi s-a curăţat tenul, am slabit . dupa 4 saptamani si volumul abdomenului mi-a scazut si dupa accea şi greutatea, bineînţeles pentru menţinere după aceasta este necesară nutriţia corespunzătoare; nu mai obosesc asa usor, ma simt mai energica. Si in acest timp nu am consumat prajeli, fast food-uri, mancaruri grase, doar legume si proaspete si fierte, carne de pui, mai ales piept, fructe. Ma simt mult mai bine  Si toate acestea fara sport am reusit, daca faceti sport e si mai bine :) Pe langa aceste efecte benefice mai are foarte multe altele:
întăreşte imunitatea,
detoxifică la nivel celular,
reduce inflamaţiile,
reduce pofta pentru dulciuri,
are efect calmant asupra sistemului nervos,
îmbunătăţeşte vederea,
are rol important în furnizarea oxigenului la globulele roşii, care ajută la funcţionarea optimă al organismului,
sucul din iarbă de grâu are efect de alcalinizare,
opreşte repoducerea celulelor canceroase,
opreşte creşterea şi înmulţirea bacteriilor dăunătoare,
trateazaă unele probleme de sânge, cum ar fi anemia,
stimulează circulaţia sângelui
curăţă organismul de metalele otrăvitoare care intră în organism, cum ar fi : plumb, cadmiu, mercur, aluminiu, cupru şi altele.
putem preveni diabetul,
echilibrează nivelul de glicemie,
echilibrează funcţionarea ficatului,
este ideal pentru scăderea tensiunii înalte,
elimină orice fel de toxine,
şi favorizează circulaţia sanguină,
favorizează vindecarea rănilor,
ameliorează constipaţia,
tratează diferitele probleme sanguine, ca de exemplu anemia,
în cazul încărunţirii masând în pielea capului opreşte încărunţirea.
0
15-10-2013, ora 11:14
AncaD1
Nu este medic/terapeut
AncaD1
Eu am slabit renuntand la sucurile cu zahar pe care le-am inlocuit cu sucurile cu Stevia de la Stevielle. Sunt 100% naturale si au fff putine calorii. Eu am inlocuit ciocolata cu cate un suc si a mers :).
0
09-08-2018, ora 11:11
reta robo
Nu este medic/terapeut
reta robo
eu am slabit relativ rapid cu aceasta dieta ---------*..am mai tinut-o si acum cativa ani si la mine functioneaza perfect..acum fiecare face ce vrea..mi se pare si satioasa..nu stai lesinata de foame si nici nu te ingrasi dupa..te mentii frumos!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.