Afectiuni ale sanilor de patru ani

26-10-2011
MariaDea
Nu este medic/terapeut
MariaDea
De cativa ani (mai precis +4 ani) se manifesta la nivelul sanilor, mai exact sfarcurilor, mancarime, daca ma scarpin, devine coaja si ustura, am fost in decursul acestor ani de doua ori la medic, unul dermatolog, prima data am urmat un tratament medicamentos+crema special facuta in farmacie si a mers, apoi dupa ceva timp indelungat a reaparut si tot dadeam cu crema aceea pn cand intr-o zi m-am trezit ca am pierdut reteta (prin urmare nici nu mai am habar cum se numeste) si am fost la un alt dermatolog care, sincera sa va fiu, abia daca s-a uitat la mine, dar, deh, sa presupunem ca e 'normal' in sistemul medical roman al zilelor noastre (no offence), in fine, mi s-a dat un unguent 'Locoid' care treaca-mearga, e ok, insa daca nu dau aproape tot timpul cu acest unguent nici ca-mi trece definitiv. Marea mea dilema este urmatoarea : dat fiind faptul ca exista 'Boala Paget' ca o forma rara de cancer la san, m-a cam pus pe ganduri, ca sa nu mai zic ca e irelevanta frica mea. O sa consult parerea unui specialist, in cele din urma, insa as fi vrut sa aflu ceva pareri din partea cititoarelor care s-au confruntat/se confrunta cu astfel de afectiuni. Ma gandesc si eu relativ logic, daca era o forma de cancer, in +4 ani ( chiar 5-6 ani) de cand am aceasta afectiune aparent dermatologica, cred ca eram oale si ulcele demult, right ? Plus de asta, printre simptomele pe care le-am aflat pe Internet, nu prezint scurgeri, sangerari, modificari ale sanilor/sfarcurilor, decat mancarimea si aspectele implicate in urma iritatiei provocate de scarpinat.

In speranta ca cineva imi raspunde si mie aici, astept opinii, raspunsuri relevante!

Va multumesc!
4 comentarii
0
27-10-2011, ora 11:55
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Cauta pe net - unguent mameloane.
Citeste si ce zic mamicile care alapteaza...ele s-au confruntat mai mult cu astfel de probleme si au gasit unele solutii.
Mergi si la doctor, ca ar putea fi ceva microbi pe acolo sau altceva.
0
27-10-2011, ora 19:28
MariaDea
Nu este medic/terapeut
MariaDea
@tema: Multumesc pentru raspuns/comentariu. Este o conditie destul de intima si delicata, de regula nu stau sa strig in 4 colturi ce si cum am, dar uneori e bine sa mai ceri/aflii opinii in stanga si-n dreapta, desi sunt constienta ca nu sunt 100% veridice. Am sa caut raspunsuri in continuare si asta la un specialist cat de curand cu putinta. Sper sa nimeresc unul care sa-si faca treaba asa cum trebuie, nu in sictir, sunt profund iritata de aspectul asta si nu cred ca sunt singura. Traiasca banul, altfel mori cu zile.
De altfel, astept in acest topic cat mai multe si diverse raspunsuri/comentarii relevante!

Va multumesc!
0
27-10-2011, ora 20:00
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Uite aici cateva pareri ale mamicilor care au gasit solutii:
http://www.copilul.ro/forum/bebelusi/alaptarea-prima-masa-bebelusului/cum-scapati-de-ranile-de-pe-sfarcuri-ragade-828/index2.html
Daca nu merge Linkul, acesta este topicul : Cum scapati de ranile de pe sfarcuri (ragade)?
Scrii asta pe google si prima care iti apare, este ce spuneam eu.
0
27-10-2011, ora 20:00
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Nu uita sa intrebi medicul dermatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  •