Afectiune la inima sau anxietate

30-12-2015
HoriUp
Nu este medic/terapeut
HoriUp
Buna ziua, numele meu este Horia, am 30 de ani si de un an de zile, locuiesc in Anglia, in primul rand vreau sa mentionez ca sunt fumator, fumez in medie 6-7 tigari pe zi, consum alcool decat bere, nu beau cafea deloc, nu consum energizante, cola sau pepsi ori droguri recreative.De aproximativ 5-6 luni am niste dureri destul de mari pe bratul si umarul stang care coboara catre incheietura mainii, e ca o durere ascutita, deasemenea de vreo luna mi se duce si pe bratul drept, in ultimile doua sapt am inceput sa am dureri de cap si intepaturi la inima, din ce in ce mai dese, palpitatii am mereu dar le simt cu adevarat doar seara cand vin de la munca si ma relaxez, am dificultati in a dormi pe partea stanga fiindca imi simt inima cum bate foarte puternic, imi simt pulsul mereu, oriunde pun mana, chiar si pe picior, am avut deasemenea si ameteli puternice pt cateva luni dar asta din cauza unei deficienta de vitamina D, specifice tarilor nordice, doctorii mi-au spus ca nu are nici o legatura cu palpitatiile, am facut toate analizele de sange posibile, am facut 3 electrocardiograme diferite, inclusiv eco, totul a iesit ok, doctorii de aici mi-au zis ca inima imi functioneaza normal si ca ar putea sa fie anxietate, sincer, cu tot respectul, mie mi se pare imposibil ca toate astea sa fie cauzate doar de anxietate, am studiat si am citit zeci de articole in ultimile sapt iar aceste semne care le am indica clar o afectiune la inima, riscul unui atac de cord, infarct...nu stiu ce sa mai fac, e foarte frustrant si deprimant, nu pot sa mai am o viata normala oricat as incerca, voi ce credeti, va multumesc, o zi buna !
3 comentarii
0
31-12-2015, ora 00:44
alex1876
Nu este medic/terapeut
alex1876
Bună seara. Aţi stat si v-ati gândit ca "problema" poate fi in capul dvs.? Nu ştiu...dacă stati si va ganditi încontinuu la asta, cu siguranţa nu va disparea. Va spun din propria experienţa. Tot asa, acum cateva ore simteam cum mi se taie pentru cateva secunde respiratia, dupa, inima a început sa o ia " la fugă" Asta este ceva real. Însa recunosc că prea dramatizam. Iar asta nu duce decât la agravarea situatiei. O seara buna !
0
31-12-2015, ora 19:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Palpitatiile pot fi somatizari de anxietate, in special daca v-ati facut teste la inima si totul a iesit ok.

Puteti sa inghititi o singura pastila de xanax 0, 25 mg in momentul in care apar si daca in cateva minute va linistiti e anxietate.

Durerile de mana nu trec daca va dati cu un gel oarecare contra durerilor musculare luat de la farmacie.

Nu cred ca exista legatura intre cele doua. Depinde si ce activitate depuneti cu mana stanga si cu mana dreapta. Eu personal ma confrunt cu astfel de probleme de 4 ani si sunt de la calculator. Au o cauza mecanica.
0
08-01-2016, ora 15:44
HoriUp
Nu este medic/terapeut
HoriUp
Va multumesc frumos pentru sfaturi si raspunsuri, din ultimile teste facute se pare ca intr-adevar sufar de o forma severa de anxietate si de un stil de viata dezordonat, mai ales datorita alimentatie.o zi buna !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.