Afte bucale

28-05-2011
mihaelacicu
Nu este medic/terapeut
mihaelacicu
Buna! Am un baietel de 11 luni si acum o saptamana a facut febra.I-am dat Panadol si a doua zi nu a facut mai mult de 37, 7 si nu i-am mai dat nimic.A treia zi am vazut ca i s-au inflamat foarte tare gingiile de sus(jos are 4 dintisori)si a patra zi deja avea rana pe gingie cu puroi.Am mers la dr, ne-a dat antibiotic pt.infectie...De 3 zile ia antibiotic si nu vad nici o imbunatatire...Ba mai mult acum are basicute si pe limba si pe buze...Se chinuie foarte tare pt ca nu poate manca mai mult nimic...Stie cineva ceva care poate sa-l ajute sa scape mai repede de toate astea??????.Multumim!.
1 comentarii
0
30-05-2011, ora 15:50
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Gasiti la farmacie solutie pentru afte bucale, are efect bun. Spuneti varsta copilului. Si antibioticele pot avea efect negativ asupra muscoasei bucale, ar trebui sa vorbiti cu pediatrul sa nu se mai chinuie atat copilul.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul