Afectiune a maselei de minte!

16-11-2012
TufaruAndrei
Nu este medic/terapeut
TufaruAndrei
Buna ziua, am o problema : Maseaua de minte din partea inferioara stanga a erupt in proportie de 50 % pe parcursul a aproximativ un an de zile. In tot acest timp gingia era inflamata aveam niste dureri minore si m-am hotarat sa ma duc la stomatolog sa imi spuna ce este de facut cu maseaua asta. In fine, dansul mi-a spus ca trebuie facuta o decapusonare sa astept aproximativ o luna sa ma intorc pentru un control si sa fac o radiografie ca sa hotarasca daca trebuie extrasa sau nu ! Suprafata asupra careia a intervenit doctorul este relativ mare si ajunge cumva si pe obraz, problema este ca durerea este aproape insuportabila nu pot manca mi s-a umflat rau portiunea de obraz decapusonata si deoarece molarul este crescut inspre obraz fara sa vreau musc rana incontinuu. E posibil sa fie complicatii cum ar fi o infectie ? Mentionez ca am urmat sfatul doctorului m-am spalat pe dinti fara sa periez acea zona si m-am clatit de cel putin 2 ori pe zi cu apa de gura Listerine ( destul de incomfortabil procedeu :) ) Am folosit calmante nurofen antinevralgic ketonal care isi fac efectul dar am zis sa nu abuzez si mai mult de 2 pastile pe zi nu iau... Interventia a fost facuta luni 12 noiembrie si pe parcursul zilelor urmatoare parca a fost din ce in ce mai rau... Ce sa fac? Este normal sa se umfle sa doara si sa usture zona aceea dupa decapusonare? Mi s-a umflat si gatul in partea stanga. Astept un raspuns, multumesc anticipat!
2 comentarii
0
16-11-2012, ora 19:56
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
NU stiu daca-i ok,
ceva stiu sigur ca trebuie musai sa mergi la medicul care ti-a facut inteventia.
urgent
sanatate
0
14-12-2012, ora 17:27
BogdanC
Nu este medic/terapeut
BogdanC
Probabil raspunsul meu este tardiv si durerile au incetat. Oricum, sa stiti pe viitor: orice interventie chirurgicala orala produce edem (umflatura), durere, caldura, roseata. Astea sunt semnele inflamatiei. E normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul